• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Arkadaşlar merhaba ben yeniyim 8 yıllık evliyim ve tedavi görüyorum bebis için ama olmadı ve aşılama yaptırdım şuan altıncı günüm bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese verir emekleri boşa gitmesij insaallah
İnşallah hayırlısı ile tutunur bebegin inşallah pozitif haberler verirsn bizlere

cnm hemsireyle konustum adet oldugum gun dediki decapeptyl kullanmaya basla .15 gun sonra kan ver.
bende 1 marta kan vercem iste suan bilmiyorum gonal f ne zaman baslanir.2 kutu aldim hazir.
cnm sen lucrin kac gun kullandin? Benim igne ayni gorevi goruyomus arastirdim.
Ben lucrin kullnmadim cnm zoladex ignesi vuruldm oda çikolata kistlerni kucultmek içindi. Ben dha yeni baslicam tedaviye hayrlsyla. Gonal f ne işe yariyomus cnm iki kutu cok değilmi

Ben lucrin kullnmadim cnm zoladex ignesi vuruldm oda çikolata kistlerni kucultmek içindi. Ben dha yeni baslicam tedaviye hayrlsyla. Gonal f ne işe yariyomus cnm iki kutu cok değilmi
bilmem 2 kutu yazmis doktor 900 luk kalemli.
insallah hayirlisiyla ayni zamanlara gelicek galiba.
ben yanlis anladim o zaan cnm kusura bkm sandimki dedin lucrin falan.
cnm peki kist alinmiyormu ki???

Ben de hem haşimato hem pco var. İkisinin de tedavisine görüyorum ne adet düzensizliği, kilo alma, tüylenme vs hiçbi sorunum yok. Yine de bunlar beni tedirgin etmiyor değil

Merhaba hosgeldn aramza ilk aslaman mi bi sorununuz var mi 8yildir gebelk olusmamasi icn cnm Rabbimin iznyle hayrli haber alrsn insallah
Merhaba hosgeldn aramza ilk aslaman mi bi sorununuz var mi 8yildir gebelk olusmamasi icn cnm Rabbimin iznyle hayrli haber alrsn insallah
Tesekkur ederim öncelikle 8 yıldır hiç bir sorunumuz yoktu esimde çıkmıştı sperm sayısı düşüktü oda tedavi ve ilaçla yükseldi allahın izniyle evet ilk asilamam inşallah Rabbim yüzümüze güler isteyen herkese nasıl eder

bilmem 2 kutu yazmis doktor 900 luk kalemli.
insallah hayirlisiyla ayni zamanlara gelicek galiba.
ben yanlis anladim o zaan cnm kusura bkm sandimki dedin lucrin falan.
cnm peki kist alinmiyormu ki???
Anladm cnm haberlslm gelismeleri evet olrsa ayni zamnlra gelicek inşallah cok heyecanlı :-) kistler icn ameliyat olabilrdm ama yunurtalklrda olduğu icn yumurtlk rezervnin düşme ihtimali var dye ilk olarak tüp bebek yaptrmyi terch ettm bebek olunca kistlrde küçülüyo ve dogumdada aliyolarms

Tesekkur ederim öncelikle 8 yıldır hiç bir sorunumuz yoktu esimde çıkmıştı sperm sayısı düşüktü oda tedavi ve ilaçla yükseldi allahın izniyle evet ilk asilamam inşallah Rabbim yüzümüze güler isteyen herkese nasıl eder
Hadi bkalm insallah bze guzel haberler verrsn cnm

İnşaallah bu haberi alırsak sizlerle paylasirim ins.peki aramızda yaptıran varmı aşılama
Cnm ben gonal f iğne kullandım ama daha öncesinde de gebeliklerim olduğu için aşılamaya gerek görmedi doktorum normal yoldan deniyoruz. Sana aşılama mi yapılacak ?

Back