• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben 15 yaşındaydım kuzenimin düğünü vardı bi hafta önceden köye gittim düğün hazırlıklarına yardim edecektim. O köyü çok beğendim köye benzemiyordu coook temiz yemyesil bir yerdi. O ara pikniğe gittik bi tane çok yaşlı bi ağaç vardı içimden dua etmek geldi ekimi açtım ağacın yaninda Allahım dedim kismetimde evlenmek varsa bu köyden olsun hayirlisiyla inşallah hayırlı biri olsun diye dua ettim evlenmeyi falan da düşünmüyordum içimden gelmişti. Bi kaç gün sonra sürekli beni gormeye gelip köşeye skstrip birilerine ayarlamaya çalıştı çok korktum gerçekten duam kabul oldu da ya bu yasta evlenirsem diye korktum. Derken kuzenimin evleneceği kiz beni gözüne kestirmis ya abisine ya kardeşine ayarlicakti ben istemedim eşim Aydin'da okuyordu gelmeden ona anlatmışlar görmeden aşık olmjs düğün günü geldiginde beni gördüğünde ailesine baskı yapmış ne yapın edin ben istiyorum diye ben daha gormemistim eşini yengeleri ablaları kardeşleri köşeye alıp ikna etmeye çalıştılar o sırada eşim koşarak yanimizdan geçti bizden habersiz sarışın kırmızı yanaklı göbekli biriydi hayatta olmaz istemem dedim :) aradan 3 ay geçti rüya gördüm esimle beraber yem yeşil bi ormanda meyve toplayıp yiyoduk çok etkilendim o zamana kadar ailesi her gün arayıp ikna etmeye çalışıyordu. İçimde bi huzur vardı ablasına msj attım deniyelim diye. Aradan on dk geçmedi beni aradı ablası iki kelime konuşup kardeşime veriyorum dedi tam yok diyorum Bi SELAMUN ALEYKUM dedi öyle bir şey di ki hala o ani hatırladığım da o duyguyu hissediyorum. Huzur veren bir ses :) derken 3 sene konuştuk beni istemeye geldiler babam kesinlikle kabul etmedi işinden dolayı. Sonra annem ikna etmiş eşimi çağırdı görünce tamam dedi.

söz gününden bi gün önce eşimin babası vefat etti. 6 ay bekledim.
Tekrar söz için hazirlandik söz gününden bir gün önce dedem vefat etti. 4 ay bekledik

Neyse öyle sessiz bi zamanda söz takildi. Büyük nişan yapılacaktı.

Nişan gününden iki gün önce halası vefat etti. Nisanimda sessiz oldu :) düğün de uç defa ertelendi yine birileri öldu. bazı sorunlar oldu bazen vazgecelim bile dedik.
Yani biri daha olseydi gerçekten ayrilacaktik :) evlendik çok şükür Rabbim onu bana Hayatıma armağan olarak verdi çok şükür. Rabbime şukurlerimin en büyüğü eşimdir. Çok mübarek hamd olsun. :)

Ben dedim size uzun olcak :)) coook kisalttim bile :))))
Anaaa n guzellllll :)(

Hehehe uzun saatlerce basbasayiz o zaman :))))) gelin buraya bakım :) bu arada sabah kahvaltısı yaptım hala birşey yemedim :( iştahsızlık

Hehehe uzun saatlerce basbasayiz o zaman :))))) gelin buraya bakım :) bu arada sabah kahvaltısı yaptım hala birşey yemedim :KK43: iştahsızlık
bebiş istiyosan yemek zorundasın allah korusun sağlıksız bi hamilelik mi geçirmek istiyosun kendine iyi bak ki bebişte gelip konsun göbişine:KK46:

Back