• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben de klasik agrimdan dolayi bekarken doktora gittiğimde yumurta sayin çok fazla ama yavaş bunu caliatirmamiz gerekiyordu dedi bekarim diye doğum kontrol hapi vs. Hic bi hapvermedi ben de böyle şeyleri de biomiyodum tabi bu sitede gezinirken hayit tohumunu kullaniphamile kalanlar göğüs buyutenleri falan okumustum ben de göğüs büyütmek için aliyim iciyim demiştim çok takiyodum kafama çünkü o dönemler tam bi seneye yakin içtim hep her gün bi su bardagi e vaktim göğüse faydasi olmadi ama ne adet agrisi kaldi ne klasik agrisi çok memnun kalmostim agrilarim geçince biraktim daha fazla icmeyim zarari olmasin bi de geçmişken dedim
Simdi de evliyim çocuk için doktora gittiğimde doktora bekarken boyle boyle sorunlarım vardi diye anlattim simdi öyle bisey gozukmuyo dedi yavaş tembel falan hic birşey demedi sevindim ama bi et parcasi varmis o da herkeste oluyor adet zamanında atiyo vücuttan o yüzden adet günü gel dedi simdi de buna korkuyorum hayirlisi bakalim benim kuzenim de polikistik över ilaclari saati saatine alinca geçiyor diyordu korkmayin
Hııımm hayıt tohumunu Nasıl kullandın cnm.kuzenin polikistik over için hangi ilaçları kullanıyor biliyormusun ?? Korkma inşallah bir sorun yaratmaz hayırlısıyla gönlündekine kavuşursun inşallah

Anne ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
Japonbalikk Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
GURBET KUSU GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
S sevdigimmm = 9 MART
hijabiqueen hijabiqueen = 14 MART
TospaAnnesi TospaAnnesi = 14 MART
@mmmerwe = 15 MART
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 19 MART
Berf0o0o Berf0o0o = 26 MART
Mor_cicek Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 4 NİSAN
sezenorhan sezenorhan ==
:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsin ekleyelim...

Kizlar gecms tarihleri sildim yenilerini ekleyin:-)

S sevdigimmm = 9 MART
@mmmerwe = 15 MART
S sinkar = 4 NİSAN
sezenorhan sezenorhan ==
:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.

Canim benm gelecek bat 7 nisan :) umarim gelmez hicbirimizin :)

S sevdigimmm = 9 MART
@mmmerwe = 15 MART
S sinkar = 4 NİSAN
G Greeneliton =7 NISAN
sezenorhan sezenorhan ==

Ama yumurtlama akıntısını gördüm. Birkaç gün önce çatlamamıştır değil mi :KK43:
Canm merhaba. Ben bu ay ovu. Testi yaptm adetimin btince hrmen basladim 5.ci gunuydu ve silik ikinci cizgi cikti illaki silik cizgi ckio die bliyrm ben cunku benm hep vardi allah yardmcn olsn tatlm birdaha yap bakalm

Bugün de yaptım testi. Dün hiç çizgi çıkmadı bugün silik ikinci çizgi çıktı. Ama baya silik. Adetin 13.günündeyim herhalde yumurtlamadım daha. Bugünden başlayıp adet günüme kadar ilişkiye devam edeceğim İnşallah tutar

Bugün de yaptım testi. Dün hiç çizgi çıkmadı bugün silik ikinci çizgi çıktı. Ama baya silik. Adetin 13.günündeyim herhalde yumurtlamadım daha. Bugünden başlayıp adet günüme kadar ilişkiye devam edeceğim İnşallah tutar
Canm testi yarin gene yap yumurtlarsin buyuk ihtimal yarin

Bende sorun vardi canjm bugunde rahim filmk cekildm tikaniklarim varmis acildi cok sukur simdi ikiside acik yumurtlama takibine gitcem iste artik
Oh şükür bundan sonra sıkıntı çekmezsin inşallah artık. bende hiç film çekilmedi, alttan bakıldı ve yumurtalıkların normal olduğu söylendi. yumurtam varmış hatta o esnada. yeni evliyim diye pek önemsemediler. 6 ayı devirdim bakalım bu ay da deneyelim

Selam kızçelerrr şimdi dr dan geliyorum aşırı iltihabım ve büyük yaram varmış iltihabı anladıkta yara neyin nesi bee:63:

Back