- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Canımcım hoşgeldin özledik seni bir daha gitme bir yere emiii canım
Canimmm benimmmm :-* ben de sizi çok özledim hepinizi çok ozldm inşallah bir daha gitmem nasıl gidiyo sen de durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcım hoşgeldin özledik seni bir daha gitme bir yere emiii canım
Olsun canım bebişim olsun midem bulansın sonra böyle konuştum diye pişman oluyumoledıyenler pişman oluyo amaa
Valla canım iyi gidiyor şükür gecenin bu vakti hamaratlığım tuttu pasta yaptımCanimmm benimmmm :-* ben de sizi çok özledim hepinizi çok ozldm inşallah bir daha gitmem nasıl gidiyo sen de durumlar nasıl
Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktıCanimmm benimmmm :-* ben de sizi çok özledim hepinizi çok ozldm inşallah bir daha gitmem nasıl gidiyo sen de durumlar nasıl
Valla canım iyi gidiyor şükür gecenin bu vakti hamaratlığım tuttu pasta yaptım
Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktı
Kızlar ben cuma günü doğum yaptm sizede haber veriyim çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah biraz acı cektm ama degdi
Sağol canım inşallah evet sezeryan oldm donmemsti kafası suyum gelmişti baktılar ertesi gün azalnca suyu sezeryana aldılar resimdeki de benm oglusum teyzesiİlknurumm hayirli uğurlu olsun canimmm Allahım sagliklica büyütmeyi nasip eylesin insallaaaah :-*
♥♥❤❤ sezaryan oldun dimi büşra söylemişti ben de duvarına yazacaktim. Bizd de dua ettin dimii Allahım isteyen HR kese nasip eylesin inşallah
Olsun canım bebişim olsun midem bulansın sonra böyle konuştum diye pişman oluyum
Âmin inşallah kısmetse olacaken doğrusunu yapıyosun cnm zaten olacağı varsa bile stresten olmuyor . ağrın da varsa günaşırı ilişki olarak hiç oldu mu olmadı mı demeden kafaya takmadan yani devam edin allahın izniyle olur inş
Ay allahım bağışlasın bu ay hep aklımdaydı , bir avazda kurtarsın inşallah diyordum maşallah kuzuna. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin. Analı babalı Mutlu sağlıklı bir Bebek olsun.Sağol canım inşallah evet sezeryan oldm donmemsti kafası suyum gelmişti baktılar ertesi gün azalnca suyu sezeryana aldılar resimdeki de benm oglusum teyzesi
Aklım sende kaldı Can'ım Nasıl bir gelişme var mı?Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktı
Amin cnm inşallah hemen tutunur bebeğim. Dün adet olmam lazmdi iğneden dolayi olmadim bidhaki ay olucam cnm tedavi içinde aramalrni bekliyorum zatn 25 inde randevum var ozmn belli olck cnm bende beklemedym yani. Sende calsmalara devm et olucak insallahCanım benimm Allahım gönlünü kirdirtmasin hemenden hamile kalirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlada. Canım bu iğneden sonra adet olacaksın dimi? Nasıl olcak. Ben de gelişme yok asilamam tutmadı öyle dinlenmedeyim
Haydi inşallah Can'ım.Amin cnm inşallah hemen tutunur bebeğim. Dün adet olmam lazmdi iğneden dolayi olmadim bidhaki ay olucam cnm tedavi içinde aramalrni bekliyorum zatn 25 inde randevum var ozmn belli olck cnm bende beklemedym yani. Sende calsmalara devm et olucak insallah
Kuzum mapıyorsun? Özledim seni.canimm testteki cizgiyi bende gordum ya bi test daha yap bence olmasa cikmaz bence
Allah kolaylık versin o hisle yaşamak çok zor her an kısacakmış gibi.aynen bitanem ama çok kötüyüm ondan dulayı salvatlarada katılamıyorum kıvrınmaktan bitanem