19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

13.g

13.gün başlayabildim anca. Adete kadar denerim artık. :) belli olmuyor bu yumurtlama işlemi
bende ilk dün başladım adetimin 11. günü başladım.... gün aşırı gidecegım .... bat 4 nisan daha çok var ... Rabbim hayırlısını nasip etsin

öyle kuzum valla bakalım hayırlısıyla inş.sizlerinde hamiş haberinizi duyarım
cnmm meraba nasılsın maşallah 13. hafta olmuşsun... zaman çok çabuk geçiyor... daha dün gibi hamile olduğunu yazdın buraya
Yakında cinsiyette bellı olur
Rabbim tamamına erdirsin

Olur canim insallah sıkma canini sen duanida eksik etme verir insallah hepimize rabbim

Oh maşallah iyi canm en azndan yumurtalklarn gelişmiş gözüküyo bende dün başladım gonal-f ignesine 450 verdi bna 225 ünite vuruluyrm canm inşallah faydasni görürüz ya bide benm cok midem bulaniyo ignednmi acaba

Oluşan yumurtalar erkn catlamasin dyede ayri bi iğne vuruyolarmis canm hepimz icn hayrlsi olr inşallah

Kızlarr yardım lütfen. Bu ovulasyon testi pozitif mi? 24-36 saat içinde gerçekleşir mi yumurtlama?

Eklentiler

• 20160318_151559-1.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlarr yardım lütfen. Bu ovulasyon testi pozitif mi? 24-36 saat içinde gerçekleşir mi yumurtlama?
canım göründüğü kadarıyla pozitif sanırım sen bir kan testide yap yine acile gidip yapsan hemn söylerler en geç 2 saat içinde sen ona göre hareket edersin en azından

canım göründüğü kadarıyla pozitif sanırım sen bir kan testide yap yine acile gidip yapsan hemn söylerler en geç 2 saat içinde sen ona göre hareket edersin en azından
Ovulasyon testi için neden kan testi yaptırayım anlamadım

çalışmalara başla bence bir gün ara ile:) inş. tuttar bu sefer ve inş. senin de hamiş olduğunun haberini alırız

Ben varım 22 de evlendim şu an 26 şu an hamile değilim 25 yaşımda 6 ay sürüp sona eren bir Hamileliğim oldu. ALLAH hepimize en güzel en doğru zamanlarimiz da en hayirlisindan en sagliklisindan çocuklar nasip etsin

cnm ben pek bi yan etkisini hissetmiyorum ignelerin.
dun kan verdim sonuca gore arayip cagiriyorlar kontrole.
bakalim dozda artis olurmu simdilik 175 oluyorum.ilk 11 gun once basladigimda 100 du doz.
baskilama ignesinede devam ediyorum.senin prokol kisami uygulanicak busracim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…