19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evet canim aynen öyleydi ama cılız değildi. Aman neyse zaten uç günüm var adet olsam da baslasak tedaviye

bilmiyorum ki canim daha önce böyle birşeyle karşilaşmadim .adet döngün kaç düzenlimidir ne kadar kaldi ?

Evt canım adetim çok düzenli ilk defa gecen ay 14 gün gecikti sanırım ilaclardandi. 7 gün adet görüyorum :) 27 30 günde bir uç gün sonra günüm gelio

Canım inşallah hamilesindir yaaaa dua edelim :)))
Edin nolur tutsun bu ayy :S Hemen yapcam test zaten beklemicem 15 gün geçsinde nasıl olsa çatlatma iğnesi fln yok yanıltıcı bişey olmaz. Kafam rahat olunca adetimde gecikmiyor hamilemiyim diye düşünürken adet gfecikiyor bu sefer daha cok umutlanıyorum. 6 Haziraaannnnn çabuk gellllll

Kız daha coook var :))) çalışmalara devam edin sana birşey onericem :) kaynamış bir suyu bi kaba koy üstüne otur suyun sana deymicek şekilde ilişkiden hemen önce bunu yap kanallar aciliyomus :)))

Kız daha coook var :))) çalışmalara devam edin sana birşey onericem :) kaynamış bir suyu bi kaba koy üstüne otur suyun sana deymicek şekilde ilişkiden hemen önce bunu yap kanallar aciliyomus :)))
Aaa yapayım hemen akşama içine bişey koymucakmıyım ? Varsa önerileriniz alayım valla banyoya da girmedim sabah duş aldım. Bir aktarın verdiklerini yapıyorum birde antibiyotik enfeksiyon için yakı aldım dün ama yapıştırmadım yapıştırsammı bu akşam ?

Canım entibiyotik bebeğe zarar verir diye biliyorum . yakı aldiysan yapıştır canım mutlaka ama simdi değil denemeye devam edin son günlerde yapıştır çünkü minimum 2 gün kalması gerekiyo abdestsiz durma hem eğer bebegin tutunmama sorunu varsa tutunur :) ben yaptım kaç kere benim kuyruk sokugum batiyo onu düzelttiler diye. Ama hicc denk getiremiyoruz yaaa :)

Son günlerde derken zaten adetin 15. günü bugün muhtemelen yarın biter yumurtlamam bu akşam yapıştırsam yarında durur yoksa bitince mi yapıştır diyorsun canım ?

Son günlerde derken zaten adetin 15. günü bugün muhtemelen yarın biter yumurtlamam bu akşam yapıştırsam yarında durur yoksa bitince mi yapıştır diyorsun canım ?

Canım her ihtimale karşı adetine bir hafta kala yapıştır ne bilim ya bende şimdi kararsız kaldım o kadar ince düşünüyoruz ki :)

Selam kızlar ya artık sinek gelip göbeğime konsa ayyy hamileyim herhalde gibi saçma sapan belirtiler kurguluyorum ... Yine onlardan biri muhtemelen üşüttüm ama adetime 9 gün var ve acayip bir bel ağrısı var... afff affff Rabbim ne olur bu benim ilk belirtim olsa... kafamda kuruladığımı belirtilere bakarsam bu benim 6-7 . bebem... anlamadığım şu insanlar tek gecelik ilişki yaşıyorlar, ya da adete birgün kala rahim kalınlaşmışken ilişkiye girip hemen hamile kalıyorlar biz kılı kırk yarıyoruz ama biliyorum ki imtihan dünyasındayız ve istemediği halde ya da yasak ilişkiden hamile kalan da imtihanda, deli gibi isteyip helalinden sürekli çabalayan da ... Biraz doluyum bugün kızlar hatta çok doluyum çoooook

Selam canım kafana takmamaya bak dünya böyle istee

Ben bunu maydanoz veya süt buharı diye duymuştum o suyu ben deniyeyim bi, bugün yumurtlama günüm tam belki faydasını görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…