- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
olumsuzu cagirma lutfen pozitif dusun.RABBIM beklenmedik anda verir insallah.Daha çalışmalar tam anlamıyla bitmedi sayılır :) 9 martta yapıcam cnm bakalım nedense bu ay olmadı gibi geliyor bana
Sağol cnm hayrlsyla güzel sonuclanir inş. İğne vuruldugum günün 20. Günü baslicaz dedi 16 sina denk geliyohayirlisi olsun cnm.peki neden o tarihi verdi.adet tarihin o mu?
ben suan kullandigim igneyi adetin 3. gunu basladim.bazilarida 21. gunu basliyormus.
Dogru söylüyorsun cnm nasip bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin takdiri .bu arada 3 gündür ovulasyon testim pozitif hala çatlamadi mi acaba bu yumurtalar ovulasyon testi hakkında bir bilgi var mı cnm ne olabilir sence ?olumsuzu cagirma lutfen pozitif dusun.RABBIM beklenmedik anda verir insallah.
suan odaklan degerlendir. iyi dusun iyi olsun cnm.
hic kullanmadim cnm bi bilgi yok.ama 3 gundur catlamis olmasi gerekirdi cnm sonucta ignelerbaya etkili bu konuda.Dogru söylüyorsun cnm nasip bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin takdiri .bu arada 3 gündür ovulasyon testim pozitif hala çatlamadi mi acaba bu yumurtalar ovulasyon testi hakkında bir bilgi var mı cnm ne olabilir sence ?
Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olurhic kullanmadim cnm bi bilgi yok.ama 3 gundur catlamis olmasi gerekirdi cnm sonucta ignelerbaya etkili bu konuda.
Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur[/QUOTE ]
İnsallah hakknda hayrlsi olur senden umutlym oyle bi hisse kapldm
İnsallah hakknda hayrlisi olur ben sendn umutlym oyle bi hisse kapldm insallah yanlmamBaya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur
Ya öyle mi diyosun cnm ya ağzın bal yesin inşallah hepimiz topik ce hamile kalırızİnsallah hakknda hayrlisi olur ben sendn umutlym oyle bi hisse kapldm insallah yanlmam
Valla oyle hissettm cnm umutlandrmata istemem amakolay kolay herkese bsey hissedemem genelde hislerm ckarYa öyle mi diyosun cnm ya ağzın bal yesin inşallah hepimiz topik ce hamile kalırız
Yaa ay çok sevindim cnm bak şimdi bat ayın 13 ünde ama doktorum 9 martta kan da bakabiliriz dedi tabi ben 7 sinden itibaren testlere başlarım artık gorucez ak Koyun kara koyun çıkacak meydana . Eğer hamile çıkarsam bu sefer cinsiyet konusunda senden bi tahmin isterim artık başını agritirim cnm haberin olsn :)Valla oyle hissettm cnm umutlandrmata istemem amakolay kolay herkese bsey hissedemem genelde hislerm ckarBerf0o0o bilir
Ay cnm olsn da tahmin yurutrz skma canni ablamn yengemn cock cinsyetni bilmstm vallaYaa ay çok sevindim cnm bak şimdi bat ayın 13 ünde ama doktorum 9 martta kan da bakabiliriz dedi tabi ben 7 sinden itibaren testlere başlarım artık gorucez ak Koyun kara koyun çıkacak meydana . Eğer hamile çıkarsam bu sefer cinsiyet konusunda senden bi tahmin isterim artık başını agritirim cnm haberin olsn :)
Ay canım ya sen beni bu aksam nasıl mutlu ettin rabbim de senin yüzünü en kisa zamanda güldürsun inş bu tahminini hiç unutmiycam bakalım inş doğru çıkar :)Simdiden diym.kizin olcak dye hissettm yanlrmym blemem bak
Ay cnm Allah razi olsn. insallah yanlmyrmdr yanlrsamda kzma bak uzulrmAy canım ya sen beni bu aksam nasıl mutlu ettin rabbim de senin yüzünü en kisa zamanda güldürsun inş bu tahminini hiç unutmiycam bakalım inş doğru çıkar :)
Kız kızarmıyım sana hiç ben bi anda umutsuzken içime umut serpiştirdin bu bile çok güzel varsın olumsuz olsun aylar çuvala girmedi ya bidahaki aylara olur nasip ten öteye yok .iyiki varsın cnm çok saolAy cnm Allah razi olsn. insallah yanlmyrmdr yanlrsamda kzma bak uzulrm
ne demek btanem sende iyiki varsn cok saolKız kızarmıyım sana hiç ben bi anda umutsuzken içime umut serpiştirdin bu bile çok güzel varsın olumsuz olsun aylar çuvala girmedi ya bidahaki aylara olur nasip ten öteye yok .iyiki varsın cnm çok saol
Canım benim günaydın doktoruna bir sorsaydinya.Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur
Gunaydin cnm Ya doktorum ovu testlerine karşı cnm cnk üst üste ilişkiye de karşı gün aşırı degerlendiriceksiniz diyo bende çarşamba gecesini cuma gecesini bide dün geceyi değerlendirdim işte bundan sonra da bi kaç gün daha gün aşırı devam edicez illa geç çatlasa bile denk gelicektir yani çokta kafa yormamak lazımCanım benim günaydın doktoruna bir sorsaydinya.
Anladım canım ya haklısn sabret bakalım canım günleri iyi değerlendirmeye bak sen bence allah büyükGunaydin cnm Ya doktorum ovu testlerine karşı cnm cnk üst üste ilişkiye de karşı gün aşırı degerlendiriceksiniz diyo bende çarşamba gecesini cuma gecesini bide dün geceyi değerlendirdim işte bundan sonra da bi kaç gün daha gün aşırı devam edicez illa geç çatlasa bile denk gelicektir yani çokta kafa yormamak lazım
evet degerlendir cnmBaya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?