- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona dikkat et buna dikkat ett onu yeme bunu yeme biktimmDoktor bana normal olmadığını söyledi hatta kani kesicek ilaç verdi. İcmedim tabi :))) hastayken yemek yemem ben çikolata bisküvi falan o kadar eşim doktora dedi kesinlikle çok zararlı dedi dikkat etmelisiniz falan fistan )
benimde canım çok tatlı çekiyo normalde tatlı yiyemem çikolata filan sevmem içimi sarıyo hemen ama regl günlerimde çok yerimDoktor bana normal olmadığını söyledi hatta kani kesicek ilaç verdi. İcmedim tabi :))) hastayken yemek yemem ben çikolata bisküvi falan o kadar eşim doktora dedi kesinlikle çok zararlı dedi dikkat etmelisiniz falan fistan )
ne yaptın kuzucuk de bakiyimNapiniz cancazlarim yemekimide yaptim ohhh mis valla :)))
Eline sağlık ben yapmadım banada gönder canım yapmak istemiyorNapiniz cancazlarim yemekimide yaptim ohhh mis valla :)))
Napiniz cancazlarim yemekimide yaptim ohhh mis valla :)))
Tm cnm du hemen gndereyimm :))Eline sağlık ben yapmadım banada gönder canım yapmak istemiyor
bende bıktım migrenim var korkuma ağrı kesici içemiyorum ağlaya ağlaya uyumak için dua ediyorum sabaha kadar tuvalette kusuyorum hemde bir günde gecmiyo 3 4 gün sürüyoOna dikkat et buna dikkat ett onu yeme bunu yeme biktimm
Valla benem basite kactim bgn yorgn oldfmdn makarna ccorba salatane yaptın kuzucuk de bakiyim
Ne çorbası canm bana fikir verValla benem basite kactim bgn yorgn oldfmdn makarna ccorba salata
Neyse ben çıkıyorum kızlarr daha girmem bugün :)
Grs cnm opuldunNeyse ben çıkıyorum kızlarr daha girmem bugün :)
olsun kız rabbim ne verdiyse yapmışsın iste çok şükür afiyet bal şeker olsun inşallah yarasın hormoncuklarına yumurtacıklarınaValla benem basite kactim bgn yorgn oldfmdn makarna ccorba salata
Arpacik yaptim valla sende yap basit hemen oluo :))Ne çorbası canm bana fikir ver
Yemek yapıcam evi toplayacagim adam bu evin hali ne demesinNiye ya nereye esin geç gelmiyo mu ki :) napcaaan tek başına se Allahan
niye çıkıyon kızNeyse ben çıkıyorum kızlarr daha girmem bugün :)
arpa şehriyemi ayArpacik yaptim valla sende yap basit hemen oluo :))
O ne kiArpacik yaptim valla sende yap basit hemen oluo :))