evet güzelim rahat olmak çok önemliı... ben eşimle bu konuları hiç konusmamaya karar verdık... birde ben salı günü çatlatma iğnesi olacagım, ama eşime söylemeyeceğim ... kısmet artık bakalım cnmmmKizz maşallah yaa ne güzel :) sen de S sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaa @GURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? @Ilaymilya @sezenorhan @elifahsenTospaAnnesi umudunu-kaybetme @Hifa erva @Kilim ve tohum @danthe :))))
İyiyim cok şükür canm benm sen naslsn akşam misafrlerm gelcek hazrlk yapiyrm@sukruyeomay B bebegim-gel @Hifa ervaTospaAnnesi 07gul07 @semsel @Kilim ve tohum @Ilaymilya
mrb kizlar nasilsiniz sohbetler azaldikonu bulun konusalim canlar
Kizz maşallah yaa ne güzel :) sen de S sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaa @GURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? @Ilaymilya @sezenorhan @elifahsenTospaAnnesi umudunu-kaybetme @Hifa erva @Kilim ve tohum @danthe :))))
Çok tesekkurler hosbuldum ☺Merhaba aramıza hos geldin canım ♥:) ben de denemistim karbonat testini kopurdu ama tirt :) iltihabin varsa af buyur zevk yerine agragri crkersin ben 5. Yılına gircem hala da agrim var ama iltihabim yok bunyeden bünyeye de değişiyor aslinda. Canım Allahım çok beklenmesin inşallah hayirlisiyla hamis olursun :)
Bende hamile kalamıyorum canım daha doğrusu olmadı henüzMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz @firdevscansu
2- Hamişimiz @ilknurrr22
3- Hamişimiz @ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz @zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz @aysennnn31
13- Hamişimiz @Ronya ranya
14- Hamişimiz @Ysminn
15- Hamişimiz @amineasyaeymen
16- Hamişimiz @Berfindogalar
17- Hamişimiz @HERSEYDUAUZERINE50
18- Hamişimiz @sukruyeomay
Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Berfindogalar =
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
@BenSu1995 = 15 Ocak
@sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
@melsa9387 = 21 Ocak
@Kilim ve tohum = 21 Ocak
@hadinur = 22 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
@mavikara = 25 Ocak
07gul07 = 28 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
@hijabiqueen = 8 Şubat
@ElifAhsen02 = 8 Şubat
@Hifa erva = 9 Şubat
@Melisa1995 = 10 Şubat
@GURBET KUSU = 12 Şubat
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Çok tesekkurler hosbuldum ☺
Peki bahsettiğiniz bu agri cekilemeyecek kadar çok fazla mi olurdu iltihap olsaydi bazen çok özür dilerim utaniyorum ama nasiosa kimse kimseyi görmüyor başkasına da soramiyorum ondan burada rahatça soruyum istedim kusura bakmayin bazi durumlarda çok fazla agrim oluyor hemen geri çekiliyorum bazi durumlarda ise olmuyor sanki birşey var top gibi oraya gelince çok fazla agrim oluyo korkuyorum aslında kist falan mi diye de ay çok acik ölmemiştir umarim kusura bakmayin tekrar napiyim utaniyorum kimselere soramiyorum gurbetteyim zaten[/QUOT canım bende kist vardı geçti çok şükür sonra geçen hafta öğrendim ki iltihap var doktor fitil verdi antibiyotikte kullanıyorum artık ağrım yok önceden tuvalete gitmek istemiyordum çünkü rahmim çok yanıyordu eşimle bile birlikte olmak istemiyordum ama şimdi iyiyim yine de sen bi doktora git tedavi ol benim gibi geç olmadan
hosgeldin cnm aramiza :)Bende hamile kalamıyorum canım daha doğrusu olmadı henüz
cnmmm hoşgeldın... olmadı derken, ilişki mı olmadı, ne zamandan beri evlisiniz?Bende hamile kalamıyorum canım daha doğrusu olmadı henüz
sende hosgeldin cnmBende varım
Hosbuldksende hosgeldin cnm
ben 1 ağustostan beri evliyim ilişki yaşıyorum ama olmadı kist vardı geçti şimdi rahimim de iltihap var canımcnmmm hoşgeldın... olmadı derken, ilişki mı olmadı, ne zamandan beri evlisiniz?
kusura bakma cnm yanlış anladım...ben 1 ağustostan beri evliyim ilişki yaşıyorum ama olmadı kist vardı geçti şimdi rahimim de iltihap var canım
cnm hayrdır neden adet olamıyorsun kist mı var... kaç gün geciktin?
Canim bilmym ki 14 gun gecikti 10.gun yapyim idrar negatf.. kist yoktu ama geven ay klomen kullanmistim adet oldum acaba ondan olmusmudur bilmym yacnm hayrdır neden adet olamıyorsun kist mı var... kaç gün geciktin?
canım iltihap olup olmadığını nasıl öğrenicez yani rahim filmi mi çektirmek gerekiyor bende de hep ağrı oluyor tüplerde falan enfeksiyon olursa da ağrı olurmuş bunu öğrenmek için de rahim filmi çektirmek gerekliymiş.kist vardı ama adetten sonra parçlandı ama yine de bende ağrı hiç gitmiyor ne yapmam gerek film mi çektirmeliyim ?Merhaba aramıza hos geldin canım ♥:) ben de denemistim karbonat testini kopurdu ama tirt :) iltihabin varsa af buyur zevk yerine agragri crkersin ben 5. Yılına gircem hala da agrim var ama iltihabim yok bunyeden bünyeye de değişiyor aslinda. Canım Allahım çok beklenmesin inşallah hayirlisiyla hamis olursun :)
cnm benım geçmiş olsun yumurtlama takibine gitmedin mı sen.... birde kan testi yap ne olur ne olmaz bazen idrarde çıkmayabılıyorCanim bilmym ki 14 gun gecikti 10.gun yapyim idrar negatf.. kist yoktu ama geven ay klomen kullanmistim adet oldum acaba ondan olmusmudur bilmym ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?