• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimmm benimmmm :-* ben de sizi çok özledim hepinizi çok ozldm inşallah bir daha gitmem nasıl gidiyo sen de durumlar nasıl
Valla canım iyi gidiyor şükür gecenin bu vakti hamaratlığım tuttu pasta yaptım:kk77::KK76:

Canimmm benimmmm :-* ben de sizi çok özledim hepinizi çok ozldm inşallah bir daha gitmem nasıl gidiyo sen de durumlar nasıl
Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktı (:

Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktı :-)

Hoş buldum kuzumm :-* ♥ kız ben sana hamilesin demedim miiii :)))) bi git kan ver bu gün Allah aşkına :(

Kızlar ben cuma günü doğum yaptm sizede haber veriyim çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah biraz acı cektm ama degdi

İlknurumm hayirli uğurlu olsun canimmm Allahım sagliklica büyütmeyi nasip eylesin insallaaaah :-*
♥♥❤❤ sezaryan oldun dimi büşra söylemişti ben de duvarına yazacaktim. Bizd de dua ettin dimii Allahım isteyen HR kese nasip eylesin inşallah

İlknurumm hayirli uğurlu olsun canimmm Allahım sagliklica büyütmeyi nasip eylesin insallaaaah :-*
♥♥❤❤ sezaryan oldun dimi büşra söylemişti ben de duvarına yazacaktim. Bizd de dua ettin dimii Allahım isteyen HR kese nasip eylesin inşallah
Sağol canım inşallah evet sezeryan oldm donmemsti kafası suyum gelmişti baktılar ertesi gün azalnca suyu sezeryana aldılar resimdeki de benm oglusum teyzesi

Sağol canım inşallah evet sezeryan oldm donmemsti kafası suyum gelmişti baktılar ertesi gün azalnca suyu sezeryana aldılar resimdeki de benm oglusum teyzesi
Ay allahım bağışlasın bu ay hep aklımdaydı , bir avazda kurtarsın inşallah diyordum maşallah kuzuna. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin. Analı babalı Mutlu sağlıklı bir Bebek olsun.

Hoşgeldin canım çok sevindim dönmene inan bugün etiket yapıp sorayım dedim ne zaman geliceksin diye şimdi girdim baktım gelmişsin. Ben hala adet olamadım biliyomusun vucudum manyadı anliycagin devreleri yaktı :-)
Aklım sende kaldı Can'ım Nasıl bir gelişme var mı?

Canım benimm Allahım gönlünü kirdirtmasin hemenden hamile kalirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlada. Canım bu iğneden sonra adet olacaksın dimi? Nasıl olcak. Ben de gelişme yok asilamam tutmadı öyle dinlenmedeyim
Amin cnm inşallah hemen tutunur bebeğim. Dün adet olmam lazmdi iğneden dolayi olmadim bidhaki ay olucam cnm tedavi içinde aramalrni bekliyorum zatn 25 inde randevum var ozmn belli olck cnm bende beklemedym yani. Sende calsmalara devm et olucak insallah

Amin cnm inşallah hemen tutunur bebeğim. Dün adet olmam lazmdi iğneden dolayi olmadim bidhaki ay olucam cnm tedavi içinde aramalrni bekliyorum zatn 25 inde randevum var ozmn belli olck cnm bende beklemedym yani. Sende calsmalara devm et olucak insallah
Haydi inşallah Can'ım.

Back