saol cnm cokkkkkk tsk ederm cok saol gercekten bu samımı ve ıcten yorumun ıcın ıns var ya :)Bence kesinlikle orda bir minnak var gibi duruyor :) idrar testlerini tekrarla cnm koyulaşıyor ise ztn sağlıklı bir hamileliktir.
haklısın cnm ama ne bılım 3 test yanılmaz heraldeBenzeri bir durumda bende oldu felaket heyecan yaptım e malum cevredekilerde baya gaz verdiler sağolsunlar sonra kan testi yaptım negatif ertesi ay hamile kaldım
yapmadım cnm beklemeye kararlıyım bu sefer :)
Ne kadr beklicen cnmyapmadım cnm beklemeye kararlıyım bu sefer :)
aslında bekleyemıom da zaman gecırmeye calısıom bılmıom yaNe kadr beklicen cnm
Haklısın gecmiyo bende carsamba test yapcm korkuyorum yaaslında bekleyemıom da zaman gecırmeye calısıom bılmıom ya
Hadi ya üzülme ama cnm zamani gelmemis demkki Rabbm en kisa zamnda evlt sahbi yapr inşallah hepimziKızlar malesef ben adet oldum klomene başladım
14 gun gectı hasta oldum :IHaklısın gecmiyo bende carsamba test yapcm korkuyorum ya
Canım sonuç ne öğrenebildin mi hayırlı haberlerini bekliyorumHaklısın gecmiyo bende carsamba test yapcm korkuyorum ya
Malesef negatif cnm hic iyi değilim bide adet oldm agrm cok kistlermden dolayı agrm cok oluyodu ztn Rabbm güç versn dayanamiyorm ;-(Canım sonuç ne öğrenebildin mi hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda dayanamıyor insan ilk başta içine atmaktan yediginden içtiğinden bile birşey anlamıyorum iki ay arka arkaya yaşadım aynı şeyleri aradan 4 sene geçti elbette ki yaram o kadar taze değil ama artık evlatsızlıga dayanamıyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah bir an önce atlatırsın rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda nasip etsin meleğini sakın içine atma ağla aglaki için boşalsınben içime attım eşim yurtdışında iken dondurulmuş sperm ile denedim yanımda destek olacak kimsem yoktu 1 sene depresyon ilaçları kullandım inşallah sen çabuk atlatırsın ama lütfen içine atma rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin bu yaralarımiz dinsinMalesef negatif cnm hic iyi değilim bide adet oldm agrm cok kistlermden dolayı agrm cok oluyodu ztn Rabbm güç versn dayanamiyorm ;-(
Amin cnm Allah razi olsn birbirmzi anlayp destek oluyrz yaşamayan anlamiyo bu acıyı Rabbim cok büyüktür bu gunlerimiz geride kalicak inşallah biz pes etmeyelim yalvarmktan dua etmkten Rabbim ol dicek ve olucak bi gün ;-(Canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda dayanamıyor insan ilk başta içine atmaktan yediginden içtiğinden bile birşey anlamıyorum iki ay arka arkaya yaşadım aynı şeyleri aradan 4 sene geçti elbette ki yaram o kadar taze değil ama artık evlatsızlıga dayanamıyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah bir an önce atlatırsın rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda nasip etsin meleğini sakın içine atma ağla aglaki için boşalsınben içime attım eşim yurtdışında iken dondurulmuş sperm ile denedim yanımda destek olacak kimsem yoktu 1 sene depresyon ilaçları kullandım inşallah sen çabuk atlatırsın ama lütfen içine atma rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin bu yaralarımiz dinsin
İnşallah canım inşallah ol diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim inşallah isteyen bekleyen emek harcayan herkeslere nasip etsin canım yalnış hatırlamıyorsam sizde sorun yoktudeğil mi inşallah tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden gelir konar göbüşüne miniģinAmin cnm Allah razi olsn birbirmzi anlayp destek oluyrz yaşamayan anlamiyo bu acıyı Rabbim cok büyüktür bu gunlerimiz geride kalicak inşallah biz pes etmeyelim yalvarmktan dua etmkten Rabbim ol dicek ve olucak bi gün ;-(
Haklısın Canım benim de rahmimde perde varmışKızlar bugün hastaneye gittim rahim içinde iki perde varmış dr çok ince pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum desede içim huzursuz oldu
İnşallah cnm sorun bende malesef çikolata kistleri var esimde sorun yok Allahtn ümit kesilmez genede isteyen herkze cok ugrastrmadan nasp eder inşallah senin sorun rahmndemi sadeceİnşallah canım inşallah ol diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim inşallah isteyen bekleyen emek harcayan herkeslere nasip etsin canım yalnış hatırlamıyorsam sizde sorun yoktudeğil mi inşallah tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden gelir konar göbüşüne miniģin
Merhaba bende bir bucuk yillik ewliyim korunmamamiza raqmen hamile kalamadim 2 hafta once dktra qittim iltihap war dedi test filan istedi ayni zamanda esimdende istediler buqun tekrr qittik cok sukur iltihbim bitmis esimdede bi sorun cikmadi doktrm ilac werdi 4ay kullan hamile kaldiqin zaman birak diye bakalim ins olur. Rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasinMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz @firdevscansu
2- Hamişimiz @ilknurrr22
3- Hamişimiz @ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz @zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz @aysennnn31
13- Hamişimiz @Ronya ranya
14- Hamişimiz @Ysminn
15- Hamişimiz @amineasyaeymen
16- Hamişimiz @Berfindogalar
17- Hamişimiz @HERSEYDUAUZERINE50
18- Hamişimiz @sukruyeomay
Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
Canım sorun eşimde sperm yok perdeyi daha dün öğrendim büyük ihtimal sorun yapmaz dedi yaparsAda zaten rahim filmi çekilecek ve histeroskopi yapılacak 3.deneme olacağı için Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallahİnşallah cnm sorun bende malesef çikolata kistleri var esimde sorun yok Allahtn ümit kesilmez genede isteyen herkze cok ugrastrmadan nasp eder inşallah senin sorun rahmndemi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?