Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hg cnm aramizaBen varım
biz de Eminönü Aksaray Eyüp gezdik valla fır fır
Ben varım
hiç deme valla yarın temizlik vakti gün boyu evdeyim napimmemleketi çok zledim az hasretim dinsin diye geziyorum memlekete bayramda gidicezBeni de geçtin sen anca gez :))))
hiç deme valla yarın temizlik vakti gün boyu evdeyim napimmemleketi çok zledim az hasretim dinsin diye geziyorum memlekete bayramda gidicez
yok canım bahar temizliğim bittiiiii günlük temizlik haftasonu ellemedim hiç evi ondanHadi inşallah canım :) bahar temizliği falan mi yapacaksın yarin :)
hosbuldum dilerim Rabbim kucagimizi bos brakmasn hayirli evlatlar nasip etsin
iki ay falan oldu isteyeli dr a gttm yumurtalılarında tembellik var dedi sonra test istedi iyi sorn yok hormon testi yap adet donemnde dediAmin canım inşallah sen ne zamandan beri istiyorsun
ElifAhsen02 maşallah kız ben daha kilimi be kipirdatamadim
iki ay falan oldu isteyeli dr a gttm yumurtalılarında tembellik var dedi sonra test istedi iyi sorn yok hormon testi yap adet donemnde dedi
Hg cnm :) ins sende bzde dualarimiza kavusuruz bu donemde stress yokk :)) yasak dimi kizlar oluruna birakcakmsik :)ınsallah sağlıklı bebiklerimiz olur Rabbim nasip etsin cumlemize :) gidicem de suan memlekete geldim esm gdnce mecbr.. burda gidemem artik dönüşte ve cok sabrszlaniyorm.. isin kötüsü hormon testi icin. bile onu beklicem ve bu cok stresli
Bnami didin :)Otur da totisini büyüt:))))
Ilk hamise nazar boncugu vardi dimi❤Aksatma canım doktora git görün Allahın izniyle olacak inşallah ilk hamisimizin haberini almayı bekliyoruz :)