- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Aslinda 18 yada 20 mart gibi catlamasi lazm sanirim daha catlamamistir ama enfeksiyonda olabilir canim28-30 günde bir. En son 4 martta adet oldum. Çatlamışsa gerçekten şaşırırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda 18 yada 20 mart gibi catlamasi lazm sanirim daha catlamamistir ama enfeksiyonda olabilir canim28-30 günde bir. En son 4 martta adet oldum. Çatlamışsa gerçekten şaşırırım
Teşekkürler birkaç gün daha test yapayım bakalımAslinda 18 yada 20 mart gibi catlamasi lazm sanirim daha catlamamistir ama enfeksiyonda olabilir canim
Hııımm hayıt tohumunu Nasıl kullandın cnm.kuzenin polikistik over için hangi ilaçları kullanıyor biliyormusun ?? Korkma inşallah bir sorun yaratmaz hayırlısıyla gönlündekine kavuşursun inşallahBen de klasik agrimdan dolayi bekarken doktora gittiğimde yumurta sayin çok fazla ama yavaş bunu caliatirmamiz gerekiyordu dedi bekarim diye doğum kontrol hapi vs. Hic bi hapvermedi ben de böyle şeyleri de biomiyodum tabi bu sitede gezinirken hayit tohumunu kullaniphamile kalanlar göğüs buyutenleri falan okumustum ben de göğüs büyütmek için aliyim iciyim demiştim çok takiyodum kafama çünkü o dönemler tam bi seneye yakin içtim hep her gün bi su bardagi e vaktim göğüse faydasi olmadi ama ne adet agrisi kaldi ne klasik agrisi çok memnun kalmostim agrilarim geçince biraktim daha fazla icmeyim zarari olmasin bi de geçmişken dedim
Simdi de evliyim çocuk için doktora gittiğimde doktora bekarken boyle boyle sorunlarım vardi diye anlattim simdi öyle bisey gozukmuyo dedi yavaş tembel falan hic birşey demedi sevindim ama bi et parcasi varmis o da herkeste oluyor adet zamanında atiyo vücuttan o yüzden adet günü gel dedi simdi de buna korkuyorum hayirlisi bakalim benim kuzenim de polikistik över ilaclari saati saatine alinca geçiyor diyordu korkmayin
Canim benm gelecek bat 7 nisan :) umarim gelmez hicbirimizin :)Anne ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
S sevdigimmm = 9 MART
hijabiqueen = 14 MART
TospaAnnesi = 14 MART
@mmmerwe = 15 MART
Kilim ve tohum = 19 MART
Berf0o0o = 26 MART
Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 4 NİSAN
sezenorhan ==
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsin ekleyelim...
Kizlar gecms tarihleri sildim yenilerini ekleyin
Yap canim insallah yumurtlama gunune tam denk gelirsin sen gunasiri calis :)Teşekkürler birkaç gün daha test yapayım bakalım
amin insallah cnm.Canim benm gelecek bat 7 nisan :) umarim gelmez hicbirimizin :)
mrb cnm insallah guzel haberler yakindir.Merhaba kizlar benim bat 2 nisan insallah hicbirimiz olmayiz :)
Canm naptn doktara gitcektin ne dediler ?amin insallah cnm.
seni topikte ilk kez gordum cnm.yas kac? ne kadardir bebis istiyorsun?
21 canim 1.5 senedir istiyorum canimamin insallah cnm.
seni topikte ilk kez gordum cnm.yas kac? ne kadardir bebis istiyorsun?
problem var mı peki, yoksa sebepsiz mi olmadı bebeğin?21 canim 1.5 senedir istiyorum canim
Canm merhaba. Ben bu ay ovu. Testi yaptm adetimin btince hrmen basladim 5.ci gunuydu ve silik ikinci cizgi cikti illaki silik cizgi ckio die bliyrm ben cunku benm hep vardi allah yardmcn olsn tatlm birdaha yap bakalmAma yumurtlama akıntısını gördüm. Birkaç gün önce çatlamamıştır değil mi
Bende sorun vardi canjm bugunde rahim filmk cekildm tikaniklarim varmis acildi cok sukur simdi ikiside acik yumurtlama takibine gitcem iste artikproblem var mı peki, yoksa sebepsiz mi olmadı bebeğin?
Canm testi yarin gene yap yumurtlarsin buyuk ihtimal yarinBugün de yaptım testi. Dün hiç çizgi çıkmadı bugün silik ikinci çizgi çıktı. Ama baya silik. Adetin 13.günündeyim herhalde yumurtlamadım daha. Bugünden başlayıp adet günüme kadar ilişkiye devam edeceğim İnşallah tutar
Oh şükür bundan sonra sıkıntı çekmezsin inşallah artık. bende hiç film çekilmedi, alttan bakıldı ve yumurtalıkların normal olduğu söylendi. yumurtam varmış hatta o esnada. yeni evliyim diye pek önemsemediler. 6 ayı devirdim bakalım bu ay da deneyelimBende sorun vardi canjm bugunde rahim filmk cekildm tikaniklarim varmis acildi cok sukur simdi ikiside acik yumurtlama takibine gitcem iste artik