Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grup olarmi annem hber et banadaUzulmuyorum yasaktı zaten :)))))
merhaba kızlar bişey sorabilir miyim ovulasyon testinde diğer çizgi ile aynı renk olmayacak kadar koyu olduğunda gebelik gerçekleşmesi mümkün değil mi çoğu aynı renk hatta daha koyu olması gerektiğini söylüyor tam koyu değil de büraz silik lunca da hamile kalmak mümkün müdür ?
benim de gittikçe koyulaştı ama hiç diğeri kadar koyulaşmadı afff afffff evlendiğimden beri 3 sene korundum durdum nerden bileyim bu işin bu kadar zor olacağınıİnanmicaksin ama bende aynısını sordum :) hic ikinci çizgim ayni renk olmadı anlamadım gitti
benim de gittikçe koyulaştı ama hiç diğeri kadar koyulaşmadı afff afffff evlendiğimden beri 3 sene korundum durdum nerden bileyim bu işin bu kadar zor olacağını
Hep doğal yollarla korunduk hapla iğneyle değil ama çok pişmanım Allah başka pişmanlıklar vermesin benimki de koyulaşıp duruyor hiç aynı olmuyor... Allah isteyen herkese, içinde de bizlere versin.Üzülme canım yaaa merak etme olacak keşke hic engel Olmasaydın. Demekki hayırlısı buymua canım. Benim koyulastı ama hic diğer çizgiyle ayni olmadı :) anlam veremedin
Canlar whatsapp grup olayini kesinlestitelim mi
Hep doğal yollarla korunduk hapla iğneyle değil ama çok pişmanım Allah başka pişmanlıklar vermesin benimki de koyulaşıp duruyor hiç aynı olmuyor... Allah isteyen herkese, içinde de bizlere versin.
Bak hele sen şunlara kocalarını bulunca bizi sattilar♡♡♡Bu gun pazar :) herkes kocisiyle geziyodur eminim :))))
gezdim alış veriş yaptım kafa dagıttım resmen..Kizlarrrr merabaaa :) nasi gecti pazarinizz :))
Hmm ne guzel iste kimsee youuk :)gezdim alış veriş yaptım kafa dagıttım resmen..
Bnde yanliz yaptm temizlik( ama kocam ara ara geldi :)) calistigi alan buralarda oldu icin cnm bse istesn getrio vallahi bayaa bi yedm suan yattm yerdende kalkamym yorgunluktaa var:))Napiosunuz :) biz evde temizlik yaptık kocisle :))) siz neler haptiniz