- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Kizlar bn tatli dillede soluom bunlar bnce bizle iletsim kopukllugu yasiolar yoksam anne sozu dinlenirdi :)
Kizz bence de vallah katiliyorum sana :))) edepsozler iste onların dilinden de anlamıyoruz ki :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bn tatli dillede soluom bunlar bnce bizle iletsim kopukllugu yasiolar yoksam anne sozu dinlenirdi :)
Vok guzel olurda bnm ilk dusugum olmustu 10 gun gectiydi testte ckmadi kanda ckti vavarms 1buck aylkmis ama testi istemedydi besbello :)) bakalm varsa pazar yapicam dayanamam hergun yaparm kesn :)innşallah olmazsin kiz ikinci müjdemizde senden gelir ayy ne güzel.sen yine kendini fazla yorma cnm dikkat et
Kizz bence de vallah katiliyorum sana :))) edepsozler iste onların dilinden de anlamıyoruz ki :)))
kizlarrr alemsiniz vallahi
amiiiinYaa vrya ne komikiz ya :) allah bozmasn nesemizi
geçmiş olsun canim rabbim bir daha yaşatmasin.ne kadarlik evlisin?Vok guzel olurda bnm ilk dusugum olmustu 10 gun gectiydi testte ckmadi kanda ckti vavarms 1buck aylkmis ama testi istemedydi besbello :)) bakalm varsa pazar yapicam dayanamam hergun yaparm kesn :)
Kızlar sagdan sagdan geliolar bna kasik agrilari :) bebek flan derken apandisim patlamis olmasin bommmm!! :)
Yeni :) 8aylikk :)amiiiin
geçmiş olsun canim rabbim bir daha yaşatmasin.ne kadarlik evlisin?
Yok yok apandis gtti :) akinti flanda vardi bi haftadr goguslerdw sislik aci kasinma afedersnz bu ay gaz sorunu coktu hep dusundum bn ne yiom die ama buladm :) kandan korkym bn ya amaaniinn getti apandisim :)Yol kız bebis vardır yaron bi kan tahlili aldir senn sanki bana umut oldu yaaa içim heyecan doldu bebis olabilir bak
Allah korusun kizz sen hamiş gibisin sanki canim bana öyle geliyoooKızlar sagdan sagdan geliolar bna kasik agrilari :) bebek flan derken apandisim patlamis olmasin bommmm!! :)
Allah korusun kizz sen hamiş gibisin sanki canim bana öyle geliyooo
Bütün bu belirtiler gebelik habercisi sanki psikolojik değilse tabiYok yok apandis gtti :) akinti flanda vardi bi haftadr goguslerdw sislik aci kasinma afedersnz bu ay gaz sorunu coktu hep dusundum bn ne yiom die ama buladm :) kandan korkym bn ya amaaniinn getti apandisim :)
Yok yok apandis gtti :) akinti flanda vardi bi haftadr goguslerdw sislik aci kasinma afedersnz bu ay gaz sorunu coktu hep dusundum bn ne yiom die ama buladm :) kandan korkym bn ya amaaniinn getti apandisim :)
hmmm yeni miş hamile kalabiliyorsun bak ne güzel maşallah şükret canim ben hiç kalamadim nasil bişyki acaba?Yeni :) 8aylikk :)
Hee valla ama gogus acisi oluodu cnm ama bole deil bde bn ilk hamile oldumu bilmeden bazi seleri yasamisim ama bazende psikoljk ooluo bnde ondan sakaya vuruom isteBütün bu belirtiler gebelik habercisi sanki psikolojik değilse tabi
Bütün bu belirtiler gebelik habercisi sanki psikolojik değilse tabi
Gdrrm bnde mesla akinti normalde son gunler oluodu ama hafif kokulu smdi ole deil bakalm gecen gecede bnm sol bacagm agrmisti cook :) kizlar sizde sewnmeyn ya yoksa bn üzülür sizide uzmus gbi olmak istememm :)Benim eltim de hamileliğini anlamadı Uc gece boyunca yatamamis sağ kasigi ve ustu agriyomus apandis sanmış arada bir sancı da yapılmış acile gitmişler orda öğrenmiş hamile olduğunu :) sürekli diyo apandisim patladı saniyodum bacagim agriyodu sancisindan :) seninde olabilir bak ablani dinle bi git bak :)
Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlereHee valla ama gogus acisi oluodu cnm ama bole deil bde bn ilk hamile oldumu bilmeden bazi seleri yasamisim ama bazende psikoljk ooluo bnde ondan sakaya vuruom iste
Gdrrm bnde mesla akinti normalde son gunler oluodu ama hafif kokulu smdi ole deil bakalm gecen gecede bnm sol bacagm agrmisti cook :) kizlar sizde sewnmeyn ya yoksa bn üzülür sizide uzmus gbi olmak istememm :)