• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

innşallah olmazsin kiz ikinci müjdemizde senden gelir ayy ne güzel.sen yine kendini fazla yorma cnm dikkat et:KK66:
Vok guzel olurda bnm ilk dusugum olmustu 10 gun gectiydi testte ckmadi kanda ckti vavarms 1buck aylkmis ama testi istemedydi besbello :)) bakalm varsa pazar yapicam dayanamam hergun yaparm kesn :)

Kızlar sagdan sagdan geliolar bna kasik agrilari :) bebek flan derken apandisim patlamis olmasin bommmm!! :) :oops::KK47::KK47::KK47::KK15::KK15:

Yol kız bebis vardır yaron bi kan tahlili aldir senn sanki bana umut oldu yaaa içim heyecan doldu bebis olabilir bak
Yok yok apandis gtti :) akinti flanda vardi bi haftadr goguslerdw sislik aci kasinma afedersnz bu ay gaz sorunu coktu hep dusundum bn ne yiom die ama buladm :) kandan korkym bn ya ;) amaaniinn getti apandisim :)

Yok yok apandis gtti :) akinti flanda vardi bi haftadr goguslerdw sislik aci kasinma afedersnz bu ay gaz sorunu coktu hep dusundum bn ne yiom die ama buladm :) kandan korkym bn ya :KK66: amaaniinn getti apandisim :)

Benim eltim de hamileliğini anlamadı Uc gece boyunca yatamamis sağ kasigi ve ustu agriyomus apandis sanmış arada bir sancı da yapılmış acile gitmişler orda öğrenmiş hamile olduğunu :) sürekli diyo apandisim patladı saniyodum bacagim agriyodu sancisindan :) seninde olabilir bak ablani dinle bi git bak :)

Benim eltim de hamileliğini anlamadı Uc gece boyunca yatamamis sağ kasigi ve ustu agriyomus apandis sanmış arada bir sancı da yapılmış acile gitmişler orda öğrenmiş hamile olduğunu :) sürekli diyo apandisim patladı saniyodum bacagim agriyodu sancisindan :) seninde olabilir bak ablani dinle bi git bak :)
Gdrrm bnde mesla akinti normalde son gunler oluodu ama hafif kokulu smdi ole deil bakalm gecen gecede bnm sol bacagm agrmisti cook :) kizlar sizde sewnmeyn ya yoksa bn üzülür sizide uzmus gbi olmak istememm :)

Hee valla ama gogus acisi oluodu cnm ama bole deil bde bn ilk hamile oldumu bilmeden bazi seleri yasamisim ama bazende psikoljk ooluo bnde ondan sakaya vuruom iste
Nurdan92 dediği gibi çok şükür ki hamile kalmakta sorun yaşamıyorsun umutlusun ne guzel ben iki Yıldır bekliyorum olmuyor ister istemez umutlarda azalıyor. Rabbim daha fazla aratmadan nasib etsin tüm isteyenlere

Gdrrm bnde mesla akinti normalde son gunler oluodu ama hafif kokulu smdi ole deil bakalm gecen gecede bnm sol bacagm agrmisti cook :) kizlar sizde sewnmeyn ya yoksa bn üzülür sizide uzmus gbi olmak istememm :)

Tamam bak doğru dusunuyosun iyi taktik :)) sakin ol ve yarin kimsenin haberi olmadan aile hekimine kan ver. Canım bi kaç gün sonra çıkar ama en azından emin olursun

Back