• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

günaydın cnm transfer oldun mu kaç yumurtan olgunlaşmış senın adına çok heyecanlıyım :KK68:
yok cnm o asamaya gelemedik henuz.
daha 6 yumurta var.bugun kontrolum vardi.
yumurta sayisi arttsin diye 1 hafta daha baskilama ignesine devam edicem.
hayirlisi olsun insallah nasip olursa mart sonu anca yumurta toplanicak sanirim.:KK66:sen nasilsin cnm?

hayirlisi olsun insallah nasip olursa mart sonu anca yumurta toplanicak sanirim.:KK66:sen nasilsin cnm?
bende napayım cnm beklemedeyım iğne vurulalı buğün tam 13 gün oluyor ... çok yukum var iş yerinde bile sürekli uyukluyorum... Rabbimin izniyle inş hamile kalıcaksın canım... bu ay bu topik bayağı hamile verecek inş ;)

Nasıl bir iğne bu canım şu an yumurtaları mj büyütüyor yoksa büyümemesini mi sağlıyor ?

bende napayım cnm beklemedeyım iğne vurulalı buğün tam 13 gün oluyor ... çok yukum var iş yerinde bile sürekli uyukluyorum... Rabbimin izniyle inş hamile kalıcaksın canım... bu ay bu topik bayağı hamile verecek inş :KK66:
Sen daha test yapmadın mi cnm nasıl dayanıyorsun bak ben son hamileliğimde çatlama iğnesinden sonra 12. Gün yaptığım idrar testini koyayım sana moral olsun da yap bizde merakımizı giderelim (:

Eklentiler

• 2016-03-01 16.06.10.jpg
    2016-03-01 16.06.10.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 35
Sen daha test yapmadın mi cnm nasıl dayanıyorsun bak ben son hamileliğimde çatlama iğnesinden sonra 12. Gün yaptığım idrar testini koyayım sana moral olsun da yap bizde merakımizı giderelim :-)
canım bu testi sabah mı yaptın ? benım eşim iş yerinde geç cıktı o yüzden alamadı bende açıkcası üşendim eczaneye gitmeye, kendi adıma birsey hissedemiyorum, hiç belirtide yok yane test yapmaya motivasyonum yok canım.... haftasonuna kadar bekleyecegım.... 18 ay oluyor sabretmeye öğrendim ;)

canım bu testi sabah mı yaptın ? benım eşim iş yerinde geç cıktı o yüzden alamadı bende açıkcası üşendim eczaneye gitmeye, kendi adıma birsey hissedemiyorum, hiç belirtide yok yane test yapmaya motivasyonum yok canım.... haftasonuna kadar bekleyecegım.... 18 ay oluyor sabretmeye öğrendim :KK66:
Ben cnm en son 6 haftalık tim kürtaj olduğumda ve değerim 40 bin küsurlardaydi ve o zaman bile belirtim yoktu inan belirti diye bir şey yok anca 7. Haftadan sonra basliyor belirtiler yani ona kafayı takma .evet bu testi o zaman sabah idrarı ile yapmıştım cnm .hadi sende eczaneye git test al yarın sabah yap o zaman geç bile kaldın :)

İnşallah hayrlsyla o gunleride görürüz canm ayni zamnlra gelicek sonuclarimz inşallah güzel haberler verirz

Ben cnm en son 6 haftalık tim kürtaj olduğumda ve değerim 40 bin küsurlardaydi ve o zaman bile belirtim yoktu inan belirti diye bir şey yok anca 7. Haftadan sonra basliyor belirtiler yani ona kafayı takma .evet bu testi o zaman sabah idrarı ile yapmıştım cnm .hadi sende eczaneye git test al yarın sabah yap o zaman geç bile kaldın :)
tmm canım yarın sabah yapıcagım bende heyeceanlandım şimdi... ;) çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın aynı acıyı... bu arada ben bu sabah şiddetli kasık ve bel ağrısı çektım sankı adet olacakısım gibi ... :( inş olmammmm :(

Seni çok iyi anlıyorum cnm ama aşılama fln yeniden denersiniz eğer olmadı tüp bebek yaprsiniz canını sıkma nolur allahın izniyle elbet bir gün olur ben inanıyorum ne olmaz denilen insanlara rabbim nasip ediyor oluyor en azından şükret bir sorun yok
Allah razı olsun canım benim yok uzmuyorum ama insan eşine söylemesi o kadar kötü bir durum ki ama sonunda husran da vardı mutluluktan yapacak bir şey yok Rabbim hayırlısı mi versin inşaallah.

Allah razı olsun canım benim yok uzmuyorum ama insan eşine söylemesi o kadar kötü bir durum ki ama sonunda husran da vardı mutluluktan yapacak bir şey yok Rabbim hayırlısı mi versin inşaallah.
canım geçmiş olsun senı çok iyi anlıyorum 18 aydan beri bende beklıyorum, her ay hayal kırıklığına uğamak nasıl bir duydu biliyorum.... Rabbım inş daha fazla bekletmez .... herşey gönlünce olur umarım :(

Berf0o0o Berf0o0o cnm sen napıyorsun pek yazmıyorsun artık topiğe... aslında hep aklımdaydında belkı kafa dinlemek istersin diye yazmadım sana... umarım hersey iyi gidiyordur ...

Berf0o0o Berf0o0o cnm sen napıyorsun pek yazmıyorsun artık topiğe... aslında hep aklımdaydında belkı kafa dinlemek istersin diye yazmadım sana... umarım hersey iyi gidiyordur ...

Canım benim :-* Allah razı olsun inşallah topigi bulamıyorum zaten açtığım konuları ariyorum bulamıyorum bildirim gelmiyo etiket olunca goruyorum :) ama tabi dinlenme asamasindayim piskolojim pert Allahım yardımcı olsun Hepimize sen napiosun canım nasilsin durumlar nasıl

Canım benim :-* Allah razı olsun inşallah topigi bulamıyorum zaten açtığım konuları ariyorum bulamıyorum bildirim gelmiyo etiket olunca goruyorum :) ama tabi dinlenme asamasindayim piskolojim pert Allahım yardımcı olsun Hepimize sen napiosun canım nasilsin durumlar nasıl
anlıyorum senı canım.... tüp bebek düşünüyormusunuz ? yada aklınızda bir plan varmı ? bende beklemedeyim buğün iğne vurulalı 14 gün oluyor... bat 6 mart ... hepimiz için hayırlısı olsun.... senın bat ne zaman canım ? Berf0o0o Berf0o0o

anlıyorum senı canım.... tüp bebek düşünüyormusunuz ? yada aklınızda bir plan varmı ? bende beklemedeyim buğün iğne vurulalı 14 gün oluyor... bat 6 mart ... hepimiz için hayırlısı olsun.... senın bat ne zaman canım ? Berf0o0o Berf0o0o

Şuan hiç brisey düşünmek istemiyorum açıkçası hiç bir problem yok görüyorum insanları onca hastalığı varken kilini kipirdatmiyo üstelik bana laf sokuluyo ben çok bile uğraştım kimseye kendimi anlatamiyorum anlatmaya gücüm bile yok o yüzden bu konudan biraz uzak kalmam lazım. Ne kadar uzak durmaya çalışsam da tek aklım fikrim bu konuda sadece bunaldim. Rabbim o iğneyi mucizenin gelmesine sebep eylesin inşallah daha fazla bekletmesin Rabbim az kalmış aslında bu gün test yapsan belli olur:)

Şuan hiç brisey düşünmek istemiyorum açıkçası hiç bir problem yok görüyorum insanları onca hastalığı varken kilini kipirdatmiyo üstelik bana laf sokuluyo ben çok bile uğraştım kimseye kendimi anlatamiyorum anlatmaya gücüm bile yok o yüzden bu konudan biraz uzak kalmam lazım. Ne kadar uzak durmaya çalışsam da tek aklım fikrim bu konuda sadece bunaldim. Rabbim o iğneyi mucizenin gelmesine sebep eylesin inşallah daha fazla bekletmesin Rabbim az kalmış aslında bu gün test yapsan belli olur:)
haklısın tatlım zor günler yaşıyorsun bir süre hersey den uzak olman senın için en iyisi... aslında mucizeler biz umursamayı bırıktığımız anlar da gelecekler.... bende bazen ne kadar çok uğrasırsam o kadar çok olmıyacakmış gibi geliyor... ama yinede her ay birsey yapmadan duramıyorum... mesela bu ay çatlatma iğnesi oldum eğer regl olursam birdaha kı ay süt buharını yapmayı düşünüyorum... yane her ay bir plan oluyor .... içimdeki dürtüye engel olamıyorum... test yapmayada çekiniyorum çok fazla motivasyonum yok bir an gelıyor tamam diyorum yarın sabah test yapıcagım sonra diyorum kı haftasonuna kadar bekle .... :KK66: inş canım hepimiz için hayırlısı olur :) Berf0o0o Berf0o0o

haklısın tatlım zor günler yaşıyorsun bir süre hersey den uzak olman senın için en iyisi... aslında mucizeler biz umursamayı bırıktığımız anlar da gelecekler.... bende bazen ne kadar çok uğrasırsam o kadar çok olmıyacakmış gibi geliyor... ama yinede her ay birsey yapmadan duramıyorum... mesela bu ay çatlatma iğnesi oldum eğer regl olursam birdaha kı ay süt buharını yapmayı düşünüyorum... yane her ay bir plan oluyor .... içimdeki dürtüye engel olamıyorum... test yapmayada çekiniyorum çok fazla motivasyonum yok bir an gelıyor tamam diyorum yarın sabah test yapıcagım sonra diyorum kı haftasonuna kadar bekle .... :KK66: inş canım hepimiz için hayırlısı olur :) Berf0o0o Berf0o0o
Hadi bakalım Allahım hayirlisini versin inşallah canim hayırlı habeirni duyarız inşallah ♥

tmm canım yarın sabah yapıcagım bende heyeceanlandım şimdi... :KK66: çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın aynı acıyı... bu arada ben bu sabah şiddetli kasık ve bel ağrısı çektım sankı adet olacakısım gibi ... :KK43: inş olmammmm :KK43:
Yok yok olmazsın inş cnm bebis olduğunda ki tek belirti ztn her an adet olucakmis gibi ağrı çekmek bak bütün hamişlere sor aynısını söyler bu arada yaptın mi bakım test ?

Kız ben sana yetişicem nerdeyse bu sabırsızlıkla normalde çatlama iğnesinin 14. Günü kanda bakicaz dedi doktorum yani önümüzdeki hafta çarşamba ama ben pazartesi yani iğneden snra 12. Günü idrar testi yaparım hatta inş daha önceden dayanamayip yapmaya başlamam diye dua ediyorum :)

Yok yok olmazsın inş cnm bebis olduğunda ki tek belirti ztn her an adet olucakmis gibi ağrı çekmek bak bütün hamişlere sor aynısını söyler bu arada yaptın mi bakım test ?
canım şu an işyerindeyiç çıkışta test alıp sabah yapıcagım .... sabah inş müjdeli haberi vermek nasip olur ;)

Kız ben sana yetişicem nerdeyse bu sabırsızlıkla normalde çatlama iğnesinin 14. Günü kanda bakicaz dedi doktorum yani önümüzdeki hafta çarşamba ama ben pazartesi yani iğneden snra 12. Günü idrar testi yaparım hatta inş daha önceden dayanamayip yapmaya başlamam diye dua ediyorum :)
canım alemsin güldürdün benı .... :KK70: tamam tamam yapıcagım sabah haber veririm ..... kendimi herseye hazırladım ... hayırlısı ;)

Back