19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

KIZLAR HESAPLARIMA GORE 2016 DA ANNE OLABILMEK ICIN SON 1 AYIMIZ KALDI.
25 MARTA KADAR ADET OLUP SONRASINI DEGERELENDIRENLER 30 ARALIKTA ANNE OLUR.
HADI BAKALIM YAKALAYABILECEKMIYIZ BU YIL.

Aa evet inşallah hepimz bu yil anne olrz ama ben hiç böyle düşünmedim bu yil hamile kalsam onada şükür diym

) iyiym yawrm sen naslsn. Bi yandan tarif aldm internet ten günüm varda farklı bişeyler yapaym dedm sen neler yapiysn cnm
IYIM CNM COK SUKUR BUGUN MORALIM YERINDE...
ICIMDE UMUT VAR HEPIMIZ ADINA.
bugun kocisim kahvaltiyi hazirlamisti gune guzel basladim devamida oyle olur insallah...

B bebegim-gel cnm dayimin kizi 34 yasinda .onunda cik.kisti var.ilk tup bebegi tuttu.5 aylik hamis hemde ikiz.
insallah seninde oyle olur.boyle guzel hikayeleri duyunca umutlaniyorum ben

İnş ard arda hepimiz hamile kalırız canım bende inanmaya başladım sanki bu ay olucak gibi hayırlısı ile olsun saglikli olsunda başka bişey istemiyorum cnm cnk çok olumsuz şeyler yaşadım öncesinde herseyin başında sagliklisi ni dilemek gerekiyor ay Berf0o0o ne güzel bat listesi yapıyordu ben onun uğur getirdiğine inanıyorum keşke yine yapsa ne güzel olur dimi ya

IYIM CNM COK SUKUR BUGUN MORALIM YERINDE...
ICIMDE UMUT VAR HEPIMIZ ADINA.
bugun kocisim kahvaltiyi hazirlamisti gune guzel basladim devamida oyle olur insallah...
Benmde aslnda öyle bi umut var arka arkaya hamile haberleri vericez gbi geliyo ya inşallah cnm umut ve dualrla beklyrz bebegmzi

B bebegim-gel cnm dayimin kizi 34 yasinda .onunda cik.kisti var.ilk tup bebegi tuttu.5 aylik hamis hemde ikiz.
insallah seninde oyle olur.boyle guzel hikayeleri duyunca umutlaniyorum ben
Ay ne güzel ya bende umutlnyrm inşallah benmde olr ya sağlıkla olsnda ikiz olsn cok heycanlym ben dha simdiden

Aynn tabki önce sağlık sonra sağlıklı bebislermz olsn ♥

Ewt cnm bu ay hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 12 kasım, diğer ay hamile kalırsam 10 aralık oluyor. Daha sonrra 2016 kapanıyor 2017 başlıyor benim için

Merhaba arkadaşlar
26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşim de sperm düşüklüğü vardı varikosel ameliyat oldu değişmedi ben hamile kalamadim hiç aşılama yapalım dedik rahim filmi çekindim samsun da devlet hastahanesinde acayip kötüydü hiç yerim de duramadim en son kalkınca bayıldım sonra sonucuma teki açık teki kapalı dedi sonra ben asilamayi bıraktım beni öyle mahvedince çalışıyordum iş güç yatiramadik istanbul a taşındık 2015 de medicalpark göztepe ye gittik dedi ki aşılama olmaz direk tüp bebek başladık 4 yumurtam döllendi 1. Kalite 5. Gün embriyosu o kadar güzel dedi ramazan bayramında transfer edildi 9. Gün sonuç 4, 10 sonra narkoz alarak rahim filmi çekindim sağ tüp kapalı sol yarı açık dendi doktorum laparoskopi ameliyatı yaptı sağ tüpümü kesti sol da açılmış rahimde hafif yanlık olmuş enfeksiyondan falan elinden geleni yapmış temizlemis sonra eşim le kromozom testi yapıldı uyumlu çıktı bnm fsh tiroid onlar iyi dedi herşey iyi normal dedi ilaç kullanmaya başladım 18. Şubat da iki tane dondurulmuş embriyo tranfser edildi canlılar biri diğerinden daha iyi dedi aynı normal ilk gibi embriyo yani öyle transfer dedi biz bi heyecanla umutla bekledik günler geçmedi eşim herşeyimi yaptı gündüz annem eşim nasıl titriyor istiyor bugün 10. Günüm kan testi yaptırdık negatif yıkıldım şok oldum ağla ağla gözlerim sisdi eşim de çöktü cok kotu oldu karnım ağrıyor adet oldum gibi daha olamadım stres üzüntü den doktorumla görüşeceğiz ama ne yap caz bilmiyorum maddi manevi coktük hepsi içinde herşey 15. 000 buldu şimdi tekrar toparlayıp yaptirmam lazım çok istiyoruz Bebegimizi. Başka hastahanede başlamak istiyorum laboratuvarı iyi olan nereyi onerirsiniz benim gibi yaşayan var mi acaba bi arkadaşımız da diyor ki rahime histereskopi yaptir rahim yenileniyormus makas fln attir dedi
Kusura bakmayın kafanızı sisirdim allahım yardım etsin bizlere

cok gecmis olsun canim yaşadıkların gercekten cok üzücü ama en azindan bebegin olabilecek ne kadar insan var hic bebegin olmiycak denen ve rabbim nasip ettikten sonra onlarin bile oluyor.rabbimin bir sinavi sabret cnm inan cok guzel gunler seni bekliyor . memorial hastanesi cok iyi bu konuda diye biliyorum cnm ama yine de cok bilgim yok kk da tüp bebek topiklerine birazcik bak istersen .hakkinda hayirlisi olsun cnm

Amin cnm çok teşekkür ederim dua edin bizlere iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…