• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar bugün hastaneye gittim rahim içinde iki perde varmış dr çok ince pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum desede içim huzursuz oldu:KK43:

Malesef negatif cnm hic iyi değilim bide adet oldm agrm cok kistlermden dolayı agrm cok oluyodu ztn Rabbm güç versn dayanamiyorm ;-(
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda dayanamıyor insan ilk başta içine atmaktan yediginden içtiğinden bile birşey anlamıyorum iki ay arka arkaya yaşadım aynı şeyleri aradan 4 sene geçti elbette ki yaram o kadar taze değil ama artık evlatsızlıga dayanamıyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah bir an önce atlatırsın rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda nasip etsin meleğini sakın içine atma ağla aglaki için boşalsınben içime attım eşim yurtdışında iken dondurulmuş sperm ile denedim yanımda destek olacak kimsem yoktu 1 sene depresyon ilaçları kullandım inşallah sen çabuk atlatırsın ama lütfen içine atma rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin bu yaralarımiz dinsin

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda dayanamıyor insan ilk başta içine atmaktan yediginden içtiğinden bile birşey anlamıyorum iki ay arka arkaya yaşadım aynı şeyleri aradan 4 sene geçti elbette ki yaram o kadar taze değil ama artık evlatsızlıga dayanamıyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah bir an önce atlatırsın rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda nasip etsin meleğini sakın içine atma ağla aglaki için boşalsınben içime attım eşim yurtdışında iken dondurulmuş sperm ile denedim yanımda destek olacak kimsem yoktu 1 sene depresyon ilaçları kullandım inşallah sen çabuk atlatırsın ama lütfen içine atma rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin bu yaralarımiz dinsin
Amin cnm Allah razi olsn birbirmzi anlayp destek oluyrz yaşamayan anlamiyo bu acıyı Rabbim cok büyüktür bu gunlerimiz geride kalicak inşallah biz pes etmeyelim yalvarmktan dua etmkten Rabbim ol dicek ve olucak bi gün ;-(

Amin cnm Allah razi olsn birbirmzi anlayp destek oluyrz yaşamayan anlamiyo bu acıyı Rabbim cok büyüktür bu gunlerimiz geride kalicak inşallah biz pes etmeyelim yalvarmktan dua etmkten Rabbim ol dicek ve olucak bi gün ;-(
İnşallah canım inşallah ol diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim inşallah isteyen bekleyen emek harcayan herkeslere nasip etsin canım yalnış hatırlamıyorsam sizde sorun yoktudeğil mi inşallah tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden gelir konar göbüşüne miniģin

İnşallah canım inşallah ol diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim inşallah isteyen bekleyen emek harcayan herkeslere nasip etsin canım yalnış hatırlamıyorsam sizde sorun yoktudeğil mi inşallah tup bebege gerek kalmadan kendiliğinden gelir konar göbüşüne miniģin
İnşallah cnm sorun bende malesef çikolata kistleri var esimde sorun yok Allahtn ümit kesilmez genede isteyen herkze cok ugrastrmadan nasp eder inşallah senin sorun rahmndemi sadece

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz @ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:
10- Hamişimiz @zozan30 :nazar::anneadayı:
11- Hamişimiz @bebem-1221 :nazar::anneadayı:
12- Hamişimiz @aysennnn31 :nazar::anneadayı:
13- Hamişimiz @Ronya ranya:nazar::anneadayı:
14- Hamişimiz @Ysminn :nazar::anneadayı:

15- Hamişimiz @amineasyaeymen :nazar::anneadayı:
16- Hamişimiz @Berfindogalar :nazar::anneadayı:
17- Hamişimiz @HERSEYDUAUZERINE50 :nazar::anneadayı:
18- Hamişimiz @sukruyeomay :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
:KK200:
Merhaba bende bir bucuk yillik ewliyim korunmamamiza raqmen hamile kalamadim 2 hafta once dktra qittim iltihap war dedi test filan istedi ayni zamanda esimdende istediler buqun tekrr qittik cok sukur iltihbim bitmis esimdede bi sorun cikmadi doktrm ilac werdi 4ay kullan hamile kaldiqin zaman birak diye bakalim ins olur. Rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin

İnşallah cnm sorun bende malesef çikolata kistleri var esimde sorun yok Allahtn ümit kesilmez genede isteyen herkze cok ugrastrmadan nasp eder inşallah senin sorun rahmndemi sadece
Canım sorun eşimde sperm yok perdeyi daha dün öğrendim büyük ihtimal sorun yapmaz dedi yaparsAda zaten rahim filmi çekilecek ve histeroskopi yapılacak 3.deneme olacağı için Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah

Back