• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19+5 haftalik hamileyim henüz karnim cikmadi

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
merhaba güzel anneler günaydın 19+5 haftalık hamileyim haftaya 5 aylık oluyorum inşallah ama henüz karnim çıkmadı daha insan büyümesini istiyor ilk gebeliğim olunca. Hemen hemen 4 ayim kaldı eylülde rabbimin izniyle ama ortada karın yok eşimde bu sabah ise giderken şakayla karışık 4 ayın kaldı karnın yok gibi dedi karnımı elledi çok az bi çıkıntı var dedim iç karnım geniştir içeriye büyüyordur dedim 6 aylık olunca büyümeye başlar dedim çünkü herkes genellikle böyle diyor 20.haftadan sonra büyümeye başlıyor diye. Benimle aynı haftada olup sonradan ne zaman karnınız büyümeye başladı sanırım biraz morale ihtiyacım var aşağıya resim bırakıyorum daha iyi anlamanız için biraz açık bi resim oldu kusura bakmayın

Eklentiler

• 20220426_113345.jpg
    20220426_113345.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 508
merhaba güzel anneler günaydın 19+5 haftalık hamileyim haftaya 5 aylık oluyorum inşallah ama henüz karnim çıkmadı daha insan büyümesini istiyor ilk gebeliğim olunca. Hemen hemen 4 ayim kaldı eylülde rabbimin izniyle ama ortada karın yok eşimde bu sabah ise giderken şakayla karışık 4 ayın kaldı karnın yok gibi dedi karnımı elledi çok az bi çıkıntı var dedim iç karnım geniştir içeriye büyüyordur dedim 6 aylık olunca büyümeye başlar dedim çünkü herkes genellikle böyle diyor 20.haftadan sonra büyümeye başlıyor diye. Benimle aynı haftada olup sonradan ne zaman karnınız büyümeye başladı sanırım biraz morale ihtiyacım var aşağıya resim bırakıyorum daha iyi anlamanız için biraz açık bi resim oldu kusura bakmayın
Dediğin gibi 6.aydan sonra birden bire büyüyo karnın anlamıyosun bileeeee herhaftaaa dahada büyüyoo, bende 7.aylığım
Daha yeni yeni çıktı göbeğim, ve birden oldu🙏🏻🙏🏻 Merak etmeeee kafaya takılcak birşey değil illa büyüyor ,

Boşver geç büyüsün sonra hareket edemiyorsun çok çıkınca 😂 benim ilk hamileliğimde de seninki gibiydi bu haftalarda sonra birden büyüdü.

20 haftalığım çok çok az çıktı karnım bol giyinince hiç belli bile olmuyor. Ama hızlanır büyümesi bundan sonra diye tahmin ediyorum ki bu aylarda hızla kilo alıyormuş bebekler

Çok normal bişey benimde öyleydi hem daha iyi çatlak oluşmaz sonra üzülmeyin yani, normal bişey bu.

Back