- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebiiiikiiiiHayrlisi artik bebegim ya
Amannn nieSohbet ediyorsunuz yaa çok kiskandim bana bildirim gelmiyoo
konu takip iptale mi tıkladın kuzum yalnışlıkla acaba baksana biSohbet ediyorsunuz yaa çok kiskandim bana bildirim gelmiyoo
Kiskanirmisdaaaa seviliyosun melegimmm bzde tam nerde kaldrn diyrduk :)))))Sohbet ediyorsunuz yaa çok kiskandim bana bildirim gelmiyoo
ben sürekli yeniliyorum kuzum sayfayı yoksa banada gelmiyo anca profilime giriyorum çıkıyorum sende öyle yapCanlarim benim seviliyosunuzzz :-*
Yok ya baktım öyle birşey tiklamamisim açık kalıyor sayfa ondan mi ? Açık kaldığı halde sadece beğenme bildirimi geliyo
Muhasebeciyim canim bi fabrikadamuhasebe departanindayim. Bende de enfeksiyon illeti varrrOhhh ne güzel canm :)) ne iş yapiyorsun
Cok gecms olsu. Cnm gecer ins bi ara bnde yasadm kotu oluoMuhasebeciyim canim bi fabrikadamuhasebe departanindayim. Bende de enfeksiyon illeti varrr
kuzum ya da çakşir otu suyu iç bulabilir misin onu içMuhasebeciyim canim bi fabrikadamuhasebe departanindayim. Bende de enfeksiyon illeti varrr
Canim eğer bebek olmasi için başka bi sorunun yoksa enfeksiyon başlı başına bi sorun Muş yaaaa(Muhasebeciyim canim bi fabrikadamuhasebe departanindayim. Bende de enfeksiyon illeti varrr
Gecmiyor ya senlerdir alistim artikCok gecms olsu. Cnm gecer ins bi ara bnde yasadm kotu oluo
Hadi yaaaa bende okumustum spermleri olduruyor diye ama doktor cok ustunde durmayknca bende pekengellemiyor herhalde diye dusundumCanim eğer bebek olmasi için başka bi sorunun yoksa enfeksiyon başlı başına bi sorun Muş yaaaa(
Benimki de geçmiyor canm azalıyor ama sürekli tekrarliyorGecmiyor ya senlerdir alistim artik
Sogan kuru yapicam ama suan zaten kullandihim seyler var hepsi ust uste gelmesin diye erteledim onu bu ay aktar vermisti bir suru sey onlarikullaniyorumsoğan suyu iç
kuzum ya da çakşir otu suyu iç bulabilir misin onu iç
Gecer cnm gecerGecmiyor ya senlerdir alistim artik
rabbim yardımcın olsun kuzumSogan kuru yapicam ama suan zaten kullandihim seyler var hepsi ust uste gelmesin diye erteledim onu bu ay aktar vermisti bir suru sey onlarikullaniyorum
Benimki de geçmiyor canm azalıyor ama sürekli tekrarliyor
Yok ya kimde sorun yok.enfeksiyon varsa onun bebeği olmuyor..kesin spoşlarinda öldürüyor doktorlar pek bişi demiyor.ama internetten Saraçoğlu sitesinde falan böyle. Bu enfeksiyondan kurtulmamiz lazimHadi yaaaa bende okumustum spermleri olduruyor diye ama doktor cok ustunde durmayknca bende pekengellemiyor herhalde diye dusundum