Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel cnm 3 ü de çatlar inş pozitif pozitif sonuçları görürüz. Ben gonal f iğne vururluyorum cnm gunluk 150 doz yumurta takibi ve çatlama iğnesi olucam zaten gebelik oluştuğu için aşılama ve tüp bebek önermiyor doktorum bakalım inş hamile kalırız en kisa zamandaamin canım hepiniz dualarımdasınız ... sen tüp bebek tedavisine mi başlıyorsun... ben de buğün ilk defa çatlatma iğnesi vurulacagım... dün yumurtlama takıbine gittim 19 mm bir tane yumurtam var... 2 tane de 15-16 mm arası.... bu ay inş mutlu son olur hepimiz için
Özel muaynane ye gittiğim için rapor olmuyor . 1 kutusu 355 liraydi 2 kutusu 710 lira tutuyordu ama pazarlık ile 500 é düştü cnm alırken direk alma pazarlık yap .yaş konusu nu da hiç bilmiyorum cnm nasıl olduğunu ovitrelle de çatlama iğnesi o çok bişey tutmuyor zatenCanimm gunaydinnnn ay ne de güzel dilekte bulunmuşşun bitanem :-* bir kaç sorum olcak canim özelde mi tedavi goruyosun?
Ganol f yı ücretli mi aldin raporlu mu?
Dün kadın doğum hastanesine gittim 21. Gunumdu progesteronuma baktırmak istedim bütün kâğıt ve belgeleri gorurdum sukur bir sorun yok altan da üstten de muayene etti progesteronuma bakmaya gerek duymadı zaten ilacşiz yumurtlamisim ve catlamisti doktor alttan smear alırken bak alttan bakınca bile gozukuyo dedi. Aşılama istedik ve ganol f oviltre iğnesi yazdı rapor çıkartmaya çalıştık kaç saat boyunca ama yaşım tutmuyomus kaç yasında olmak gerekiyo rapor için ?
cnm en erken 23 yaşını doldurman gerekiyor rapor çıkarman içinCanimm gunaydinnnn ay ne de güzel dilekte bulunmuşşun bitanem :-* bir kaç sorum olcak canim özelde mi tedavi goruyosun?
Ganol f yı ücretli mi aldin raporlu mu?
Dün kadın doğum hastanesine gittim 21. Gunumdu progesteronuma baktırmak istedim bütün kâğıt ve belgeleri gorurdum sukur bir sorun yok altan da üstten de muayene etti progesteronuma bakmaya gerek duymadı zaten ilacşiz yumurtlamisim ve catlamisti doktor alttan smear alırken bak alttan bakınca bile gozukuyo dedi. Aşılama istedik ve ganol f oviltre iğnesi yazdı rapor çıkartmaya çalıştık kaç saat boyunca ama yaşım tutmuyomus kaç yasında olmak gerekiyo rapor için ?
inş canım hepimiz çift çizgiyi görürüz... Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın... ben ovirette çatlatma iğnesini 72 liraya aldım... sadece bir kez yumurtayı çatlatmak için bu sabah saat 10 da iğnemı vuruldum... yarın akşam bir aksilik olmazsa ilişki olucak, bakalım bu ay bizi neler beklıyorNe güzel cnm 3 ü de çatlar inş pozitif pozitif sonuçları görürüz. Ben gonal f iğne vururluyorum cnm gunluk 150 doz yumurta takibi ve çatlama iğnesi olucam zaten gebelik oluştuğu için aşılama ve tüp bebek önermiyor doktorum bakalım inş hamile kalırız en kisa zamanda
Hayırlısı olsun ins cnm peki yumurta geliştirmek için iğne yada klomen gibi hap kullandin mi yoksa kendiliğinden mi gelişti yumurtaların ?inş canım hepimiz çift çizgiyi görürüz... Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın... ben ovirette çatlatma iğnesini 72 liraya aldım... sadece bir kez yumurtayı çatlatmak için bu sabah saat 10 da iğnemı vuruldum... yarın akşam bir aksilik olmazsa ilişki olucak, bakalım bu ay bizi neler beklıyor
Catlatma ignesi ve sonrasında normal yolla deniycez cnm aşılama yapmıycaz bakalım hayırlısı olur inş çok heyecanlıyım biliyomusun içim kıpır kıpır umit doluyum . Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin ins . Sen ne durumdasin cnm ?sezenorhan canim asilama mi olacakdin yoksa gonal f ile tedavi gorup normal yolla mi deneyeceksiniz
canim bnde oyle baslamistim tedaviye gonalf kullanmistim iki kutu senin gibi gunde 150ml normal yolla denicez diye devam ediyodu tedavi sonra 6yumurtam olustu iki tanesi tam catlama boyutuna gelince doktor catlatip asilama yapalim sansimizi arttiralim dedi o gun catlatma ignesi yapip sabah asilama yapmistim ve tutmustu asilamam o ay insaallah senin tedavinde hayirla sonuclanir dua edecegim . ben suan tedavi gormuyorum canim bekliyorum oyle biraz akisina biraktimCatlatma ignesi ve sonrasında normal yolla deniycez cnm aşılama yapmıycaz bakalım hayırlısı olur inş çok heyecanlıyım biliyomusun içim kıpır kıpır umit doluyum . Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin ins . Sen ne durumdasin cnm ?
İyi yapmışsın cnm bende 4 ay fln kendi haline bıraktım biraz o stresten uzak durmak iyi geliyor insana ama artık çok sabırsızlanıyorum . En son hamileliğimde de yine gonal f kullanmıştım 6-7 yumurtam olmuştu 2-3 tanesi kesin çatlar demişti dr ve hamile kalmıştım şimdi yine kullanıyorum gonal f diye de çok heyecanlıyım Allahım mmm duy sesimizi inş aynı anlarda hamile kalır göbüşlerimizi aynı anda büyütürüz ne güzel olurcanim bnde oyle baslamistim tedaviye gonalf kullanmistim iki kutu senin gibi gunde 150ml normal yolla denicez diye devam ediyodu tedavi sonra 6yumurtam olustu iki tanesi tam catlama boyutuna gelince doktor catlatip asilama yapalim sansimizi arttiralim dedi o gun catlatma ignesi yapip sabah asilama yapmistim ve tutmustu asilamam o ay insaallah senin tedavinde hayirla sonuclanir dua edecegim . ben suan tedavi gormuyorum canim bekliyorum oyle biraz akisina biraktim
cnm femara kullandım ... ama benım yumurtlama problemım yoktu... 18 aydan beri sebebsiz inferlite yasıyorum.... tedaviye bir ucundan basladım artık... aslında çok fazla sevınemıyorum, çünkü yumurtlama yada çatlama sorunu yok bende... yane yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyabılıyor... benım kısı stresten olmuyor... çalısıyorum ve iş hayatım sıkıcı biraz .... yada zamanım gelmedı daha... ama bu ay olmasını çok ıstıyorum.... ama rahatım içimde hiçbir sıkıntı yok bazı seylerı kabullendim, olsa da Allahtan olmasa da Allahtan... ben sadece elimden gelenı yapmakla mükellefim gerisi Rabbime kalmıs artıkHayırlısı olsun ins cnm peki yumurta geliştirmek için iğne yada klomen gibi hap kullandin mi yoksa kendiliğinden mi gelişti yumurtaların ?
gonalf sansi arttiriyor.insaallah bu kez yine olumlu sonuclanir canim insan bi kez tadina bakinca daha sabirsiz oluyor zaten . Allahim hic kimseyi bizleride cok bekletmesin insaallahhhhhhİyi yapmışsın cnm bende 4 ay fln kendi haline bıraktım biraz o stresten uzak durmak iyi geliyor insana ama artık çok sabırsızlanıyorum . En son hamileliğimde de yine gonal f kullanmıştım 6-7 yumurtam olmuştu 2-3 tanesi kesin çatlar demişti dr ve hamile kalmıştım şimdi yine kullanıyorum gonal f diye de çok heyecanlıyım Allahım mmm duy sesimizi inş aynı anlarda hamile kalır göbüşlerimizi aynı anda büyütürüz ne güzel olur
Olsun canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir zamanı rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek tir .stres zaten çok etkili oluyor bendé 3 ay düzenli adet oldum sonra 4. Ay doktora gittim bebek heyecanından 2 ay gecikti adetim . Herşey stresten geçiyor kafana takma maya çalış cnm inş en kisa zamanda rabbim nasip eder.bu arada hsg çekildin mi peki ?cnm femara kullandım ... ama benım yumurtlama problemım yoktu... 18 aydan beri sebebsiz inferlite yasıyorum.... tedaviye bir ucundan basladım artık... aslında çok fazla sevınemıyorum, çünkü yumurtlama yada çatlama sorunu yok bende... yane yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlıyabılıyor... benım kısı stresten olmuyor... çalısıyorum ve iş hayatım sıkıcı biraz .... yada zamanım gelmedı daha... ama bu ay olmasını çok ıstıyorum.... ama rahatım içimde hiçbir sıkıntı yok bazı seylerı kabullendim, olsa da Allahtan olmasa da Allahtan... ben sadece elimden gelenı yapmakla mükellefim gerisi Rabbime kalmıs artık
Amin canim benim insallah inşallahgonalf sansi arttiriyor.insaallah bu kez yine olumlu sonuclanir canim insan bi kez tadina bakinca daha sabirsiz oluyor zaten . Allahim hic kimseyi bizleride cok bekletmesin insaallahhhhhh
ewt canım çektirdim şükür iki tüpümde açık bir sorun yok... inş canım hepimize Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder inşOlsun canım hakkında hayırlısı olsun vardır bir zamanı rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek tir .stres zaten çok etkili oluyor bendé 3 ay düzenli adet oldum sonra 4. Ay doktora gittim bebek heyecanından 2 ay gecikti adetim . Herşey stresten geçiyor kafana takma maya çalış cnm inş en kisa zamanda rabbim nasip eder.bu arada hsg çekildin mi peki ?
Amin cnm bnm inşallah inşallahewt canım çektirdim şükür iki tüpümde açık bir sorun yok... inş canım hepimize Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder inş
Canım tüp bebek tedavisine mi başladınAynen cnm ya adet olduğuma deliler gibi sevindim yeni ay yeni umutlara başlıycagim için. Doktora gittim gonal f verdi günde 150 ünite vuruyor um bu aksam başladım cumartesi günü kontrolüm var inş bir sürü yumurta gelişir dua et nolur :) inş bütün topik ce hep birlikte hamile kalırız cnm nede güzel olur duyyy rabbim bizi :)
Yok canım tüp bebek ve aşılama değil gonal f ile yumurta gelişimi ve takibi yapılıyor ondan sonra çatlama iğnesi vurulacak ve gün aşırı ilişki olucak . Bakalım çok heyecanlıyım cnk ne zaman gonal f kullansam hep hamile kaldım şimdide yine bu beklentiye girdim ama bi yandan da korkuyorum hayal kırıklığı uğramak istemiyorum ya of inş topik ce hepjmjz hamile kalalım ya ne güzel olurCanım tüp bebek tedavisine mi başladın
canım hayırlı olsun aramızdakı bu ay en şansı yüksek kişi sensin... daha çok gençsin, bir sorununda yok ilk tüp bebekte tutacak bak gör... Rabbım şansını ve bahtını açık etsin... akıl vermek gibi olmasın ama iki embriyo transferi iste... hem şansın daha yüksek olur, kim bilir belkı ikiz olur....sezenorhan cnm bende iki gundur gonal f vuruluyorum.ayni gun adet olduk bide sedanur var oda pazar oldu.
bakalim onumuzdeki ay insallah guzel haberler vericez burda.benimki tup bebek tedavisi icin basladim.