• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim Kese zaten hemen gozukmez suan 5 haftlik falansin . Bence sen her ihtimale karsi yat dinlen keske degisiklik oldugnu anlaynca dr.a basvursaydn. bisey mi yaptn agr falan kaldrdnmi hap filan ictnmi?
Alttan ultrason yaptı kese yok dedi Serbes sıvı görünüyo dedi bide ben çalışıyorum izin mi alsamki ayrıca ağır kaldırmadim sadece bu ay çok yorucu gecmisti

kızlar ben de martta ovulasyon testine başlayacağım. sorum şu, 2 çizgi de koyu renk olduktan sonra mı 36 saat içinde yumurtluyoruz? silik çizgi olursa?

kızlar ben de martta ovulasyon testine başlayacağım. sorum şu, 2 çizgi de koyu renk olduktan sonra mı 36 saat içinde yumurtluyoruz? silik çizgi olursa?
Silik çizgi zaten hep oluyor cnm cnk lh hormonu her daim vücudumuzda var.kimisinde daha çok kimisinde daha az o bünyeye kalmış bişey . Ama genelde hep silik çizgi çıkar önemli olan iki çizginin de koyu olması buda demek oluyor ki çift çizgi çıktığı andan en fazla 36 ila 48 saat sonra çatlama olucagi . Yani sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye başla hatta eşinin sperm değerlerine bakıldıysa ve değeri yüksek ise üst üste her gün de ilişki olabilir

Silik çizgi zaten hep oluyor cnm cnk lh hormonu her daim vücudumuzda var.kimisinde daha çok kimisinde daha az o bünyeye kalmış bişey . Ama genelde hep silik çizgi çıkar önemli olan iki çizginin de koyu olması buda demek oluyor ki çift çizgi çıktığı andan en fazla 36 ila 48 saat sonra çatlama olucagi . Yani sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye başla hatta eşinin sperm değerlerine bakıldıysa ve değeri yüksek ise üst üste her gün de ilişki olabilir
Teşekkürler. Sperm değerlerine baktırmadık. Açıkçası her ay birlikte olma şansımız olmadı iş yüzünden. Daha bu 3.denememiz olacak martta. İki ay denememizde olmadı. Biraz daha deneyelim de sonrasında olmazsa o zaman bakarız diyorum

Teşekkürler. Sperm değerlerine baktırmadık. Açıkçası her ay birlikte olma şansımız olmadı iş yüzünden. Daha bu 3.denememiz olacak martta. İki ay denememizde olmadı. Biraz daha deneyelim de sonrasında olmazsa o zaman bakarız diyorum
hayırlısı olsun o zaman canım sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişki olarak başlarsınız o zaman hayırlısıysa olur zaten henüz çok erkenmiş

Perşembe günü hastnye gidicem cnm olmadım daha ama iğneler bitti işte tedaviye baslicz inşallah cok heyecanliyim şimdiden:-)
cnm sana bi sorum var.yada doktoruna sorabilirmisin benim icin.
simdi ben yumurta basilamamk icin decapeptyl kullaniyorum ya adet olmiycakmiyim bu ay?
olmayinca hangi gun doktora haber vericem?.adetin 3. gunu basladim.bugun 10. vurulucam.

Canım niye uzun protokol uygulanacakmış ki sana :KK17:
bilmiyorum aytencim ya pek bilgimde yok.dil bilmiyorum cok.ayrintiya giremedim.
kac gun kullanicam dedim hemsire 1 ay dedi.tam 15.igneden sonra kan vericeksin dedi.
igne etki ediyorsa biz sana devam et yada etme diycez dedi .simdilik o kadar anladim.
RABBIM YARDIM ETSIN HEPIMIZE.bu memleket beni yordu.

Back