- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam miSenin o felç beynini yerim beeenn :-* :)) bana da versen bi kaşık hayrına sabahtandir bos midem :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam miSenin o felç beynini yerim beeenn :-* :)) bana da versen bi kaşık hayrına sabahtandir bos midem :))
kızlar benimki erken geliyomuş işi bitmiş hemen kalkıyım yemeğe yemekten sonra girebilirsem girerim öpüldünüzz
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam mi
Grs kuzummmkızlar benimki erken geliyomuş işi bitmiş hemen kalkıyım yemeğe yemekten sonra girebilirsem girerim öpüldünüzz
Hahahah kaldik mi bas basa :)) cabuk ye biseylerrr herkes gitti galiba yaatamam yaa yicem ama hic AC değilim vallah
Hahahah kaldik mi bas basa :)) cabuk ye biseylerrr herkes gitti galiba yaa
Ee ye artik bitanem bnm kocisde 9 yada 9.30 gibi geliyo cnmEvt canım herkes gitti bende gideyim yemek iyiyim :))) senin kocis ne zaman geliyor cann
Heee valla ne guzel olur daha ii olur benceKız buradan ne güzel sohbet ediyoruz whatsap grubu mu kursak ne :)))
Gel fistifim gelll hgSitt bir saatim dolduysa geliyim aaa dostlar
Hoşbuldumn canm öyle evi topladım bi temizlendim falan hemen geldim .daha yemek yapmadım :) saten nohut var pilavlı çorba yeterGel fistifim gelll hg
Ohhh masallahh masallah yeter cnm yeter :))Hoşbuldumn canm öyle evi topladım bi temizlendim falan hemen geldim .daha yemek yapmadım :) saten nohut var pilavlı çorba yeter
Kendimde biber dolması yiyorum simdi:))) açlık çok fena adama bu saate yedirirOhhh masallahh masallah yeter cnm yeter :))
OlarrrKız buradan ne güzel sohbet ediyoruz whatsap grubu mu kursak ne :)))
Bn de kocisi bekliyorum aviktim ama ya gelmedi dahaKendimde biber dolması yiyorum simdi:))) açlık çok fena adama bu saate yedirir
Olarrr
Ay kötü olmuş olsun üzülme koca hep seninBenim de hayallerim suya düştü eşim gelrken enistesini de getiriyor yaa nasil ozlemkstim kocami anlatamam
Oyyy kiyamam yaaa sana bnBenim de hayallerim suya düştü eşim gelrken enistesini de getiriyor yaa nasil ozlemkstim kocami anlatamam