• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

mrb cnm aramiza hosgeldin:KK68:
bu is nasip isi tatlisi.keske tembellik caliskanlikla alakali bisey olaydida kalkip yapaydik.
cam sil ,ev supur gibi bir is olsaydi yapar otururduk yerimize.ama vakti var allahin izniyle.
RABBIMIN ELINDE INSALLAH OLUCAK BIZIMDE...
Hoşbulduk sağol canım aynen öyle vala allahın işi veren de allah alan da allah allah hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize

Tesekkur ederim cnm benim bi de evliliğin sorunlu hep tartisma ile geçiyor o yüzde de doktora gitme kosmini erteliyorum ve stresten gecikiyo bence diye düşünüyorum 9 gün oldu halan olamadim bi yandan hic istemiyorum boşanma raddesine geldik çünkü
yaaa uzuldum canim insaallah Rabbim yoluna koyar herseyi . tabiki en onemlisi once huzur Insaallah en kisa zamanda duzelirsiniz canim Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insaallah uzme kendini

Hamilelik takvimi yaptım inanılmaz Duygulandım çok tuhaf oldum orda "kucağıma almama 262 gün kaldı" diyo ya kalbim durdu okurken nefes alamadım sonr anlamsizca gozlerimden göz yaslarim suzuldu bi de su kesedeki gorunume baktıkça Allahım ne olur gerçek olsun Ya Rabbim :'( duamda hiç bencil olmadım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah bana da insallah kendimi hamile hissettim :'(

Hamilelik takvimi yaptım inanılmaz Duygulandım çok tuhaf oldum orda "kucağıma almama 262 gün kaldı" diyo ya kalbim durdu okurken nefes alamadım sonr anlamsizca gozlerimden göz yaslarim suzuldu bi de su kesedeki gorunume baktıkça Allahım ne olur gerçek olsun Ya Rabbim :'( duamda hiç bencil olmadım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah bana da insallah kendimi hamile hissettim :'(
gerçek olduğu günlerde gelecek canım benimm :anneadayı::KK36:

yaaa uzuldum canim insaallah Rabbim yoluna koyar herseyi . tabiki en onemlisi once huzur Insaallah en kisa zamanda duzelirsiniz canim Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insaallah uzme kendini
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun eşim çocuk çok istiyo ama küsme huyu var bi küser iki hafta konuşmaz e bende gurur yapar yanasmam onun yanasmasini beklerim çünkü yetti artik isteksiz sanki bana karsi oyle hissediyorum neyse burasi yeri değil kisaca değinmek istedim saka gibi e iki hafta kus durursak nasip çocuğumuz olacak değil mi ama bakalim dun hasta oldum rahatladim agridan uyuyamadim vala iki günüm şiddetli geçiyor sizin de evlendikten sonra hastaliginiz çok mu şiddetli geçmeye başladı benim gibi yoksa daha mi rahat

Ayy çok üzüldüm Allah hakkimizda hayirlisini versin inşallah nasip eder isteyen herkese en kisa zamanda Allah im üzülme cnm hersey Allah tan ben de çok istiyodim çocuk ama bu şiralar hevesim kalmadi eşime güvenim kalmadi çünkü nasip kismet yani ben de çok istiyodum sogudum resmen o yüzden her zaman her daim Allah im hakkimizda hayirlisini nasip et diye dua edin

Ayy çok üzüldüm Allah hakkimizda hayirlisini versin inşallah nasip eder isteyen herkese en kisa zamanda Allah im üzülme cnm hersey Allah tan ben de çok istiyodim çocuk ama bu şiralar hevesim kalmadi eşime güvenim kalmadi çünkü nasip kismet yani ben de çok istiyodum sogudum resmen o yüzden her zaman her daim Allah im hakkimizda hayirlisini nasip et diye dua edin

Neden ne oldu neden esinw guvenmiyosun ?

Olsn Canm blki içine dogmstr ondan yapmak istemssndr kndini hamile gbi hissedyo msn ben hssedyodm hep adet sancilarm çok oluyodu ama ben hasta olmicam hamileyim diyodm öyle hissesuodm çünkü

Her ay öyle hissediyorum :))))) ama tiiirttt :)) bunu yapınca bir hislendim ama nasip vallah daha 10 gunum var

Back