İnşallah hayırlısı ile tutunur bebegin inşallah pozitif haberler verirsn bizlereArkadaşlar merhaba ben yeniyim 8 yıllık evliyim ve tedavi görüyorum bebis için ama olmadı ve aşılama yaptırdım şuan altıncı günüm bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese verir emekleri boşa gitmesij insaallah
Ben lucrin kullnmadim cnm zoladex ignesi vuruldm oda çikolata kistlerni kucultmek içindi. Ben dha yeni baslicam tedaviye hayrlsyla. Gonal f ne işe yariyomus cnm iki kutu cok değilmicnm hemsireyle konustum adet oldugum gun dediki decapeptyl kullanmaya basla .15 gun sonra kan ver.
bende 1 marta kan vercem iste suan bilmiyorum gonal f ne zaman baslanir.2 kutu aldim hazir.
cnm sen lucrin kac gun kullandin? Benim igne ayni gorevi goruyomus arastirdim.
bilmem 2 kutu yazmis doktor 900 luk kalemli.Ben lucrin kullnmadim cnm zoladex ignesi vuruldm oda çikolata kistlerni kucultmek içindi. Ben dha yeni baslicam tedaviye hayrlsyla. Gonal f ne işe yariyomus cnm iki kutu cok değilmi
amin insallahhh cnmHayirlisi ile insallah kuzuna kavusursn canım ya bütün yorgunluğunuda unuttursun inşallah rabbimin izniyle
Tiroid rahatsızlığıHasimato nedir ?ilk defa duydm
Merhaba hosgeldn aramza ilk aslaman mi bi sorununuz var mi 8yildir gebelk olusmamasi icn cnm Rabbimin iznyle hayrli haber alrsn insallah
Tesekkur ederim öncelikle 8 yıldır hiç bir sorunumuz yoktu esimde çıkmıştı sperm sayısı düşüktü oda tedavi ve ilaçla yükseldi allahın izniyle evet ilk asilamam inşallah Rabbim yüzümüze güler isteyen herkese nasıl ederMerhaba hosgeldn aramza ilk aslaman mi bi sorununuz var mi 8yildir gebelk olusmamasi icn cnm Rabbimin iznyle hayrli haber alrsn insallah
Allah razı olsun inşaallah sizlerden öyleİnşallah hayırlısı ile tutunur bebegin inşallah pozitif haberler verirsn bizlere
Anladm cnm haberlslm gelismeleri evet olrsa ayni zamnlra gelicek inşallah cok heyecanlıbilmem 2 kutu yazmis doktor 900 luk kalemli.
insallah hayirlisiyla ayni zamanlara gelicek galiba.
ben yanlis anladim o zaan cnm kusura bkm sandimki dedin lucrin falan.
cnm peki kist alinmiyormu ki???
İnşallah ağzın bal yesin cnm bakalım hayırlısı bundan sonra :)hadi bakalim ilk guzel haber senden gelicek bu ay insallah olsunda tekte yeter bize
ignenin 36. saatini degerlendir
İnşaallah bu haberi alırsak sizlerle paylasirim ins.peki aramızda yaptıran varmı aşılamaİnşallah ağzın bal yesin cnm bakalım hayırlısı bundan sonra :)
mrb.ben 2 kez asilama denedim cnm ama olmadi.İnşaallah bu haberi alırsak sizlerle paylasirim ins.peki aramızda yaptıran varmı aşılama
İnsaallah yaa Rabbim büyük ben ilk defa yaptırdım bilmiyorum artık ne heveslenmek istiyorum nede umutlanmak çünkü sonunda husranda olabiliyor o yüzden hayırlısı peki tekrar denemedinmi tüp bebek filanmrb.ben 2 kez asilama denedim cnm ama olmadi.
insallah senden guzel haber gelir...
Hadi bkalm insallah bze guzel haberler verrsn cnmTesekkur ederim öncelikle 8 yıldır hiç bir sorunumuz yoktu esimde çıkmıştı sperm sayısı düşüktü oda tedavi ve ilaçla yükseldi allahın izniyle evet ilk asilamam inşallah Rabbim yüzümüze güler isteyen herkese nasıl eder
İnşaallah ya inşaallah...Hadi bkalm insallah bze guzel haberler verrsn cnm
İcini ferah tut olurmu asilamnn kacnci gunundesn nezmn test yPacaksnİnşaallah ya inşaallah...
Cnm ben gonal f iğne kullandım ama daha öncesinde de gebeliklerim olduğu için aşılamaya gerek görmedi doktorum normal yoldan deniyoruz. Sana aşılama mi yapılacak ?İnşaallah bu haberi alırsak sizlerle paylasirim ins.peki aramızda yaptıran varmı aşılama
sizde de pco mu var?Cnm ben gonal f iğne kullandım ama daha öncesinde de gebeliklerim olduğu için aşılamaya gerek görmedi doktorum normal yoldan deniyoruz. Sana aşılama mi yapılacak ?
Evet cnm pko yum bensizde de pco mu var?
Ferah tutuyorum ya umutlanmiyorum bugün 6 günüm test yapmiycam pazartesi adet günüm o zaman belli olacakİcini ferah tut olurmu asilamnn kacnci gunundesn nezmn test yPacaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?