Canim günde 3 ağrı kesici icsen 3×3: 9 sadece ilk 3 gün ağrır ama öldürür beni seninde az sürer elllam))Bence normal :) ama dydugumda çok sasiriyodum burda okuduklarima gore çok normal :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim günde 3 ağrı kesici icsen 3×3: 9 sadece ilk 3 gün ağrır ama öldürür beni seninde az sürer elllam))Bence normal :) ama dydugumda çok sasiriyodum burda okuduklarima gore çok normal :)
Benden kacmazzzzzzhe yaa sorma etmesin diye hemen düzelttim farkedermi kii acabaaaaa
Canim günde 3 ağrı kesici icsen 3×3: 9 sadece ilk 3 gün ağrır ama öldürür beni seninde az sürer elllam))
öğrendik onu canıııımBenden kacmazzzzzz
Şimdi ağlarım çok duygulandimmHe canım ben anlatım de otur ağla :))) adet olmadan bi hafta boyunca karnım ağrır sancı yapar ayakların açık kalsa ağrısından olurum olduğum gün sanki karnima yilan sokuyo sağ bacağın cekiliyo af buyurun kusuyorum kıvranıp duruyorum ilk gün iğne serum alıyorum bi gün idare ediyorum beni sonra sıcak su torbaları makata kas gevşetici fitil kullanıyorum üstüne bi haftada iki pakete yakin ped kullanıyorum
Adımız çıkmış bikere offf offföğrendik onu canıııım
ben iki paketi bitiriyorum 3. yü yarılıyorum simdiden basladı sancılarım yataktan çıkamıyorum olduğum zamanHe canım ben anlatım de otur ağla :))) adet olmadan bi hafta boyunca karnım ağrır sancı yapar ayakların açık kalsa ağrısından olurum olduğum gün sanki karnima yilan sokuyo sağ bacağın cekiliyo af buyurun kusuyorum kıvranıp duruyorum ilk gün iğne serum alıyorum bi gün idare ediyorum beni sonra sıcak su torbaları makata kas gevşetici fitil kullanıyorum üstüne bi haftada iki pakete yakin ped kullanıyorum
Yok canim boyle♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ♤♤♤♤♤♤♤♤ ♧♧♧♧♧♧♧♧♧ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ⊙⊙⊙⊙⊙ hahahahhaa)
Tablet giriyorum ben canım tabletin ozelligi galibaNasil yapiosun yaa tlfn özelliğinden mi yoksa sitenin özelliğinden ? :)))
Siz niye 8 gün oluyorsunuz ozaman kadınlarda kan çok maşallah size laa:)))ben iki paketi bitiriyorum 3. yü yarılıyorum simdiden basladı sancılarım yataktan çıkamıyorum olduğum zaman
ben iki paketi bitiriyorum 3. yü yarılıyorum simdiden basladı sancılarım yataktan çıkamıyorum olduğum zaman
azalıyo canım son günlerine doğru sonra koyulaşıyo zaten yüzüm sapsarı oluyo gözlerim çöküyo betim benzim atıyo kalçalarımda çok agrıyoSiz niye 8 gün oluyorsunuz ozaman kadınlarda kan çok maşallah size laa:)))
yinede şükür tabiki olamayanlar var bu yüzden sorun yaşayanlar var rabbime sükür olsunAmaninnn benden beteri varmış :)))
H Heidi000 kız sende tabletten giriyon düzgün yaziyon @sorilisareti de tabletten giriyo onun ne dediği hiiic anlaşılmıyor beyin jimlastigi resmen anlarsan yani :)))