- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
İnşallah cnm ya bizde yaknda o güzel duyguyu tadarzAy çok saol canım benim ya allah razi olsun inşallah hepimizin hamile haberleri yakında ben hissediyorum topikce hamile topiklerine geçiş yaparız inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ya bizde yaknda o güzel duyguyu tadarzAy çok saol canım benim ya allah razi olsun inşallah hepimizin hamile haberleri yakında ben hissediyorum topikce hamile topiklerine geçiş yaparız inş :)
İnşallah cnm ya bizde yaknda o güzel duyguyu tadarz
Canım niye uzun protokol uygulanacakmış ki sanadecapeptyl 0.1 mg verdiler cnm.32 gun vurulucakmisim gobekten.
yumrutayi baskiliyormus.benim tedavide sanirrim mart sonu baslar buyuk ihtimalle.
hakkimizda hayirlisi olsun cnm.
Progestan kullan demedi ama kafam çok karışık çok endiseliyimsen ne olur ne olmaz cnm progestana başla ayaklarını dik yat ben ümitliyim senden çnk eğer gerçekten düşmüş olsa o değer o kadar çıkmazdı
Alttan ultrason yaptı kese yok dedi Serbes sıvı görünüyo dedi bide ben çalışıyorum izin mi alsamki ayrıca ağır kaldırmadim sadece bu ay çok yorucu gecmistiCanim Kese zaten hemen gozukmez suan 5 haftlik falansin . Bence sen her ihtimale karsi yat dinlen keske degisiklik oldugnu anlaynca dr.a basvursaydn. bisey mi yaptn agr falan kaldrdnmi hap filan ictnmi?
Bence tekrar ii bi doktora gozuk kanaman cogalmadan bebis herzaman gelmio malesfAlttan ultrason yaptı kese yok dedi Serbes sıvı görünüyo dedi bide ben çalışıyorum izin mi alsamki ayrıca ağır kaldırmadim sadece bu ay çok yorucu gecmisti
Perşembe günü hastnye gidicem cnm olmadım daha ama iğneler bitti işte tedaviye baslicz inşallah cok heyecanliyim şimdidenCanimm ne durumdasin adet oldun mu bitti mi su geçici menepoz başladın mi tedaviye ?
Yarın gidicem inşallah ama kanama olduğu kadar oldu zaten bildiğin adet oldum nasıl değerim böyle yüksek çıktı bende anlamadım dış gebelik falan değildir inşallahBence tekrar ii bi doktora gozuk kanaman cogalmadan bebis herzaman gelmio malesf
Sen yinede kullan cnm önlem amaçlı faydasını görürsün zararı nı görmezsinProgestan kullan demedi ama kafam çok karışık çok endiseliyim
Silik çizgi zaten hep oluyor cnm cnk lh hormonu her daim vücudumuzda var.kimisinde daha çok kimisinde daha az o bünyeye kalmış bişey . Ama genelde hep silik çizgi çıkar önemli olan iki çizginin de koyu olması buda demek oluyor ki çift çizgi çıktığı andan en fazla 36 ila 48 saat sonra çatlama olucagi . Yani sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye başla hatta eşinin sperm değerlerine bakıldıysa ve değeri yüksek ise üst üste her gün de ilişki olabilirkızlar ben de martta ovulasyon testine başlayacağım. sorum şu, 2 çizgi de koyu renk olduktan sonra mı 36 saat içinde yumurtluyoruz? silik çizgi olursa?
Bugün başka bi hastaneye doktora gidicem hayırlısıyla iyi bi doktor dur inşallah bi yol gösterir en azındanSen yinede kullan cnm önlem amaçlı faydasını görürsün zararı nı görmezsin
İnşallah canım hcg testini de tekrarla bu arada bakalım artmış mı ?Bugün başka bi hastaneye doktora gidicem hayırlısıyla iyi bi doktor dur inşallah bi yol gösterir en azından
iyi yapmışsın cnm çnk son zamanlarda baya durgun bu topik zaman geçmiyor en azından yazışınca heyecanını paylaşınca daha çok motive oluyor insan :)Slm kzlar onceden bende yazyordm. simdi yazmyrm ama takip edyrm artk yeniden yazmaya karar verdim
Dimi aynen valla dogru dyosn bol bol yazsrz artkiyi yapmışsın cnm çnk son zamanlarda baya durgun bu topik zaman geçmiyor en azından yazışınca heyecanını paylaşınca daha çok motive oluyor insan :)
Teşekkürler. Sperm değerlerine baktırmadık. Açıkçası her ay birlikte olma şansımız olmadı iş yüzünden. Daha bu 3.denememiz olacak martta. İki ay denememizde olmadı. Biraz daha deneyelim de sonrasında olmazsa o zaman bakarız diyorumSilik çizgi zaten hep oluyor cnm cnk lh hormonu her daim vücudumuzda var.kimisinde daha çok kimisinde daha az o bünyeye kalmış bişey . Ama genelde hep silik çizgi çıkar önemli olan iki çizginin de koyu olması buda demek oluyor ki çift çizgi çıktığı andan en fazla 36 ila 48 saat sonra çatlama olucagi . Yani sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye başla hatta eşinin sperm değerlerine bakıldıysa ve değeri yüksek ise üst üste her gün de ilişki olabilir
hayırlısı olsun o zaman canım sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişki olarak başlarsınız o zaman hayırlısıysa olur zaten henüz çok erkenmişTeşekkürler. Sperm değerlerine baktırmadık. Açıkçası her ay birlikte olma şansımız olmadı iş yüzünden. Daha bu 3.denememiz olacak martta. İki ay denememizde olmadı. Biraz daha deneyelim de sonrasında olmazsa o zaman bakarız diyorum
cnm sana bi sorum var.yada doktoruna sorabilirmisin benim icin.Perşembe günü hastnye gidicem cnm olmadım daha ama iğneler bitti işte tedaviye baslicz inşallah cok heyecanliyim şimdiden
bilmiyorum aytencim ya pek bilgimde yok.dil bilmiyorum cok.ayrintiya giremedim.Canım niye uzun protokol uygulanacakmış ki sana