19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Arkadaşlar benim de yumurtaliklarim yavaş calisiyormus doktor hizlandirmak için ilaç verecek adet günü gel dedi offf daha 17 gün var adete
Benim durumunda olan var mi acaba ???
ben varim cnm malesef bendede yavaslik var.esimdede varmis.birbirimizi bulmusuz.5 yil bitti olmuyor...

Oldum cnm biraz zor gecti bnm cok ağrım oldu ama cok şükür bugn iyiym iki tane embriyo transfer ettiler cnm inşallah hayrlsyla tutunurlr simdi dua ederk beklmkten başka yapck bişey yok Rabbm ol desin yetrki
hayirlisi olsun cnm atlattin sen insallah ssimdi sira guzel haberini vermende.
insallah olumlu olur.beklemek zor ama sonu guzel olsunda bekleyelim.RABBIM BUYUKTUR

hayirlisi olsun cnm atlattin sen insallah ssimdi sira guzel haberini vermende.
insallah olumlu olur.beklemek zor ama sonu guzel olsunda bekleyelim.RABBIM BUYUKTUR
Amin cnm inşallah olumlu olur elimi hep karnima koyuyorum varmis gbi hissedym sımsıkı tutunsunlar dye :) hep dua edyrm ztn hayrlsi olr inş

Merhaba arkadaşlarrr
Ben yeniyim buralarda, herkes yaşını ve kaç yıllık evli olduğunu yazabilir mi? Tanışalım destek olalımmm
Teşekkürler
Ben 21 yaşında 8 aylık evliyim, bebek istiyorum çalışmalara devam

Hadi inşallah hamilesindr ya ne zmn test yapcn benm transeferm oldu cnm kan testi icn günümü bekliyorum günler hic gecmiyo vlla

Hadi inşallah hamilesindr ya ne zmn test yapcn benm transeferm oldu cnm kan testi icn günümü bekliyorum günler hic gecmiyo vlla
cnm testi haftasonu yapmayı düşünüyorum... bu ay benım için çok çabuk gecti eşim ufak bir kaza geçirdi ve kolu alçıya alında aklım eşimdeydı son günlerde, batın geçtiğine bile inanamıyorum sankı bata 1 hafta daha var sanıyorum :) bu ay progesteron testi yaptırdım adetımım 21. günü değerim 18,03 çıktı... yum çatlamış yane... hayırlısı beklıyorum cnm... senın için beklemek daha zor tabi Rabbim emeğinin karşılığını verir inş

Çok geçmiş olsun canım. Kafana takmadgin içn belki tutmustr bebişin inşallah hayrlsi olur . Ozamn önce senin haberni bekliyorum benm 13 nisan test günüm cnm

Çok geçmiş olsun canım. Kafana takmadgin içn belki tutmustr bebişin inşallah hayrlsi olur . Ozamn önce senin haberni bekliyorum benm 13 nisan test günüm cnm
inş cnm eger cumartesı günüe kadar olmazsam test yapıcagım umarım mutlu haberler alırız

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

cnm merhaba ben testlerde çizgi göremedım.... birde kan da negatif çıkmıssa gebelık yoktur.... kan testi herzaman daha güvenilirdir... Rabbım fazla bekletmez inş .... Tez vakitte nasip etsin inş ...

cnm merhaba ben testlerde çizgi göremedım.... birde kan da negatif çıkmıssa gebelık yoktur.... kan testi herzaman daha güvenilirdir... Rabbım fazla bekletmez inş .... Tez vakitte nasip etsin inş ...
tsk ama ben tarıhımı yanlıs hesaplamısım aslında suan 3 gunum gecmıs bn gttıgımde dha adetıme cok varmıs yanı o yuzden bunlar sılık kanda da cıkmamıs kucuk oldugu ıcın karısıklıkn olmus cızgıyı eczacılara arkadaslara falan gosterdım belkı de resımler yanıltıo tsk ederm :)

doğru cnm resımler aldatıyor olabılır Rabbim gönlüne göre versin inş

Bence kesinlikle orda bir minnak var gibi duruyor :) idrar testlerini tekrarla cnm koyulaşıyor ise ztn sağlıklı bir hamileliktir.

Benzeri bir durumda bende oldu felaket heyecan yaptım e malum cevredekilerde baya gaz verdiler sağolsunlar sonra kan testi yaptım negatif ertesi ay hamile kaldım

16 yasimda evlendim 4 yil sonra oldu benimde tedaviler ilaclar pek fayda etmedi okundum duzgun bi hocaya sonra 6 ay gecmeden hamile kaldim 21 yasindayim 9 aylik bi oglum.var allah isteyen herkese nasip etsin ..

Adet gecmese bile kanda çıkıyor beta hcg degeri.... ben test yapmistm evde silik cikmisti sonrasında tekrarladm dhaa koyu cikti ve adetime daha 5 gun vardi... sonra kan verdm kanda çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…