• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 aylık bebek ve 2. Çocuk nasıl olur

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
Arkadaşla mrb benim bir tane 19aylık erkek evladım var yaşımız geçmeden 2.yı düşünüyoruz sezaryanım ne zaman tekrar hamile kalabilirım ve 2cocukla baş edebilir miyim bir fikir verin benimle aynı durumda olan varsa fikirlerinizi paylaşın.

Son düzenleme:
doktorlar iki sezaryen arasının 2 sene olması gerektiğini söylüyor ama daha erken yapan tanıdıklarım var,sorun yaşamadılar.benim çocukların arası 4 yaş ve iyiki 4 yaş olmuş.kızım anaokuluna gittiği için iyi oluyor.birde bez alışkanlığını ve emziği bıraktıktan sonra olması iyi oldu 4 yaş.2,5 yaş araları olursa bezi bırakmış olsa bile tekrar tuvaletini altına yapabilir veya emzik takmak isteyebilir.benim yaşım biraz daha genç olsaydı 6 yaş olsun isterdim araları,bence acele etmeyin,yemek yeme,tuvalet gibi eğitimleri iyice otursun,beraber biraz daha vakit geçirin çünkü ikinci bebek oldumu biraz daha zorlanıyorsunuz.

Biz ikiz annesi olarak aynı yaşta iki çocuğu aynı anda emzirip aynı anda besleyip uyutabildiğimize göre ve bunu tek başına yapabildiğimize göre siz aralarında yaş farkı olan iki çocuğa hayli daha rahat bakacaksınızdır,endişe etmeyin..Şu an hamile kalsanız zaten doğuma dek çoktan 2 sezaryan arası 2 seneyi doldurmuş olacaksınız.......

Kardeşimle benim aramda 11 ay var anlayacağın ikiz gibi büyümüşüz annem iyiki öyle yapmışım der her zaman :34:

bence de yap gitsin.. hele de çalışmıyosan kayınvalide anne gibi birilerinin desteğini de alacaksan hiç düşünme derim.. ikisi de büyür birlikte. ilerleyen dönemler için bu yaş farkı onlara da iyi gelir canım :)) hayırlısı olsun :))

2,5 yaşında bir oğlum birde 4 aylık bir bebeğim var öylede bir bakılıyoki...

iyikide yapmışım diyorum ben

benim oğlumla kızımın arasıda 13ay ,,kızıma hamile kaldığımda oğlum kucağımda 3aylıktı ve düşün yani daha emzikliydim,,o halde hamilelik geçirdim ,,zora kalınınca öyle bi bakılıyoki,,bide sen isteyerek yapıcaksın,bence hiç korkma,,şuan kız 2 oğlan 3yaşında ikiz gibi büyüyolar,,iyiki yapmışım diyorum,,,hiç düşünme ilerde çok rahat edersin,,aynı anda büyürler birden kurtulursun:34:

Kızlar çok sağolun cesaret verdiniz bakalım halkımıza hayırlısı sizinle paylaşacak inş. gelısmelerı:)

:1:

Son düzenleme:
Back