tek gitmiyo yaaa :/ eee senin bat ne zaman bakalımOoo ooo vallah BACIM çok iyi dedin
bebiş istiyosan yemek zorundasın allah korusun sağlıksız bi hamilelik mi geçirmek istiyosun kendine iyi bak ki bebişte gelip konsun göbişine
25inde canmtek gitmiyo yaaa :/ eee senin bat ne zaman bakalım
kimsede dememis ki bu elifahsen nerde kustum size gidiyorum ben
benimkide 25 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaaahhhhhh25inde canm
Vallah anladıysam arap oluyummmmO istahszlk buna nye ugramioi bnle iolsan hepp yersnn eşim bile dik yemicem ama ani yerken görünce CNN istyo dio yemej yemeye asikmisim :)) iftiraaaa ewlendmden beri saadce 11nkilo almisimm :))))
İnşallah canm kızlar siz kaç günde bi ve nekadar gün adet oluyorsunuzbenimkide 25 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaaahhhhhh
aslındaFarkındayım da zamanında çok yiyodum zaten yerine gecer. Yemek yemeyince annem yemeden çocuğun olmaz diyordu doğru muymus yanii?/ :)))))
İnşallah canm kızlar siz kaç günde bi ve nekadar gün adet oluyorsunuz
Kesinlikle canım annaaamaslındaannelerimizin teorisi bu ama anneler her zaman doğruyu söyle
Yok beee ayda bir ne yani o anlamda değil kaç gün suruyor28 31 arası ayda 1 :)))) hormonlarim kudurmus gecen ay dengesizlesmis onun dışında hep ayni yani :) 24 te benim
Yok beee ayda bir ne yani o anlamda değil kaç gün suruyor
Oyy Oyyy Oyyy utanirmiymisTamam kız ne rencide ediyosun çok utandım :)))) 7 gün sürüyor bazen 8 :))
Ben bi geçen ay oynadı 4 gün önce oldum onun dışında 27 günde bir oluyorum 4 yada 5 gün suruyor normal mi
Oyy Oyyy Oyyy utanirmiymis:♡♡
bende yalnış anladım herhaaldebenimki 25 inde bazen 29 günde bazen 28 günde oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?