19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evet canım profil resmime bak gorursun amin insallh en kısa zamanda olur insallah
Oyyyyy maşallah kuzummmmm çokta tatlııı allahım sana bağışlasın acısını göstermesin sağlıklı bir şekilde büyütürsün allah nazarlardan saklasın

İyi aksamlar hanımlar bende 23 yasımda evlendim su an 25 yasimdayim Haziranda evleneli iki yıl olacak bir yıldır cocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik hayırlısıyla olur insallah daha ilac vs tedavisine baslamadık

GURBET KUSU cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor
transfer oldunmu
yumların durumu nasıl
ben ovulasyon dönemne girdım
bu ay ilaçsız doğal yollarla deneyecegım

Bu defa da dünkünden silik çıktı ovulasyon testi. Kafayı yedirecek bana
cnm o zaman dun yumurtan catlamistir.bugunun tarihini not al.
14.gun adet olmazsan test yaparsin.insallah guzel haber verirsin.
degerlendirdinmi dunu?

GURBET KUSU cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor
transfer oldunmu
yumların durumu nasıl
ben ovulasyon dönemne girdım
bu ay ilaçsız doğal yollarla deneyecegım
mrb cnm iyim sen nasilsin? hayirlisi olsun cnm insallah tutar bu ay.
ben uzun protokollu tedavi gordugum icin ignelerim bitmedi daha cnm.
bugun 30. ignem oldu.kontrolum vardi.simdilik 10 yumos sayabiliriz dedi dktr.
bakalim opu ve transfer heyecanli gececek galiba.haber veririm insallah...

İyi aksamlar hanımlar bende 23 yasımda evlendim su an 25 yasimdayim Haziranda evleneli iki yıl olacak bir yıldır cocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik hayırlısıyla olur insallah daha ilac vs tedavisine baslamadık
mrb cnm hosgeldin aramiza.gonul isterki daha fazla bu derten kimse yakinmasin artik.
ama malesef bebislerimizin zamani gelmemis demekki.insallah olur daha 1 yil cok yeni bizim kadar bekleme ins.

Evet canım vajinal ilk defa bu kadar kötü ağrım oluyor iltihabın fazlalığından yaraya dönüşmüş maydanoz suyuna başladım soğan suyunda denerim inşallah midem kaldırır
tadi o kadar kotu degil cnm adetin baslasin sanirim son gunu baslaniyor sogan suyuna.
kaynat ic sabah aksam.bide baktin bi tasla iki kus vurursun insallah hem iltihap fln kalmaz hem hamislik kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…