- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Wlla bnde pek yaşamadm bn de tesaduf ogrendm yanma ve idsardan hafif bi pembemsi kan gelmsti bi kac gubgun cektim ama dayanamdm acile gttm gunumde gecti dedm bebisdenmis bn ewlendm ilk ay kalmistm ne blm ozaman hc anlamdm ama sadce olmayan kkokulari duyuodm son gunlerde bi oju biliom bde bn 2hafta flan yasadm ogrendmde ozaman ogrenr ogrenmez insanda bi koruma duygusu oluo bn yuz ustu yatmaan uyuyamazdm ole ogrendmde cok dkkat ediodum :) yani ole bi ksa deneymim olmstuhmmm yeni mişhamile kalabiliyorsun bak ne güzel maşallah şükret canim ben hiç kalamadim nasil bişyki acaba?
Amin once rabbm istyen herkese sonrda bna versn :)Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlere
inşallah canim benimde 2 senem dolacak hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama olmuyo nasip işte her şey Allah tan.Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlere
Kesinlikle. Benim doktorum aşılamaya geçmemizi öneriyor ama ben çok kararsızım. Siz aşılama vs denediniz miinşallah canim benimde 2 senem dolacak hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama olmuyo nasip işte her şey Allah tan.
Yaa aile hekimi baska ilcede bz otrdumuz yere iikametgahi almadk esimin koyune oda diger ilcede saglik ocagi orda bnm oldum yerde hastane var acil flan bakym bakmasslar 4gn snra olmasam yaparm ckmssa kana gdrrz ama neblm insan kndine umit werrse cok uzuluo ondan sakaya vuruom issteeTamam bak doğru dusunuyosun iyi taktik :)) sakin ol ve yarin kimsenin haberi olmadan aile hekimine kan ver. Canım bi kaç gün sonra çıkar ama en azından emin olursun
olur inş. canim ya daha çok yeni evlisiniz :) değerin düştümü niye düştükü bebeğinWlla bnde pek yaşamadm bn de tesaduf ogrendm yanma ve idsardan hafif bi pembemsi kan gelmsti bi kac gubgun cektim ama dayanamdm acile gttm gunumde gecti dedm bebisdenmis bn ewlendm ilk ay kalmistm ne blm ozaman hc anlamdm ama sadce olmayan kkokulari duyuodm son gunlerde bi oju biliom bde bn 2hafta flan yasadm ogrendmde ozaman ogrenr ogrenmez insanda bi koruma duygusu oluo bn yuz ustu yatmaan uyuyamazdm ole ogrendmde cok dkkat ediodum :) yani ole bi ksa deneymim olmstu
Sanrm iliskye grdk ondan cnku hemen pesine kanamam basladiolur inş. canim ya daha çok yeni evlisiniz :) değerin düştümü niye düştükü bebeğin
yok klomen kullandiriyo şimdilik doktrum. erken değilmi aşilama için?Kesinlikle. Benim doktorum aşılamaya geçmemizi öneriyor ama ben çok kararsızım. Siz aşılama vs denediniz mi
nasip değilmiş demekki canim hayirlisi olsun. nerden bilebirdin ki hamile olduğunu.Sanrm iliskye grdk ondan cnku hemen pesine kanamam basladisabaha kadr damlaydi gunduz yurudukce cogaldi parca baya geldi nekadr zor ama cok agrisi var rabbm bda gostermesn
Blyoduk iki hfta once ogrenmstk onu ama esime ck kizmstm uc gun knusmadm oda bsey dyememsti kac gn agladm ama naspnasip değilmiş demekki canim hayirlisi olsun. nerden bilebirdin ki hamile olduğunu.
hmm üzüldüm bende rabbim hiç kimseye böyle acilar yaşatmasin gerçekten çok zor.Blyoduk iki hfta once ogrenmstk onu ama esime ck kizmstm uc gun knusmadm oda bsey dyememsti kac gn agladm ama nasp
Anam sekilden sekilden sekile giriyoruz Silkeleniyoruz daha napalım yemediğimiz içmediğimiz kalmadıNapsak acaba ya :))))
Çok tembeller kuzu çokkkkGünaydın ahaliiiii :)) uyanin da kokuştunuz :)))))
Ysminn günaydın tatlım bende çok geç uyudum :))))
Çok tembeller kuzu çokkkkBen 6.30 da uyanıyorum :S
Gelmesinlerrrr yaa kışş kışşşşGunaydiinn sizi gormek ne guzel topik sessiz olunca hic tadi olmuyoobenimde agrilar basladi gelecek kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?