- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
ne kadardir evlisin cnmHosbuldk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadardir evlisin cnmHosbuldk
Canım belki yarada olabilir bak top gibi bişey deyince rahimde yarada ilişki sirasında ağrı yapar doktora görün mutlakaCanim idrarimda yanma yok bende top gibi birşey var Sanki oraya gelince bi agri oluyor anlam veremiyorum ne diye kendi kendime diyorum kistmiki falan diye cnm bakalim 8.gün bugün gecikti
ahh cnm ben onu beceremem suan o kadar fazla sey var ki sorunlari az cok biliyorsun.Kizz maşallah yaa ne güzel :) sen de @sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaa GURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? @Ilaymilya @sezenorhan @elifahsen @SedanuR54 @umudunu-kaybetme @Hifa erva @Kilim ve tohum @danthe :))))
Ay cnm çok mu kotu biseyki rahimde yara olmasi hayirlisi inşallah gidecem de bi hasta olabilseydim adet gunum gecikti onu bekliyorumCanım belki yarada olabilir bak top gibi bişey deyince rahimde yarada ilişki sirasında ağrı yapar doktora görün mutlaka
İnsaalah canım sağol haftaya cumartesi doktora gidecegim yazarım hemen insaalahCanım benim içine kurt dusurme Allahın izniyle insallah bir sknti yoktur kalp atışını duyduysan :-* cok geçmiş olsun bir an önce duzelirsin Allahın izniyle insallah♥♥♥ kocaman olmuş bebisin masallah
ayy çok sevindim canım bize de dua et olur muKizlar ben gdim müjdeli haberle geldim dün hastaneye gittom veeeeeeeee hamisim siz ugurlu geldiniz canlar :))) betam 92,76 ! Ama ultrason da gozukmedi haftaya bi daha gdicem !!!! Sizce ne kadarliktir.
Yok canım korkutmak için söylemedim korkma hemen tanıdığım iki kişi böyleydide y ara vardi bi ilaçla geçti o yüzden dedim sende bi muayene ol bakalım iyi olur inşaallahAy cnm çok mu kotu biseyki rahimde yara olmasi hayirlisi inşallah gidecem de bi hasta olabilseydim adet gunum gecikti onu bekliyorum
Kizlar ben gdim müjdeli haberle geldim dün hastaneye gittom veeeeeeeee hamisim siz ugurlu geldiniz canlar :))) betam 92,76 ! Ama ultrason da gozukmedi haftaya bi daha gdicem !!!! Sizce ne kadarliktir.
canım biz tembel ciktik biraz daha calismamiz lazımI imeraFera24 kuzumm ses ver :)))
) nasl yaptn kiz ) hic gulcegim yoktu vlla sen cok yaşa emi :-DAyyy hayırlı olsun tebrik ederim Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah çok sevindim vallahi :) nasıl yaptın kız :))))
gozun aydin cnm.saglikla kucagina al insallah...Rabbim isteyen herkese versin bambaska duygu inşallah sizde yaşarsınız ... aminnnnnnn
mrb cnm aramiza hosgeldincanım biz tembel ciktik biraz daha calismamiz lazım
Tesekkur ederim cnm benim bi de evliliğin sorunlu hep tartisma ile geçiyor o yüzde de doktora gitme kosmini erteliyorum ve stresten gecikiyo bence diye düşünüyorum 9 gün oldu halan olamadim bi yandan hic istemiyorum boşanma raddesine geldik çünküYok canım korkutmak için söylemedim korkma hemen tanıdığım iki kişi böyleydide y ara vardi bi ilaçla geçti o yüzden dedim sende bi muayene ol bakalım iyi olur inşaallah