Insallah canim yaa insallah gecsinde minnakim gelsin artik. MinnaklarimizzzzzzzzGecer cnm gecer
Napcaz ki soganla gecermi dersinYok ya kimde sorun yok.enfeksiyon varsa onun bebeği olmuyor..kesin spoşlarinda öldürüyor doktorlar pek bişi demiyor.ama internetten Saraçoğlu sitesinde falan böyle. Bu enfeksiyondan kurtulmamiz lazim
Valla bilmiyorum canım ya bidahaki ay soğan a baslarimNapcaz ki soganla gecermi dersin
allah allaahh acaba ırsi mi genetik birşeymiEvet bitmiyor malesef annemde de var kadin neler cekiyorr
Doktormu verdi canim sana fitiliBende fitil kullanıyorum simdi
Bu ay ne yapiyorsun cnmValla bilmiyorum canım ya bidahaki ay soğan a baslarim
Herhalde canim anneminde 2 yil olmamis cocugu enfeksiyon yuzundenallah allaahh acaba ırsi mi genetik birşeymi
Bende 3 ay önce mantardan dolayı kullandım fitiiBende fitil kullanıyorum simdi
ama bak annenin olmuş seninde olacak inşallaaahhhDoktormu verdi canim sana fitili
Bu ay ne yapiyorsun cnm
Herhalde canim anneminde 2 yil olmamis cocugu enfeksiyon yuzunden
Hepimix sirayla kalicaz sonra topigi kapayip anne topigi accazHadi bakalim ilk kim hamis oluck hayrlisiyla :))))))))))))))
Benim annemin enfeksiyondan dolayı olmamış yaaama bak annenin olmuş seninde olacak inşallaaahhh
Ve ablaminda 1 yili gectikten sonra oldu o yuzden genetim diye dusunmeye basladim artik esim bile diyor seninde annenle ablan gibimolcak herhalde diyoama bak annenin olmuş seninde olacak inşallaaahhh
hayırlısı ne zaman ise o zaman olucak inşallah rabbimin haznesi geniştir kulların dualarını duyar kabul eder kuzum umudunu kesmeVe ablaminda 1 yili gectikten sonra oldu o yuzden genetim diye dusunmeye basladim artik esim bile diyor seninde annenle ablan gibimolcak herhalde diyo
Olabilir vallahi benim annemde de enfeksiyon var kardeşime bendede bu enfeksiyona bi çözüm baslarim ya sürekli üşütunce ben tekrarliyorVe ablaminda 1 yili gectikten sonra oldu o yuzden genetim diye dusunmeye basladim artik esim bile diyor seninde annenle ablan gibimolcak herhalde diyo
Görüşürüz canmneyse kızlar öpüldünüz ben kaçar kocişim 2 günlük yoldan geliyo çok özledim kalkıp biraz sağımı solumu düzeltiyim acıcık makyaj yapıyımhadi allaha emanet olun
Hadi bakalim ilk kim hamis oluck hayrlisiyla :))))))))))))))
Hadi kossss kocisinle ilgilenneyse kızlar öpüldünüz ben kaçar kocişim 2 günlük yoldan geliyo çok özledim kalkıp biraz sağımı solumu düzeltiyim acıcık makyaj yapıyımhadi allaha emanet olun
Sacmaladi herhalde kkSinir oldum ama ya bildirim gelmiyokusura bakmayın ltfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?