• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hamilelik takvimi yaptım inanılmaz Duygulandım çok tuhaf oldum orda "kucağıma almama 262 gün kaldı" diyo ya kalbim durdu okurken nefes alamadım sonr anlamsizca gozlerimden göz yaslarim suzuldu bi de su kesedeki gorunume baktıkça Allahım ne olur gerçek olsun Ya Rabbim :'( duamda hiç bencil olmadım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah bana da insallah kendimi hamile hissettim :'(
İnşallah gerçeğini yaşarsın canım benim Rabbim hepimize nasip etsin

Kizz maşallah yaa ne güzel :) sen de S sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaa @GURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? Ilayumut Ilayumut sezenorhan sezenorhan @elifahsen @SedanuR54 @umudunu-kaybetme @Hifa erva @Kilim ve tohum @danthe :))))
Canımm sonunda ben adet oldum bugün çok şükür kurtuldum yarın doktora gidiyorum inş :) gelişmeleri yarında yazarım yine sen ne durumdasin cnm bat ne zaman ?

günaydın arkadaşlar ben geldim eski konuşmaları okuyamadım kusuruma bakmayın hastalığımı daha tam atlatmadan kalktım işe geldim bide mide bulantısı da ayrı bir problemken bizim kurum hiç halden anlamıyor bide sgk olacak halden anlayacak nerde daha çalışanına törerans tanımıyor kalmadı insanlara nasıl yardımcı olacak şaşıyorum:(

günaydın arkadaşlar ben geldim eski konuşmaları okuyamadım kusuruma bakmayın hastalığımı daha tam atlatmadan kalktım işe geldim bide mide bulantısı da ayrı bir problemken bizim kurum hiç halden anlamıyor bide sgk olacak halden anlayacak nerde daha çalışanına törerans tanımıyor kalmadı insanlara nasıl yardımcı olacak şaşıyorum:KK43:
gunaydin canim aynen haklisin soylediklerinde bebis ne durumda:)

Kızlar buğün yumurtlama takibine gittim adetimin 11.günü... Birtane 19mm yumurtam var... 2 tane ise 15-16 mm arası. Yarın sabah çatlatma iğnesi vurulacagım... Persembe ve cumartesi akşamı ilişki tavsiye etti doktorum... Çok fazla sevinemedim, zaten yumurtlama problemim yok... Hersey Rabbimden çok fazla beklenti içine girmiyorum... Kısmet artık :(

Kızlar buğün yumurtlama takibine gittim adetimin 11.günü... Birtane 19mm yumurtam var... 2 tane ise 15-16 mm arası. Yarın sabah çatlatma iğnesi vurulacagım... Persembe ve cumartesi akşamı ilişki tavsiye etti doktorum... Çok fazla sevinemedim, zaten yumurtlama problemim yok... Hersey Rabbimden çok fazla beklenti içine girmiyorum... Kısmet artık :(
canim yumurtlama sorunumuz olmasada ilac kullaniyoruz catlama sorunumuz olmasada igne vuruluyoruz tedavi sureci boyle ilerliyor mecburen sans arttirmak icin uzme kendini . cok guzel ki yumurtan kendiliginden buyumus bak 11.gunde insaallah bu ay alirsin hayirli haberi sen stres yapmadan degerlendirme bak gunleri :-)

canim yumurtlama sorunumuz olmasada ilac kullaniyoruz catlama sorunumuz olmasada igne vuruluyoruz tedavi sureci boyle ilerliyor mecburen sans arttirmak icin uzme kendini . cok guzel ki yumurtan kendiliginden buyumus bak 11.gunde insaallah bu ay alirsin hayirli haberi sen stres yapmadan degerlendirme bak gunleri :-)
Ne bileyim canım... Ondan önce ki iki ayda daha fazla yumurtam gelişmişti. Doktorum riskli diye çatlatma iğnesi bile vurmadı. Bu sefer vuralım dedi. Bakalım artık şans. Eğer akışına bıraksaydm yumurtlama günüm cuma günüydü. Şimdi perşembe günü... Çok fazla birsey değişmedi yane inş vesile olur ;)

Canımm sonunda ben adet oldum bugün çok şükür kurtuldum yarın doktora gidiyorum inş :) gelişmeleri yarında yazarım yine sen ne durumdasin cnm bat ne zaman ?
Çok sevindim cnm adet olmak bile yeni bir umut ;) bu ay inş hep birlikte güzel haberi alırız ;)

Berf0o0o Berf0o0o hamilelik takvimi bende yapmıştım gerçekten insan heyacanlanıyor. İnş birgün gerçeği nasip olur ;)

Berf0o0o Berf0o0o cnm günlerinizi değerlendirebiliyormysunuz? Ben yarın çatlatma iğnesi olacagım ama eşimin haberi olmayacak... Tedavi sürecimi mümkün olduğunca ondan habersiz halledecegım. Stres yaşamasın boşu boşuna bu ay eşimide kendimide rahatlatmam gerekiyor.... :(

Ne bileyim canım... Ondan önce ki iki ayda daha fazla yumurtam gelişmişti. Doktorum riskli diye çatlatma iğnesi bile vurmadı. Bu sefer vuralım dedi. Bakalım artık şans. Eğer akışına bıraksaydm yumurtlama günüm cuma günüydü. Şimdi perşembe günü... Çok fazla birsey değişmedi yane inş vesile olur ;)
sen de dogru diyosun canim hayirlisi olsun hakkinizda insaallah

Kızlar merhaba pek yazamadim kusura bakmayın :KK43:

S sinkar canım bence en iyisini yaparsın bahsetmemekle stres yaptıkça daha çok zorlasiyo ben de artık bosladim :) en iyisi böylesi rahat bırakalım Allah büyük elimden geleni yaptım :)

Tabi biraz aradan sonra tekrar baslicam nasip

Çok sevindim cnm adet olmak bile yeni bir umut :KK66: bu ay inş hep birlikte güzel haberi alırız :KK66:
Aynen cnm ya adet olduğuma deliler gibi sevindim yeni ay yeni umutlara başlıycagim için. Doktora gittim gonal f verdi günde 150 ünite vuruyor um bu aksam başladım cumartesi günü kontrolüm var inş bir sürü yumurta gelişir dua et nolur :) inş bütün topik ce hep birlikte hamile kalırız cnm nede güzel olur duyyy rabbim bizi :)

Aynen cnm ya adet olduğuma deliler gibi sevindim yeni ay yeni umutlara başlıycagim için. Doktora gittim gonal f verdi günde 150 ünite vuruyor um bu aksam başladım cumartesi günü kontrolüm var inş bir sürü yumurta gelişir dua et nolur :) inş bütün topik ce hep birlikte hamile kalırız cnm nede güzel olur duyyy rabbim bizi :)
amin canım hepiniz dualarımdasınız ... sen tüp bebek tedavisine mi başlıyorsun... ben de buğün ilk defa çatlatma iğnesi vurulacagım... dün yumurtlama takıbine gittim 19 mm bir tane yumurtam var... 2 tane de 15-16 mm arası.... bu ay inş mutlu son olur hepimiz için ;)

Kızlar merhaba pek yazamadim kusura bakmayın :KK43:

S sinkar canım bence en iyisini yaparsın bahsetmemekle stres yaptıkça daha çok zorlasiyo ben de artık bosladim :) en iyisi böylesi rahat bırakalım Allah büyük elimden geleni yaptım :)

Tabi biraz aradan sonra tekrar baslicam nasip
günaydın cnm dediğin gibi nasip hersey... buğün çatlatma iğnesi vurulacagım ben de... Rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ;)

Canimm gunaydinnnn ay ne de güzel dilekte bulunmuşşun bitanem :-* bir kaç sorum olcak canim özelde mi tedavi goruyosun?

Ganol f yı ücretli mi aldin raporlu mu?

Dün kadın doğum hastanesine gittim 21. Gunumdu progesteronuma baktırmak istedim bütün kâğıt ve belgeleri gorurdum sukur bir sorun yok altan da üstten de muayene etti progesteronuma bakmaya gerek duymadı zaten ilacşiz yumurtlamisim ve catlamisti doktor alttan smear alırken bak alttan bakınca bile gozukuyo dedi. Aşılama istedik ve ganol f oviltre iğnesi yazdı rapor çıkartmaya çalıştık kaç saat boyunca ama yaşım tutmuyomus :( kaç yasında olmak gerekiyo rapor için ?

Back