- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
yalnızlıktan canım sıkıldı otur otur biraz uzandım uyudum keyif yaptımKız bu saatte ne uyumasıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnızlıktan canım sıkıldı otur otur biraz uzandım uyudum keyif yaptımKız bu saatte ne uyumasıı
Ohhh ne güzel canm :)) ne iş yapiyorsunIyi yapmissiniz calisiyorum canim ben
Senin bugün rengli günün müydü canım. .yalnızlıktan canım sıkıldı otur otur biraz uzandım uyudum keyif yaptım
yok tatlım daha 10 gün var ama sancılarım basladı şimdiden sağ yumurtalığıma sancı giriyoSenin bugün rengli günün müydü canım. .
Aynen bugün baya sessiz:))kızlar biraz çene yapalım yaa sıkıldık valla giriyom çıkıyom siteye millette tık yok
Benimde hep öyle sancılarım oluyor enfeksiyondan cnm oyok tatlım daha 10 gün var ama sancılarım basladı şimdiden sağ yumurtalığıma sancı giriyo
kız nerelerdesin sen kuzum özledik haaaaaSlmm nasilsiniz bklim canlar
bende enfeksiyon görünmedi canım doktora gideli çok olmadı daha herhangi bi sorun yok dedi. amaannn bu ayda boşa çıktı ne yapalım yeter artık bunaldım gelecekse gelsin bekelemyecem tüketti beni eşşek sıpası yaa daha olmadan basladı tüketmeye tey tey tey gelmeden kafayı yedirtecek bana gelirse kapı açıkBenimde hep öyle sancılarım oluyor enfeksiyondan cnm o
Oyyy oyyyy oyy bak sen şu sıpaya ) en iyisi canım bekleme geleceği varsa gelirrbende enfeksiyon görünmedi canım doktora gideli çok olmadı daha herhangi bi sorun yok dedi. amaannn bu ayda boşa çıktı ne yapalım yeter artık bunaldım gelecekse gelsin bekelemyecem tüketti beni eşşek sıpası yaa daha olmadan basladı tüketmeye tey tey tey gelmeden kafayı yedirtecek bana gelirse kapı açık
Slmm nasilsiniz bklim canlar
Canim hosgeldin iyiyiz sen nasilsinSlmm nasilsiniz bklim canlar
Ayyy luzum srma is guc btmio ki bakip cikiyrum hemen bnde ozldm vallakız ner
kız nerelerdesin sen kuzum özledik haaaaa
o sıpa bi gelsin eşşeği suya bağlayıp ha geldi ha gelecek diye bi güzel dövecem kıyabilirsem tabi sıpışapopişini yerim onunOyyy oyyyy oyy bak sen şu sıpaya ) en iyisi canım bekleme geleceği varsa gelirr
Hb cnm tsk bnde ii sukurCanim hosgeldin iyiyiz sen nasilsin
eee neler yaptın regl günün ne zaman:Ayyy luzum srma is guc btmio ki bakip cikiyrum hemen bnde ozldm valla
Hele Bi gelsinler. .Oyyy oyyyy oyy bak sen şu sıpaya ) en iyisi canım bekleme geleceği varsa gelirr
Az kaldi cnm yaeee neler yaptın regl günün ne zaman:
bende sancılar basladı bile amaannn ne yapalım bizde uykularımızın oturmanın gezmenin keyif yapmanın tadını çıkartalım o gelene kadarAz kaldi cnm ya