- 30 Ocak 2015
- 18.364
- 18.013
- 298
- 29
Hiç belli olmaz o Allah bi mucize verir belki inşallah kalrsn hemenCanım normal yolla hamile kalamam diye tereddütsüz içiyorum ahhh öyle bi şansım olsa keşke ama olsun olsun da ister normal ister tüp yeter ki hayırlısı ile olsun
İnşallah canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile haberlerimizi paylasiriz inşallahHiç belli olmaz o Allah bi mucize verir belki inşallah kalrsn hemen
İnşallah canım bende.bu topkte çok sohbet ettm hamile kaldm dogm yaptm 48 günlük olduk bile :)İnşallah canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile haberlerimizi paylasiriz inşallah
Aaaa senin bebegin mi var oy maşallah allah bağışlasın inşallah darısı bizlereİnşallah canım bende.bu topkte çok sohbet ettm hamile kaldm dogm yaptm 48 günlük olduk bile :)
Evet canım profil resmime bak gorursun amin insallh en kısa zamanda olur insallahAaaa senin bebegin mi var oy maşallah allah bağışlasın inşallah darısı bizlere
Oyyyyy maşallah kuzummmmm çokta tatlııı allahım sana bağışlasın acısını göstermesin sağlıklı bir şekilde büyütürsün allah nazarlardan saklasınEvet canım profil resmime bak gorursun amin insallh en kısa zamanda olur insallah
Senin çıtırlıgın hayatimOOHHH MASALLAH CITIRSINIZ KIZLAR
1 bucuk yil daha yeniymis.olur insallah bizim kadar beklemezsiniz.
Sağol canım amin Allah isteyen herkese nasip etsn bekletmeden insallahOyyyyy maşallah kuzummmmm çokta tatlııı allahım sana bağışlasın acısını göstermesin sağlıklı bir şekilde büyütürsün allah nazarlardan saklasın
cnm o zaman dun yumurtan catlamistir.bugunun tarihini not al.Bu defa da dünkünden silik çıktı ovulasyon testi. Kafayı yedirecek bana
iyim annisim sen ve bebisin nslsiniz?toparlandinmi?kontroller nsl geciyor?
mrb cnm iyim sen nasilsin? hayirlisi olsun cnm insallah tutar bu ay.GURBET KUSU cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor
transfer oldunmu
yumların durumu nasıl
ben ovulasyon dönemne girdım
bu ay ilaçsız doğal yollarla deneyecegım
CITIRIM TABI KIZSenin çıtırlıgın hayatiminsallah hepimiz hamis kaliriz
mrb cnm hosgeldin aramiza.gonul isterki daha fazla bu derten kimse yakinmasin artik.İyi aksamlar hanımlar bende 23 yasımda evlendim su an 25 yasimdayim Haziranda evleneli iki yıl olacak bir yıldır cocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik hayırlısıyla olur insallah daha ilac vs tedavisine baslamadık
tadi o kadar kotu degil cnm adetin baslasin sanirim son gunu baslaniyor sogan suyuna.Evet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırır
bugun 10 tane iyi dendi cnm hatta 6si iyi 4 u orta buyuklukte dedi.İnşallah o ufaklarda büyürler kaliteli yumoş olurlar toplama tarihin ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?