• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bu da bugünkü ovulasyon testi

Eklentiler

• 2016-03-16 13.22.51.jpg
    2016-03-16 13.22.51.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Oh şükür bundan sonra sıkıntı çekmezsin inşallah artık. bende hiç film çekilmedi, alttan bakıldı ve yumurtalıkların normal olduğu söylendi. yumurtam varmış hatta o esnada. yeni evliyim diye pek önemsemediler. 6 ayı devirdim bakalım bu ay da deneyelim
Saol tatlim insallah sakin ben gibi ayni hataya dusme baktir banada baktilar senin kadarlik evliyken yok erken yok normal ama neler cikti sonradan kist yumurtlama bozuklugu simdide film sakin ihmal etme canim

İltihap kurumus yara yapmis olabilir ama bilmiyorum normalde yarayi yakarlar bildigim sana ne dediler canim
Canım iltihabın çok fazla var dedi ama yara belki ilacla kapanır dedi ilaç verdi ilaçlar bitince gel bakalım dedi eğer yara iyileşmezse yakacaz dedi artık 2 hafta sonra gidecem inşallah gitmiş olur

İnsallah canim suan bekliyorum doguma grmis gelsin alcak beni korkuyorummo_O:KK17:
Yaptırdın mı canım hsg ni ?
valla tedavilik bişey bulamıyorlar. adet düzensizliği yok, yumurtalıklarda kist de yok. Allahıma çok şükür. belki de 6 aylık evliyim diye tedaviye gerek görmüyorlar. endokrin de bi sorun bulamadı. kadın doğumcu da bulamadı.
Tatlım senin daha çok erken hamileliği engelliycek bir sebep te olmadığı için bence zamana bırak kafandan at stres yüzünden olacağı varsa bile olmuyor

Yaptırdın mı canım hsg ni ?

Tatlım senin daha çok erken hamileliği engelliycek bir sebep te olmadığı için bence zamana bırak kafandan at stres yüzünden olacağı varsa bile olmuyor
Yapttrdm canim benm tikaniklk vardi acildi sukur ikside acik yumurtaliklarimda normal doktor bu filmden sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek dedi insallah hepimiz kaliriz:KK46::anneadayı:

Canim ilaclarini duzenli kullan Allahin izniyle gider
İnşallah geçer canım ya aslında ilaçlara bugün başlasam mı bilemedim 2 3 gün sonra adetim gelecek adetliyken de fitil kullanamam 2 gün kullanıp bir hafta ara versem etki eder mi acaba

Selam kızçelerrr şimdi dr dan geliyorum aşırı iltihabım ve büyük yaram varmış iltihabı anladıkta yara neyin nesi bee:63:
gecmis olsun kusum ...insallah hemen atlatirsin.
yara bilmiyorumda idrar yolu enfeksiyonuysa onu cektim bi kere cok kotuydu.
senin iltihap vajinal mi ?agrin varmi ?sogan suyuna basla bence fayda gorenler var.

Anne ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
Japonbalikk Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
GURBET KUSU GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
S sevdigimmm = 9 MART
hijabiqueen hijabiqueen = 14 MART
@SedanuR54 = 14 MART
@mmmerwe = 15 MART
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 19 MART
Berf0o0o Berf0o0o = 26 MART
deepandfury deepandfury =2 NISAN
Mor_cicek Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 4 NİSAN
G Greeneliton =7 NISAN
sezenorhan sezenorhan ==
:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsin ekleyelim...

Kizlar gecms tarihleri sildim yenilerini ekleyin:-)

Canm naptn doktara gitcektin ne dediler ?
yarin randevum var cnm.en son pazartesi gittim yazdimmi sana hatirlamiyorum ama yine yazayim.
15 irili ufakli yumos var dedi doktor.5 tane iyi dedi.gonal dozunu arttirdi 3 gunluk.rahim kalinligi 9 dedi iyimis.
iste 3 gundur 175 gonal f oldum.decapeptyl 29 bitti.bakalim yarin ne diycekler.
sen bugun gdicektin cnm gittinmi?basladinmi haber ver sureci .ins guzel gunler yakindir.

gecmis olsun kusum ...insallah hemen atlatirsin.
yara bilmiyorumda idrar yolu enfeksiyonuysa onu cektim bi kere cok kotuydu.
senin iltihap vajinal mi ?agrin varmi ?sogan suyuna basla bence fayda gorenler var.
Evet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırır

yarin randevum var cnm.en son pazartesi gittim yazdimmi sana hatirlamiyorum ama yine yazayim.
15 irili ufakli yumos var dedi doktor.5 tane iyi dedi.gonal dozunu arttirdi 3 gunluk.rahim kalinligi 9 dedi iyimis.
iste 3 gundur 175 gonal f oldum.decapeptyl 29 bitti.bakalim yarin ne diycekler.
sen bugun gdicektin cnm gittinmi?basladinmi haber ver sureci .ins guzel gunler yakindir.
İnşallah o ufaklarda büyürler kaliteli yumoş olurlar toplama tarihin ne zaman canım

Evet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırır
Canım hamile felan kalrsn habern olmaz maydonoz dusuge neden oluyo dkkat et

Canım hamile felan kalrsn habern olmaz maydonoz dusuge neden oluyo dkkat et
Canım normal yolla hamile kalamam diye tereddütsüz içiyorum ahhh öyle bi şansım olsa keşke ama olsun olsun da ister normal ister tüp yeter ki hayırlısı ile olsun

Back