19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim günde 3 ağrı kesici icsen 3×3: 9 sadece ilk 3 gün ağrır ama öldürür beni seninde az sürer elllam))

He canım ben anlatım de otur ağla :))) adet olmadan bi hafta boyunca karnım ağrır sancı yapar ayakların açık kalsa ağrısından olurum olduğum gün sanki karnima yilan sokuyo sağ bacağın cekiliyo af buyurun kusuyorum kıvranıp duruyorum ilk gün iğne serum alıyorum bi gün idare ediyorum beni sonra sıcak su torbaları makata kas gevşetici fitil kullanıyorum üstüne bi haftada iki pakete yakin ped kullanıyorum

Şimdi ağlarım çok duygulandimm

ben iki paketi bitiriyorum 3. yü yarılıyorum simdiden basladı sancılarım yataktan çıkamıyorum olduğum zaman

ben iki paketi bitiriyorum 3. yü yarılıyorum simdiden basladı sancılarım yataktan çıkamıyorum olduğum zaman

Amaninnn benden beteri varmış :)))

H Heidi000 kız sende tabletten giriyon düzgün yaziyon @sorilisareti de tabletten giriyo onun ne dediği hiiic anlaşılmıyor beyin jimlastigi resmen anlarsan yani :)))

Amaninnn benden beteri varmış :)))

H Heidi000 kız sende tabletten giriyon düzgün yaziyon @sorilisareti de tabletten giriyo onun ne dediği hiiic anlaşılmıyor beyin jimlastigi resmen anlarsan yani :)))
yinede şükür tabiki olamayanlar var bu yüzden sorun yaşayanlar var rabbime sükür olsun

Doktor bana normal olmadığını söyledi hatta kani kesicek ilaç verdi. İcmedim tabi :))) hastayken yemek yemem ben çikolata bisküvi falan o kadar eşim doktora dedi kesinlikle çok zararlı dedi dikkat etmelisiniz falan fistan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…