Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol tatlim insallah sakin ben gibi ayni hataya dusme baktir banada baktilar senin kadarlik evliyken yok erken yok normal ama neler cikti sonradan kist yumurtlama bozuklugu simdide film sakin ihmal etme canimOh şükür bundan sonra sıkıntı çekmezsin inşallah artık. bende hiç film çekilmedi, alttan bakıldı ve yumurtalıkların normal olduğu söylendi. yumurtam varmış hatta o esnada. yeni evliyim diye pek önemsemediler. 6 ayı devirdim bakalım bu ay da deneyelim
Kuzum buyuk ihtimal yarin yumurtlarsin sen bugun ve yarin iliski yap esinleBu da bugünkü ovulasyon testi
İltihap kurumus yara yapmis olabilir ama bilmiyorum normalde yarayi yakarlar bildigim sana ne dediler canimSelam kızçelerrr şimdi dr dan geliyorum aşırı iltihabım ve büyük yaram varmış iltihabı anladıkta yara neyin nesi bee
Canım iltihabın çok fazla var dedi ama yara belki ilacla kapanır dedi ilaç verdi ilaçlar bitince gel bakalım dedi eğer yara iyileşmezse yakacaz dedi artık 2 hafta sonra gidecem inşallah gitmiş olurİltihap kurumus yara yapmis olabilir ama bilmiyorum normalde yarayi yakarlar bildigim sana ne dediler canim
Canim ilaclarini duzenli kullan Allahin izniyle giderCanım iltihabın çok fazla var dedi ama yara belki ilacla kapanır dedi ilaç verdi ilaçlar bitince gel bakalım dedi eğer yara iyileşmezse yakacaz dedi artık 2 hafta sonra gidecem inşallah gitmiş olur
Yaptırdın mı canım hsg ni ?İnsallah canim suan bekliyorum doguma grmis gelsin alcak beni korkuyorumm
Tatlım senin daha çok erken hamileliği engelliycek bir sebep te olmadığı için bence zamana bırak kafandan at stres yüzünden olacağı varsa bile olmuyorvalla tedavilik bişey bulamıyorlar. adet düzensizliği yok, yumurtalıklarda kist de yok. Allahıma çok şükür. belki de 6 aylık evliyim diye tedaviye gerek görmüyorlar. endokrin de bi sorun bulamadı. kadın doğumcu da bulamadı.
Yapttrdm canim benm tikaniklk vardi acildi sukur ikside acik yumurtaliklarimda normal doktor bu filmden sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek dedi insallah hepimiz kalirizYaptırdın mı canım hsg ni ?
Tatlım senin daha çok erken hamileliği engelliycek bir sebep te olmadığı için bence zamana bırak kafandan at stres yüzünden olacağı varsa bile olmuyor
İnşallah geçer canım ya aslında ilaçlara bugün başlasam mı bilemedim 2 3 gün sonra adetim gelecek adetliyken de fitil kullanamam 2 gün kullanıp bir hafta ara versem etki eder mi acabaCanim ilaclarini duzenli kullan Allahin izniyle gider
Doktora sormadin mi canim eczaneye sor yada ara verme ilaclarinaİnşallah geçer canım ya aslında ilaçlara bugün başlasam mı bilemedim 2 3 gün sonra adetim gelecek adetliyken de fitil kullanamam 2 gün kullanıp bir hafta ara versem etki eder mi acaba
İnsallah canim 22 yasindayim ve 1,5 yillik evliyim.
OOHHH MASALLAH CITIRSINIZ KIZLAR21 canim 1.5 senedir istiyorum canim
gecmis olsun kusum ...insallah hemen atlatirsin.Selam kızçelerrr şimdi dr dan geliyorum aşırı iltihabım ve büyük yaram varmış iltihabı anladıkta yara neyin nesi bee
yarin randevum var cnm.en son pazartesi gittim yazdimmi sana hatirlamiyorum ama yine yazayim.Canm naptn doktara gitcektin ne dediler ?
Ya hiç aklıma gelmedi ki unuttum ya sanırım adet olup bitmesini bekliyecemDoktora sormadin mi canim eczaneye sor yada ara verme ilaclarina
Evet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırırgecmis olsun kusum ...insallah hemen atlatirsin.
yara bilmiyorumda idrar yolu enfeksiyonuysa onu cektim bi kere cok kotuydu.
senin iltihap vajinal mi ?agrin varmi ?sogan suyuna basla bence fayda gorenler var.
İnşallah o ufaklarda büyürler kaliteli yumoş olurlar toplama tarihin ne zaman canımyarin randevum var cnm.en son pazartesi gittim yazdimmi sana hatirlamiyorum ama yine yazayim.
15 irili ufakli yumos var dedi doktor.5 tane iyi dedi.gonal dozunu arttirdi 3 gunluk.rahim kalinligi 9 dedi iyimis.
iste 3 gundur 175 gonal f oldum.decapeptyl 29 bitti.bakalim yarin ne diycekler.
sen bugun gdicektin cnm gittinmi?basladinmi haber ver sureci .ins guzel gunler yakindir.
Canım hamile felan kalrsn habern olmaz maydonoz dusuge neden oluyo dkkat etEvet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırır
Canım normal yolla hamile kalamam diye tereddütsüz içiyorum ahhh öyle bi şansım olsa keşke ama olsun olsun da ister normal ister tüp yeter ki hayırlısı ile olsunCanım hamile felan kalrsn habern olmaz maydonoz dusuge neden oluyo dkkat et