- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
çok sevindim canım tedavin hayırlı uğurlu olsun hayırlı sağlıklı bebişler getirsin inş ay aynı anlarda hamiş haberlerimizi birbirimize veririz inş ne güzel olur . ben günlük 150 doz vuruluyorum cnm sen kaç doz kullanıyorsun günlük ?sezenorhan cnm bende iki gundur gonal f vuruluyorum.ayni gun adet olduk bide sedanur var oda pazar oldu.
bakalim onumuzdeki ay insallah guzel haberler vericez burda.benimki tup bebek tedavisi icin basladim.
iki gundur 137 doz ayarliyor hemsire.çok sevindim canım tedavin hayırlı uğurlu olsun hayırlı sağlıklı bebişler getirsin inş ay aynı anlarda hamiş haberlerimizi birbirimize veririz inş ne güzel olur . ben günlük 150 doz vuruluyorum cnm sen kaç doz kullanıyorsun günlük ?
sagol cnm insallah oyle olur.pek kipirti yok icimde neden bilmiyorum.canım hayırlı olsun aramızdakı bu ay en şansı yüksek kişi sensin... daha çok gençsin, bir sorununda yok ilk tüp bebekte tutacak bak gör... Rabbım şansını ve bahtını açık etsin... akıl vermek gibi olmasın ama iki embriyo transferi iste... hem şansın daha yüksek olur, kim bilir belkı ikiz olur....
inşallah inşallah cnm sen yurt dışında yaşıyordun dimi orda nasıl sağlık hizmetleri pahalı diye biliyorumiki gundur 137 doz ayarliyor hemsire.
yarin kontrolum var cnm duruma gore arttirirlar bence.
bakalim hayirlisi olsun insallah pes pese guzel haberler vericez insallahhhhh....
Canimm gunaydinnnn
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah gelecek ay sen veYok canım tüp bebek ve aşılama değil gonal f ile yumurta gelişimi ve takibi yapılıyor ondan sonra çatlama iğnesi vurulacak ve gün aşırı ilişki olucak . Bakalım çok heyecanlıyım cnk ne zaman gonal f kullansam hep hamile kaldım şimdide yine bu beklentiye girdim ama bi yandan da korkuyorum hayal kırıklığı uğramak istemiyorum ya of inş topik ce hepjmjz hamile kalalım ya ne güzel olur
fransadayim cnm.yok burasi turkiyeye gore cok daha iyi .inşallah inşallah cnm sen yurt dışında yaşıyordun dimi orda nasıl sağlık hizmetleri pahalı diye biliyorum
insallahhhh hepimiz sirayla sevindiri haber veririz aytenim insallah ...Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah gelecek ay sen veGURBET KUSU müjdeli haber verirsiniz ardınızdanda hepimiz inşallah
Canım biz haziranda kredi için başvuru yapacaz Nisan mayis aylarındarahim filmi ve histeroskopi yapılacak 2 3 ay rahim dinlenme süresi de var o zamana kadar da krediyi çekmiş oluruz yani toplam 6 ay offffff ya nasıl dayanacammmminsallahhhh hepimiz sirayla sevindiri haber veririz aytenim insallah ...
sen neler yapiyorsun cnm tedavin ne zaman basliycak?
Saol canim benim allah razı olsun meryem süresine başliycam bende yarın okuduktan sonra hepiniz içinde ayrı ayrı dua edicem rabbim gönlümüze göre versin insTedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah gelecek ay sen veGURBET KUSU müjdeli haber verirsiniz ardınızdanda hepimiz inşallah
Hım ne güzel cnm evet arti yönleri olduğu kadar eksi yönleri de var mesela benim içinde samimiyet çok önemli insan yoksa kendini çok yalnız hisseder .eşinin işinden dolayı mı ordasin iz cnm hep orada yaşamayı mi düşünüyorsunuz yoksa dönüş planları var mı ileriye dönük?fransadayim cnm.yok burasi turkiyeye gore cok daha iyi .
ozellikle calismasi olmayan kisiler bile calisanlar gibi sigortali gosteriliyor.maddii imkanlar iyi.kurallar cok iyi.
ama turkiyedeki samimiyet ve sicaklik yok malesef insanlari soguklar.
Bak benim hislerime güven cnm bu tedavileri atlatıp ilk tüp denemende hamile kalıcak sin allahın izniyle hem düşünce gücü diye bişey var iyi düşün iyi olsun evet sabırsızlan ama için umit dolu olsun o bebis belkide bebişler o göbişe gelicek :)Canım biz haziranda kredi için başvuru yapacaz Nisan mayis aylarındarahim filmi ve histeroskopi yapılacak 2 3 ay rahim dinlenme süresi de var o zamana kadar da krediyi çekmiş oluruz yani toplam 6 ay offffff ya nasıl dayanacammmmvalla o günlere ışınlanmak istiyorum ama çok ta korkuyorum bu defa da negatif olursa bu defa gerçekten altından kalkamam bünye artık pes etmiş durumda inşallah hepimiz pozitif sonuçlarımizı yazarız
İnşallah canım bir gün hepimiz pozitif sonuçlar alırız ay bu gece rüyamda gördüm tup bebek yaptırmışım ve kan testi yapıyormuşum ve değer 64 çıkmış allahım rüyası bile bu kadar güzelken gerçeği nasıldır allah hepimize o anı yaşamayı nasip etsin inşallahhhhh bu arada benim 3. Tüp bebek denemem olacak o yüzden duygularım karma karışık bir pozitifim bir negatifBak benim hislerime güven cnm bu tedavileri atlatıp ilk tüp denemende hamile kalıcak sin allahın izniyle hem düşünce gücü diye bişey var iyi düşün iyi olsun evet sabırsızlan ama için umit dolu olsun o bebis belkide bebişler o göbişe gelicek :)
Hadi bakalım canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah pozitif haberler verirsn cnmKızlar bu ay doktora gittim ve yumurtam oldugunu söyledi ama sadece bir tane 15 mm miş ikş gün sonra 17 mm olur dedi yarın tekrar gidecegiz 17 ise çitlama ignesi yapacak bir gece sonra da ilişki olucak dedi ama bn ondan önce test yapacam bakalım yumurtam çitlamiş mi diye inşanlah işe yarar bnm için dua edin rabbim isteyen herkese nasio eder inşanlah
Evet biliyorum cnm öncesinde 2 tüp yaptırdığını ama emin ellerde yaptırmamissin bence sırf kendi maddi çıkarlarını düşünerek davranmışlar ama bak şimdi bütün önlemler alınacak allahin izniyle hiçbir sorun kalmayınca tüp yapılacak ve inş bebişler gelicek bakarsın ikiz olur nede güzel olur bende çok istiyorum ikiz bebis hele onlari bir örnek giydiriyorsun ya bayılıyorum resmen :)İnşallah canım bir gün hepimiz pozitif sonuçlar alırız ay bu gece rüyamda gördüm tup bebek yaptırmışım ve kan testi yapıyormuşum ve değer 64 çıkmış allahım rüyası bile bu kadar güzelken gerçeği nasıldır allah hepimize o anı yaşamayı nasip etsin inşallahhhhh bu arada benim 3. Tüp bebek denemem olacak o yüzden duygularım karma karışık bir pozitifim bir negatif
cnm ben çarsamda sabahı çatlama iğnesi oldum ve dün gecede ilişki oldu.... ben salı günü yane adetimin 10. günü doktora gittiğimde 1 tane 19 mm yumurtam ve 2 tane 15-16 mm arası yumurtam olduğunu söyledi doktorum... 1 tane olgunlaşmış yumurta bizim için yeterli oluyor diyip bana ovirette çatlatma iğnesi yazdı... ve çarsamba sabahı vurulmam gerektiğini söyledi .... perşemde gecesi ve cumartesi geceside ilişki önerdi.... dün gece tam iğne vurulduktan 38 saat sonra ilk ilişki oldu.... Rabbim inş tez vakitte dualarımızı kabul eder inş... bunların hepsi vesile olur inşKızlar bu ay doktora gittim ve yumurtam oldugunu söyledi ama sadece bir tane 15 mm miş ikş gün sonra 17 mm olur dedi yarın tekrar gidecegiz 17 ise çitlama ignesi yapacak bir gece sonra da ilişki olucak dedi ama bn ondan önce test yapacam bakalım yumurtam çitlamiş mi diye inşanlah işe yarar bnm için dua edin rabbim isteyen herkese nasio eder inşanlah
benım için kayınvalidem okudu ... 40 gün boyunca okudu ve dua etti inş kabul olur cnmSaol canim benim allah razı olsun meryem süresine başliycam bende yarın okuduktan sonra hepiniz içinde ayrı ayrı dua edicem rabbim gönlümüze göre versin ins
Ayyyy ağzın bal yesin emi inşallah ikiz olur ne gelirse ister kız ister oğlan yeter ki sağlıklı gelsin inşallah gerçi dediğin gibi daha ilk say dedi dr çünkü hiç biri hakkıyla yapılmamış inşallah bu sene hepimiz hamile haberi paylaşırız ayyý ne güzel olur gelsin bebişlerrrrrEvet biliyorum cnm öncesinde 2 tüp yaptırdığını ama emin ellerde yaptırmamissin bence sırf kendi maddi çıkarlarını düşünerek davranmışlar ama bak şimdi bütün önlemler alınacak allahin izniyle hiçbir sorun kalmayınca tüp yapılacak ve inş bebişler gelicek bakarsın ikiz olur nede güzel olur bende çok istiyorum ikiz bebis hele onlari bir örnek giydiriyorsun ya bayılıyorum resmen :)
aynen cnm gelsinler tabi artık ya çok beklettiler annecikleriniAyyyy ağzın bal yesin emi inşallah ikiz olur ne gelirse ister kız ister oğlan yeter ki sağlıklı gelsin inşallah gerçi dediğin gibi daha ilk say dedi dr çünkü hiç biri hakkıyla yapılmamış inşallah bu sene hepimiz hamile haberi paylaşırız ayyý ne güzel olur gelsin bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?