- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
İnşallah cnm bu son olur ne zaman baslicanCanım sorun eşimde sperm yok perdeyi daha dün öğrendim büyük ihtimal sorun yapmaz dedi yaparsAda zaten rahim filmi çekilecek ve histeroskopi yapılacak 3.deneme olacağı için Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah
Sağol canım benim inşallahhhh normalde temmuzda başlamayı düşünüyorduk ama babam dedi Eylül Ekim ayını beklerseniz tüp bebek masraflarını ben karşılayacam bizde zaten kredi çekip yapacaktık çünkü durumum şuan iyi değil artık Eylül ekime kaldı ama olsun geç olsun da güç olmasın inşallah Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhİnşallah cnm bu son olur ne zaman baslican
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı bir evladın olur rabbim kimseyi mahrum etmesinMalesef negatif cnm hic iyi değilim bide adet oldm agrm cok kistlermden dolayı agrm cok oluyodu ztn Rabbm güç versn dayanamiyorm ;-(
Amin cnm inşallah ♥Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı bir evladın olur rabbim kimseyi mahrum etmesin
İnşallah cnm dediğin gibi gec olsn güç olmasn Rabbm bizm için en hayrlsni yazmstr biz anlamasakta zamani gelmemis demk diyp avutyorum kendimiSağol canım benim inşallahhhh normalde temmuzda başlamayı düşünüyorduk ama babam dedi Eylül Ekim ayını beklerseniz tüp bebek masraflarını ben karşılayacam bizde zaten kredi çekip yapacaktık çünkü durumum şuan iyi değil artık Eylül ekime kaldı ama olsun geç olsun da güç olmasın inşallah Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh
Cnm meraba çok geçmiş olsun tüp bebeği nerde yaptırdın bilmiyorum ama kuzenimde de çikolata kisti vardı, doğal yollarla çocuk sahibi olması imkansızdı, acıbadem hastanesi Dr Bülent tıraş da tüp bebek oldu ve ilk denemede tuttu hem de ikizdi yanlız birisini kaybetti şimdi bir kızı var... Bu tüp bebekte doktor ve merkez çok önemli... Bak ben küçükken bir komşumuz vardı on sene çocuğu olmadı sayısız tedaviler ve 3 defa tüp bebek malesef tutmadı... Kendini toparladıktan sonra 4. Tüp bebeği oldu ve tuttu üstelik ikiz oldu ikiside kız... Aradan 3 sene falan geçti erkek bebek çok istiyorlardı belku erkek olur diye tekrar tüp bebek yaptılar ve buda tuttu ve üstelik bu da ikiz oldu bir kız bir erkek... 10 sene çocuğu olmayan komşumuz 3 senede 4 evlat sahibi oldu... Sakın umudunu kaybetme... Hersey Rabbimeden belki sana çok güzel şeyler nasip edecek inş... Dualarım seninle arkadaşımİnşallah cnm sorun bende malesef çikolata kistleri var esimde sorun yok Allahtn ümit kesilmez genede isteyen herkze cok ugrastrmadan nasp eder inşallah senin sorun rahmndemi sadece
Allah razi olsn cnm bazn ümitsizliğe kapiliyorm anlattklarn bna umut oldu biraz ben uludağ Üniversitesinde yaptrdm ama hic mr rahim filmi cekmediler pek güvenemedm oyüzden ama Rabbme dua edyrm artk elimden baska bi şey gelmiyoCnm meraba çok geçmiş olsun tüp bebeği nerde yaptırdın bilmiyorum ama kuzenimde de çikolata kisti vardı, doğal yollarla çocuk sahibi olması imkansızdı, acıbadem hastanesi Dr Bülent tıraş da tüp bebek oldu ve ilk denemede tuttu hem de ikizdi yanlız birisini kaybetti şimdi bir kızı var... Bu tüp bebekte doktor ve merkez çok önemli... Bak ben küçükken bir komşumuz vardı on sene çocuğu olmadı sayısız tedaviler ve 3 defa tüp bebek malesef tutmadı... Kendini toparladıktan sonra 4. Tüp bebeği oldu ve tuttu üstelik ikiz oldu ikiside kız... Aradan 3 sene falan geçti erkek bebek çok istiyorlardı belku erkek olur diye tekrar tüp bebek yaptılar ve buda tuttu ve üstelik bu da ikiz oldu bir kız bir erkek... 10 sene çocuğu olmayan komşumuz 3 senede 4 evlat sahibi oldu... Sakın umudunu kaybetme... Hersey Rabbimeden belki sana çok güzel şeyler nasip edecek inş... Dualarım seninle arkadaşım
cnm tüp bebekte tüplerin açık olması çok önemlı olmadığından rahim filmi çekmemiş olabılırler... ama yinede iyi bir yerde rahim filmi çektir eğer tüplerın kapalıysa laparoskopi yapılıyor ve tüplerin açıldığı zamanda doğal yollarla bile gebelık olbılır... çikolata kisti olupta doğal yollarla hamile kalan birçok kişi var... sana tavsiyem rahim filmini çektir için rahat olsun... bir müddet doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebeğe gecebılırsın... sana iki yer tavsiye ediyorum biri istanbul acıbadem hastanesi dr Bülent Tıraş birde istanbul yeşilköy tüp merkezi dr İlknur Çiğil .... bu iki dr'a giden yakınlarım var ve ilk denemede tuttu.... bu tüp bebekte malesef Türkiye genelınde 4 yada 5 merkez çok iyi diğerleri ticari... eğer kendini hazır hissedersen bu iki merkezden bilgi alabılırsın...Allah razi olsn cnm bazn ümitsizliğe kapiliyorm anlattklarn bna umut oldu biraz ben uludağ Üniversitesinde yaptrdm ama hic mr rahim filmi cekmediler pek güvenemedm oyüzden ama Rabbme dua edyrm artk elimden baska bi şey gelmiyo
Tuplerin tıkalı olmasi tüp bebeğe engel değil fakat çikolata kistleri tuplerde sıvı birkmesi yaptysa oda rahimde bebegn tutnmasna engel oluyomus bilmiyorum arastrilmasi lazmdi genede bnce haklsn dedgn yerler cok iyimis ama ben bursada oturuyorum orda kalck kmsem yok nasl olr bide ben tüp bebek ücreti verrmde sonra ameliyat olmak zorunda kalrsam onu özelde yaptrmya maddi imkanmz yetmz oda bi sıkıntı cikmazdym sankicnm tüp bebekte tüplerin açık olması çok önemlı olmadığından rahim filmi çekmemiş olabılırler... ama yinede iyi bir yerde rahim filmi çektir eğer tüplerın kapalıysa laparoskopi yapılıyor ve tüplerin açıldığı zamanda doğal yollarla bile gebelık olbılır... çikolata kisti olupta doğal yollarla hamile kalan birçok kişi var... sana tavsiyem rahim filmini çektir için rahat olsun... bir müddet doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebeğe gecebılırsın... sana iki yer tavsiye ediyorum biri istanbul acıbadem hastanesi dr Bülent Tıraş birde istanbul yeşilköy tüp merkezi dr İlknur Çiğil .... bu iki dr'a giden yakınlarım var ve ilk denemede tuttu.... bu tüp bebekte malesef Türkiye genelınde 4 yada 5 merkez çok iyi diğerleri ticari... eğer kendini hazır hissedersen bu iki merkezden bilgi alabılırsın...
Canım gün doğmadan neler doğar... Yanlız dediğim yerler çok yardımcı oluyor... Bir konuş istersen sana yardımcı olurlar... İçine sinmeyen bir yerde tüp bebeği tedavisi görme.... İstanbula çok uzak sayılmazsın haftada iki gün geleceksin en fazla nasılsa... Rabbim yolunu açık etsinTuplerin tıkalı olmasi tüp bebeğe engel değil fakat çikolata kistleri tuplerde sıvı birkmesi yaptysa oda rahimde bebegn tutnmasna engel oluyomus bilmiyorum arastrilmasi lazmdi genede bnce haklsn dedgn yerler cok iyimis ama ben bursada oturuyorum orda kalck kmsem yok nasl olr bide ben tüp bebek ücreti verrmde sonra ameliyat olmak zorunda kalrsam onu özelde yaptrmya maddi imkanmz yetmz oda bi sıkıntı cikmazdym sanki
Amin cnm Sağol biraz dinleneym snra arastrirrm inşallah gerk kalmz Rabbm büyüktürCanım gün doğmadan neler doğar... Yanlız dediğim yerler çok yardımcı oluyor... Bir konuş istersen sana yardımcı olurlar... İçine sinmeyen bir yerde tüp bebeği tedavisi görme.... İstanbula çok uzak sayılmazsın haftada iki gün geleceksin en fazla nasılsa... Rabbim yolunu açık etsin
Bu klomen ne oluyor doktor bana da mi ondan verivek cnm hep duyuyorum klomen ama ne bilmiyorumO zmn için rahat olsun canım ilaç ile tedaviye yanıt verme olasılığın çok yüksek. Bnde bugün adet oldum. 3. Gün klomene başlıcam
Allah yardimcimiz olsun cnm ikinizin de yavaş olduğu için mi 5 yildir olmuyor cnm insallah bol duayla olur cnm herşeyin hayirlisiben varim cnm malesef bendede yavaslik var.esimdede varmis.birbirimizi bulmusuz.5 yil bitti olmuyor...
busra cikolata kistini kucultmek icin dgm kntrl hapi kullaniliyormus.aliyonmu.Tuplerin tıkalı olmasi tüp bebeğe engel değil fakat çikolata kistleri tuplerde sıvı birkmesi yaptysa oda rahimde bebegn tutnmasna engel oluyomus bilmiyorum arastrilmasi lazmdi genede bnce haklsn dedgn yerler cok iyimis ama ben bursada oturuyorum orda kalck kmsem yok nasl olr bide ben tüp bebek ücreti verrmde sonra ameliyat olmak zorunda kalrsam onu özelde yaptrmya maddi imkanmz yetmz oda bi sıkıntı cikmazdym sanki
cnm merhaba konusamadık sennle uzun zamandan beri senın demı negatif çok geçmiş olsunbusra cikolata kistini kucultmek icin dgm kntrl hai kullaniliyormus.aliyonmu.
laparoskopi fln yaptir hem ne varsa temizlerler.biraz arastir ikinci tup oncesi acele etmeyelim.
bende farkli dktrlara danismayi dusunuyom.psikolojim ilkinde boyle bozuldu ikinciye daha temkinli olmak istiyorum.
evet cnm malesef ilk deneme hic umdugum gibi gitmedi.cnm merhaba konusamadık sennle uzun zamandan beri senın demı negatif çok geçmiş olsun
doktorlar haletmış hiç umudunu kaybetme cnm yanlız tüp bebek içinde acele etme... ilk önce sperm ve yumurta kalitesini artırmak için kür falan dene İbrahim Saraçoğlunun kür tarifleri var bir araştır istersen... daha yaşınız çok genç olucak belkı geç olucak ama olucak.... bak okuduysan yukarda bir örnek verdim 10 seneden beri çocuğu olmayan komşumuz 4. tüp bebekte tuttu ve ikiz oldu sonra yine tüp bebek denedıler yine tuttu bunlarda ikiz oldu... 3 senede 4 tane çocukları oldu.... Yeterkı Rabbım ol desın olucak inş... umudunu kaybetme cnm... dualarım sizinle...evet cnm malesef ilk deneme hic umdugum gibi gitmedi.
yumurtam cok az ve kalitesizdi .sorun iki kiside de olunca ccok zor dedi dktr.yikildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?