sen nasılsın canımmmm neler yapıyorsun?
inş tatlım ben iki ay önce kullanmıştım bırkez fakat neticeye ulaşamadım... gecen ay denemedım yine olmadı... bu ay doktoruma sordum deneyebılırsın bir sakıncas yok dedi... bu ay da bir deneyecegım inşCanım ben daha önce burda duymuştum ama hiç kullanmadim bi dene istersen inşallah olumlu sonuç alırsın bitanem :-*
insallah oyl olur brfinim insallah bu son tedavim olur .Canım benim ne uzuluyosun yaa sen beňden iyi biliyosun ki herşey Allahn elinde onca spermin icinde sadece 1tane galip gelir :) o da gelecek inşallah sağlıklısından hayirlisindan nur topu gibi ikizlerin olcak :)))
duydum ben . kullanmayida cok istedim ama burda nsl bulacagimi bilemedim.kızlar ben bu ay presed jel kullanmayı düşünüyorum...szinde aklınızda bulunsun... daha önce kullananız varmı acaba ?
gayet iyiyim bebek konusunu gundeme getirmemeye calisiyoruz esimle ikimizde piskolojik olarak kafadan atarsak olabilir die dusunuyorm dr. konustm 4 ay duzenli kendiniz deneyin mutlaka olur dedi bakalim kismet :)İyiyim gülüm aynı vallah bildiğin gibi aşılama tutmayinca depresyona girdim çıktım :))))))))))) sen ne alemdesin durumun nasıl ?:)
evet konusmalar azaldi baya isteyim suan cok yakin arkadasmin nisani var haftasonuna hazirlik yapiyorum elbise vs. telasliym :) sen napiyosun@sukruyeomay B bebegim-gelHifa erva @SedanuR54 07gul07 semsel Kilim ve tohum Ilayumut
mrb kizlar nasilsiniz sohbetler azaldikonu bulun konusalim canlar
iyim cnm bugun esim evde uyanmasini bekliyorumevet konusmalar azaldi baya isteyim suan cok yakin arkadasmin nisani var haftasonuna hazirlik yapiyorum elbise vs. telasliym :) sen napiyosun
ohhh ne guzel keyfini cikartin bugunun esimle bnmde tatile ihtiyacimiz var bu ara cok yogunuz kafalar yorgun vakit ayiramiyoruz hicbiseyeiyim cnm bugun esim evde uyanmasini bekliyorum
biseyler hazirliyorum cok acim
ne is yapiyorsunuz cnm ? haftasonlarini degerlendirmiyormusun?ohhh ne guzel keyfini cikartin bugunun esimle bnmde tatile ihtiyacimiz var bu ara cok yogunuz kafalar yorgun vakit ayiramiyoruz hicbiseye
inş tatlım ben iki ay önce kullanmıştım bırkez fakat neticeye ulaşamadım... gecen ay denemedım yine olmadı... bu ay doktoruma sordum deneyebılırsın bir sakıncas yok dedi... bu ay da bir deneyecegım inş
Evet yaaaaaa artık kimse doğru dürüst bişey yazmıyor sen ne alemdesin adetin geldimi tedaviyebu adetle başlıyorsun dimi@sukruyeomay B bebegim-gelHifa erva @SedanuR54 07gul07 semsel Kilim ve tohum Ilayumut
mrb kizlar nasilsiniz sohbetler azaldikonu bulun konusalim canlar
insallah oyl olur brfinim insallah bu son tedavim olur .
simdilik gucluyum de tek korkum tup bebekten sonra hayata kusmekinsallah boyle bisey olmaz.
gayet iyiyim bebek konusunu gundeme getirmemeye calisiyoruz esimle ikimizde piskolojik olarak kafadan atarsak olabilir die dusunuyorm dr. konustm 4 ay duzenli kendiniz deneyin mutlaka olur dedi bakalim kismet :)
Evet bebegim bu ay adetle haber vericem doktora.Evet yaaaaaa artık kimse doğru dürüst bişey yazmıyor sen ne alemdesin adetin geldimi tedaviyebu adetle başlıyorsun dimiinşallah bu haberi verirsin bizlere gelcek ayda hadi ama artsin hamişlerimiz dimi yaaaa daha bebeklerimizi konuşacaz inşallah
Küsmüycennnnnnnn o bebişlerrrrr gelecek inşaAllah hemideeee çifter çifter gelcek inşallah daha sıkılmaya vakit bulamıycaksın pozitif düşüninsallah oyl olur brfinim insallah bu son tedavim olur .
simdilik gucluyum de tek korkum tup bebekten sonra hayata kusmekinsallah boyle bisey olmaz.
İnşallahhhhhhhhh rabbim nasip ederde herkesin pozitif sonuçlarını görürüzEvet bebegim bu ay adetle haber vericem doktora.
ama gelmedi daha. cok sancim var
insallah hepimiz sirayla guzel haberler vericez insallaahhhh...
Çok güzel olur da aklımdan bir an olsun çıkmıyor onu napçezzzKizz maşallah yaa ne güzel :) sen de S sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaaGURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? Ilayumut sezenorhan elifahsen @SedanuR54 umudunu-kaybetme Hifa erva Kilim ve tohum @danthe :))))
esimin kendi isyeri sanayide yedek parca satisi muhasebesinede kendisi bakiyor yogun calisiyo benimde insaat emlak isi benim yogun degil ama yorgunluk oluyo illaki pazar gunu tatil baska gunumuz yok malesefne is yapiyorsunuz cnm ? haftasonlarini degerlendirmiyormusun?
cunku ne kadar gundemde olursa o kadar piskoloji bozuluyo eskiden oldugu gibi olmaya calisiyorum :) boylesi daha guzel olur belki deneyin sizde akisina birakin gezin tozun egleninKizz maşallah yaa ne güzel :) sen de S sinkar da bu ay çok rahatsiniz biz de öyle olalım yaaGURBET KUSU kuzum bu ay totemimiz bu olsun bence bu ay herkes rahat olsun hiç düşünmesin :) ne dersiniz ? Ilayumut sezenorhan elifahsen @SedanuR54 umudunu-kaybetme Hifa erva Kilim ve tohum @danthe :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?