• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim idrarimda yanma yok bende top gibi birşey var Sanki oraya gelince bi agri oluyor anlam veremiyorum ne diye kendi kendime diyorum kistmiki falan diye cnm bakalim 8.gün bugün gecikti

Canim idrarimda yanma yok bende top gibi birşey var Sanki oraya gelince bi agri oluyor anlam veremiyorum ne diye kendi kendime diyorum kistmiki falan diye cnm bakalim 8.gün bugün gecikti
Canım belki yarada olabilir bak top gibi bişey deyince rahimde yarada ilişki sirasında ağrı yapar doktora görün mutlaka

Kizz maşallah yaa ne güzel :) sen de @sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaa GURBET KUSU GURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? @Ilaymilya @sezenorhan @elifahsen @SedanuR54 @umudunu-kaybetme @Hifa erva @Kilim ve tohum @danthe :))))
ahh cnm ben onu beceremem suan o kadar fazla sey var ki sorunlari az cok biliyorsun.
biri bitsin bari diyorum.bu hafta tup tedavim hayirlisiyla baslar insallah...

Canım benim içine kurt dusurme Allahın izniyle insallah bir sknti yoktur kalp atışını duyduysan :-* cok geçmiş olsun bir an önce duzelirsin Allahın izniyle insallah♥♥♥ kocaman olmuş bebisin masallah
İnsaalah canım sağol haftaya cumartesi doktora gidecegim yazarım hemen insaalah

Ay cnm çok mu kotu biseyki rahimde yara olmasi hayirlisi inşallah gidecem de bi hasta olabilseydim adet gunum gecikti onu bekliyorum
Yok canım korkutmak için söylemedim korkma hemen :-) tanıdığım iki kişi böyleydide y ara vardi bi ilaçla geçti o yüzden dedim sende bi muayene ol bakalım iyi olur inşaallah

Kizlar ben gdim müjdeli haberle geldim dün hastaneye gittom veeeeeeeee hamisim siz ugurlu geldiniz canlar :))) betam 92,76 ! Ama ultrason da gozukmedi haftaya bi daha gdicem !!!! Sizce ne kadarliktir.

Ayyy hayırlı olsun tebrik ederim Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah çok sevindim vallahi :) nasıl yaptın kız :))))

canım biz tembel ciktik biraz daha calismamiz lazım
mrb cnm aramiza hosgeldin:KK68:
bu is nasip isi tatlisi.keske tembellik caliskanlikla alakali bisey olaydida kalkip yapaydik.
cam sil ,ev supur gibi bir is olsaydi yapar otururduk yerimize.ama vakti var allahin izniyle.
RABBIMIN ELINDE INSALLAH OLUCAK BIZIMDE...

Bu arada ablamda ikinciye hamileyim test yaptm dedi korunuyodk sözde dedi dovcem valla gidince nasl kazala olur hiç anlamıyorum :-D

Yok canım korkutmak için söylemedim korkma hemen :-) tanıdığım iki kişi böyleydide y ara vardi bi ilaçla geçti o yüzden dedim sende bi muayene ol bakalım iyi olur inşaallah
Tesekkur ederim cnm benim bi de evliliğin sorunlu hep tartisma ile geçiyor o yüzde de doktora gitme kosmini erteliyorum ve stresten gecikiyo bence diye düşünüyorum 9 gün oldu halan olamadim bi yandan hic istemiyorum boşanma raddesine geldik çünkü

Back