• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

hmmm yeni miş:KK48: hamile kalabiliyorsun bak ne güzel maşallah şükret canim:KK66: ben hiç kalamadim nasil bişyki acaba?o_O
Wlla bnde pek yaşamadm bn de tesaduf ogrendm yanma ve idsardan hafif bi pembemsi kan gelmsti bi kac gubgun cektim ama dayanamdm acile gttm gunumde gecti dedm bebisdenmis bn ewlendm ilk ay kalmistm ne blm ozaman hc anlamdm ama sadce olmayan kkokulari duyuodm son gunlerde bi oju biliom bde bn 2hafta flan yasadm ogrendmde ozaman ogrenr ogrenmez insanda bi koruma duygusu oluo bn yuz ustu yatmaan uyuyamazdm ole ogrendmde cok dkkat ediodum :) yani ole bi ksa deneymim olmstu

Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlere
Amin once rabbm istyen herkese sonrda bna versn :)

Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlere
inşallah canim benimde 2 senem dolacak hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama olmuyo nasip işte her şey Allah tan.

Tamam bak doğru dusunuyosun iyi taktik :)) sakin ol ve yarin kimsenin haberi olmadan aile hekimine kan ver. Canım bi kaç gün sonra çıkar ama en azından emin olursun
Yaa aile hekimi baska ilcede bz otrdumuz yere iikametgahi almadk esimin koyune oda diger ilcede saglik ocagi orda bnm oldum yerde hastane var acil flan bakym bakmasslar 4gn snra olmasam yaparm ckmssa kana gdrrz ama neblm insan kndine umit werrse cok uzuluo ondan sakaya vuruom isstee:KK17::KK74:

Wlla bnde pek yaşamadm bn de tesaduf ogrendm yanma ve idsardan hafif bi pembemsi kan gelmsti bi kac gubgun cektim ama dayanamdm acile gttm gunumde gecti dedm bebisdenmis bn ewlendm ilk ay kalmistm ne blm ozaman hc anlamdm ama sadce olmayan kkokulari duyuodm son gunlerde bi oju biliom bde bn 2hafta flan yasadm ogrendmde ozaman ogrenr ogrenmez insanda bi koruma duygusu oluo bn yuz ustu yatmaan uyuyamazdm ole ogrendmde cok dkkat ediodum :) yani ole bi ksa deneymim olmstu
olur inş. canim ya daha çok yeni evlisiniz :) değerin düştümü niye düştükü bebeğin

olur inş. canim ya daha çok yeni evlisiniz :) değerin düştümü niye düştükü bebeğin
Sanrm iliskye grdk ondan cnku hemen pesine kanamam basladi :( sabaha kadr damlaydi gunduz yurudukce cogaldi parca baya geldi nekadr zor ama cok agrisi var rabbm bda gostermesn

Dedm ya ilk aydi esimde hep dibimdeydi gerci hhala ole ama artk yakinlasnca gunum dkkat edyrm mesala gecen ay 4gun gecti tets yapcaktm o gun iste iliskye grdk pesine yne kanamam oldu bnde adet oldum dedm iste ole oluo bnde anlamdm doktrda bse yok srun yok sende ddi blmym ya

Back