• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evet cnm görünüyor .hormon larda da çıkıyor .zaten ben ilk adet olduğum günden bu yana hep düzensiz adet oldum genetik olarak teyzeme cekmişim
anladım. bende kadın doğumcuya gittiğimde hep kist filan yok deniyor. ancak endokrin uzmanı doktorum hormonal olarak var diyor. ergenlik dönemimde düzensiz adet görürdüm. ama artık kaç yıldır düzenli. kist de yok. şüphe duyuyorum pco olup olmadığımdan :KK12:

anladım. bende kadın doğumcuya gittiğimde hep kist filan yok deniyor. ancak endokrin uzmanı doktorum hormonal olarak var diyor. ergenlik dönemimde düzensiz adet görürdüm. ama artık kaç yıldır düzenli. kist de yok. şüphe duyuyorum pco olup olmadığımdan :KK12:
Eger kadın dogumcu da ultrason da gözükmüyor sa cnm pko degilsin dir . Cnk pko olunca hep o kistler gözüküyor .evlenmeden önceki düzensiz ligin belki hormonel belkide her bayanda olabilecek kistler den dolayı olmuştur ve sonra duzelmistir için rahat olsun yanı cnm pko degilsin dir

Eger kadın dogumcu da ultrason da gözükmüyor sa cnm pko degilsin dir . Cnk pko olunca hep o kistler gözüküyor .evlenmeden önceki düzensiz ligin belki hormonel belkide her bayanda olabilecek kistler den dolayı olmuştur ve sonra duzelmistir için rahat olsun yanı cnm pko degilsin dir
İnşallah. Endokrin doktorum da çok iyi bi doktor, onun var demesi de beni şüpheye düşürüyor. Belki de insülinim biraz yüksekmiş, bu pco belirtisiyse bilmiyorum

İnşallah. Endokrin doktorum da çok iyi bi doktor, onun var demesi de beni şüpheye düşürüyor. Belki de insülinim biraz yüksekmiş, bu pco belirtisiyse bilmiyorum
evet pko belirtisi fakat pko olmayan bir çok insanda da insülin direnci çıkabiliyor çok fzla kafana takma geçebilecek bişeydir pko değildir muhtemelen

Hadi baklm cnm hayrli guzel haberni beklyrz
mrb cnm bn aranıza yenı katıldım bn 17 yasında evlendım esımle bayagı bı ugrastık daha sonra dogal yollarla hamıle kaldım suan 8 yasında bır oğlum var ıkıncısı ıcın calısmalara basladım sogan suyu ıcıyorum 5. gunum bugun hadı hayırlısı :)

mrb cnm bn aranıza yenı katıldım bn 17 yasında evlendım esımle bayagı bı ugrastık daha sonra dogal yollarla hamıle kaldım suan 8 yasında bır oğlum var ıkıncısı ıcın calısmalara basladım sogan suyu ıcıyorum 5. gunum bugun hadı hayırlısı :)
Hayırlısı olsun canım ben de 17 yasinda evlenmistim ama olmadı 8 senedir bekliyoruz işte inşaallah asilamam sonucu pozitiftir. Peki soğan kuru nasıl oluyor

Merhaba canlarm . Dün kaynvalidemde otrydk eşimin tezeleri de ordaydi birinin gelini var benden küçük ve benden 1.5 sene sonra evlendi şuan hamile hayrlsi olsn nyse laf acildi bende ablamn oğlu senin cocugn olmasn teze beni sevmessin sonra dedi bana cok düşkün oldgnu söylemek istemiştim snra diğer tezesi ne dese cocgn duasi tutms bak olmadi dedi ben kaldm öyle dondm sonra ağladım hep aslnda onun patavatsz oldgnu bildgm halde cevp vermedm kendme kizdm normlde altta kalmam söylerdim nyse Allaha havale ediyorum onu .

Anladm cnm haberlslm gelismeleri evet olrsa ayni zamnlra gelicek inşallah cok heyecanlı :-) kistler icn ameliyat olabilrdm ama yunurtalklrda olduğu icn yumurtlk rezervnin düşme ihtimali var dye ilk olarak tüp bebek yaptrmyi terch ettm bebek olunca kistlrde küçülüyo ve dogumdada aliyolarms
insallah kolaylikla hamis kalirsinda kisttende kurtulursun cnm.

İnsaallah yaa Rabbim büyük ben ilk defa yaptırdım bilmiyorum artık ne heveslenmek istiyorum nede umutlanmak çünkü sonunda husranda olabiliyor o yüzden hayırlısı peki tekrar denemedinmi tüp bebek filan
simdi tup bebek icin ignelere basladik cnm.
bi aksilik cikmazsa insallah guzel haberleri veririz burdan...
evet notr olmak lazim asilamada olasilik %30 mus.
ama yinede dikkatli ol.sans insallah senden yana olur.
sen kac yasindasin? kac yillik evlisin? bu ilk tedavinmi?

Merhaba canlarm . Dün kaynvalidemde otrydk eşimin tezeleri de ordaydi birinin gelini var benden küçük ve benden 1.5 sene sonra evlendi şuan hamile hayrlsi olsn nyse laf acildi bende ablamn oğlu senin cocugn olmasn teze beni sevmessin sonra dedi bana cok düşkün oldgnu söylemek istemiştim snra diğer tezesi ne dese cocgn duasi tutms bak olmadi dedi ben kaldm öyle dondm sonra ağladım hep aslnda onun patavatsz oldgnu bildgm halde cevp vermedm kendme kizdm normlde altta kalmam söylerdim nyse Allaha havale ediyorum onu .
ya çok sinirlendim senin adına gerçekten benimde duyduğum karşılaştığım durumlara benziyo onun için seni çok iyi anlıyorum:KK14:Allah inşallah tez zamanda ikimizede evlat versin hayırlısıyla etrafımızdanda bu dost görünümlü dedikoducuları uzaklaştırsın:KK11:

:KK43::KK43:sureklimi peki sadece adet sancisimi?
bende adet sancisi cok cekiyorum.bir hafta onceden basliyor agrim.
ama kisttim falan yok.supheleniyorum hep.bu bi belirti olabilir demisti kuzenim.
İnşallah senin yoktr cnm olsa zatn ultrasonda gözükür du herlde takma yoktr bnce. Benm adet donemnde aşırı agrm oluyo acillk oluydm bayilyodm onun dışında da normlde agrilrm oluyo arada ama fazla değil .

Back