- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Keskeee ama malesef doktor bu ay umut yok demistiGelmesinlerrrr yaa kışş kışşşş
Gunaydiinn sizi gormek ne guzel topik sessiz olunca hic tadi olmuyoobenimde agrilar basladi gelecek kirmizilar
23unde canim sen boyle guzel guzel cagirirken o bebis hala gelmezse napmali onu bilmiyorumYaaaa ne zaman di tarihin :) inşallah gelmez Ysminn kovdu onları bende bebisi çağırım gel güzel bebis geeeel :)))
Elbet gelecek bu ay gelemzse önümüzdeki aylar gelecek sıkma canınııı :*** Benimde yumoşlar hareketlendi kasıklarım batiyi azıcık azıcık yumurtlama günlerim23unde canim sen boyle guzel guzel cagirirken o bebis hala gelmezse napmali onu bilmiyorum
23unde canim sen boyle guzel guzel cagirirken o bebis hala gelmezse napmali onu bilmiyorum
Senin durumlar nasılll bebişimmm?Geldiğinde dovelim yaa :))))) olacak inanıyorum ben umutluyum aşılama dan :)
Ysminn canım iki günde bir beraber olun kaçırmayın belki tuttu :))
günaydiinnnnn
isiracam onu totosundan
Ysminn aynen seffaf akinti gelmeye baslarsa yumurtlamada baslamis oluyormus sakin kacirmayin
Daha once adetine yakin akintin oluyo muydu canim genelde adete yakin kuruluk olur derler ama benim akintim olur . Bi de soyle hamile kaldigim ay su gibi akintim vatdi her dk adet oldum saniyordum meger hamileliktenmis . Adet belirtilerin var mi canim pekiBirşey söyleyebilir miyim ? Ayibimiz bir zaten. Dun sabah WC ye gittim peceteyi silerken şeffaf yoğun af buyurun suluk gibi akiskan değildi boyle birşey peceteme yapıştı adetime uç gün var bu neyin nesiydi bi fikriniz var mi?
Küçük bişeymiydi canım ? Geçen bende de geldi sümük fibi afedersiniz ama küçüktüBirşey söyleyebilir miyim ? Ayibimiz bir zaten. Dun sabah WC ye gittim peceteyi silerken şeffaf yoğun af buyurun suluk gibi akiskan değildi boyle birşey peceteme yapıştı adetime uç gün var bu neyin nesiydi bi fikriniz var mi?
iyiyim ALLAH a şükür canim sen nasilsin? hakkinda hayirlisi olsun inş.Günaydın canimmm :-* nasılsın
Ysminn canım bu ayı doktorum istemişti al senin olsun dedim :))) yani bu ay keyfi onca ilaç ve fitilden sonda imkânsız :) aşılama için reglimi bekliyorum
Daha once adetine yakin akintin oluyo muydu canim genelde adete yakin kuruluk olur derler ama benim akintim olur . Bi de soyle hamile kaldigim ay su gibi akintim vatdi her dk adet oldum saniyordum meger hamileliktenmis . Adet belirtilerin var mi canim peki
benim de oluyo yumurtlamadan sonra adet olacağima yakin akintim,beyaz krem gibi yoğun böyle bişiymiydi cnmYok canım ben daha önce boyle birşey görmedim af buyurun akışkan değil öyle kati birseydi adet belirtilerim var cankm hamile degilim uc gun once bayginlik gecirdim kan tahlili aldilar 0.08 sonucumYsminn canım ya boyle az birşey değildi yumurtanın beyazı olur ya ona benziyordu biraz yoğundu çok şaşırdım
benim de oluyo yumurtlamadan sonra adet olacağima yakin akintim,beyaz krem gibi yoğun böyle bişiymiydi cnm
bilmiyorum ki canim daha önce böyle birşeyle karşilaşmadim .adet döngün kaç düzenlimidir ne kadar kaldi ?Yok canım öyle değil şeffaf birşey yumurtanın beyazı var ya şeffaflığı öyleydi ve çöktü yani butundu normalde sürekli cılız şeffaf birşey görürüm ben af buyurun ben onu benim zevk akintim sanıyordum :) ama bu öyle değildi iste yoğun seffaf birşey. Doktor bana demişti sen yerli yersiz yumurtluyo olabilirsin diye acaba bu da yumurtlamanin belirtisi mi? Bu ay hep yumurta takibi yapıldı 15 mm kadar büyüdü o kadar
innşallah tutunmuştur miniciğinn kzAdetimin 11. veya 12. günü geldi öyle bişey dedim acaba yumurta erkenmi çatladı ertesi gün ilişki oldu hemen bir ihtimal dedim normalde adete yakın akıntım olur ama bu farklıydı sıvı değildi yapışık bişeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?