• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bende 17 sinde adet olmam lazımdı en gec 20 sin de ama hala olmadım. Bu ay çok grip ilaçları iğneleri ve migren iğneleri vuruldum ona yoruyorum cnm sende eğer benim gibi ilaç iğne fln kullandıysan ondan kaynaklanabilir yada stres yapmışsındır ondandır cnm kafana takma elbet bir gün gelecek :)
cnm ben hiç bişey kullanmadım 26 sında gelmesı lazımdı ama sadece kahve rengi leke geldı cok az mıktarda valla kafayı yemek üzereyım gelsın bır an öncede bıraz sakınleşeyım

sezenorhan sezenorhan cnm 16 sinda olman gerekliymis ve olmadim demissin
cnm test yap. cok gun gecmis .daha once boyle oldumu?ilaclardan dolayi gecikme oldugunu sanmiyorum.
insallah guzel haber verirsin bu ay:KK68:

cnm ben hiç bişey kullanmadım 26 sında gelmesı lazımdı ama sadece kahve rengi leke geldı cok az mıktarda valla kafayı yemek üzereyım gelsın bır an öncede bıraz sakınleşeyım
cnm dikkat et bir kac gun sonra testi tekrarla.
pozitif dusunelim.insallah guzel sonuc gelicek insallahhhhh...

Kızlar iyi geceler hepinize bir sorum olacak çok afedersiniz vajen girişinde vuruk ezik gibi bir ağrım var Daha önce yaşayan var mı?

benim de 2 gün önce testim negatif çıktı. yumurtlama dönemim 19-21 ocak idi. bugün çok az kahverengi akıntı farkettim. adetim mi başlıyor yoksa acaba bi ihtimal yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmeden edemedim. adetime 2-3 gün var

benim de 2 gün önce testim negatif çıktı. yumurtlama dönemim 19-21 ocak idi. bugün çok az kahverengi akıntı farkettim. adetim mi başlıyor yoksa acaba bi ihtimal yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmeden edemedim. adetime 2-3 gün var
Canım adet öncesi olabilir bu tarz kanamalar

sezenorhan sezenorhan cnm 16 sinda olman gerekliymis ve olmadim demissin
cnm test yap. cok gun gecmis .daha once boyle oldumu?ilaclardan dolayi gecikme oldugunu sanmiyorum.
insallah guzel haber verirsin bu ay:KK68:
Valla cnm yumurta çatlamadan sonra en fazla 17 gün sonra adet olurum oda ayın en gec 18 ine tekabül ediyor nerdeyse bu ayın 18 ı yaklaştı hala adet olmadım test yaptım yavrucum yok hiçbişey bi an önce adet olmak istiyorum artık yenı ay yeni umutlara ama olamıyorum deli olucam stres bastı :mad::mad::mad:

20160203_005934.jpg
silik çizgi var mı yok mu kızlar ben mi uyduruyorum ?

Ne zaman yapmıştın
Gündüz yapmıştım cnm o zaman yoktu bende ebeveyn banyoya koydum bir daha bakmadım şimdi yatarken bakayım dedim sanki var gibi geldi hatta resimdekinden daha da kırmızı gibi ama bakalım yarın da bir test alır yaparım ne olacak onun da fotosunu atarım beklemekten böyle oldu diye tahmin ediyorum

Gündüz yapmıştım cnm o zaman yoktu bende ebeveyn banyoya koydum bir daha bakmadım şimdi yatarken bakayım dedim sanki var gibi geldi hatta resimdekinden daha da kırmızı gibi ama bakalım yarın da bir test alır yaparım ne olacak onun da fotosunu atarım beklemekten böyle oldu diye tahmin ediyorum
Evet Can'ım epey beklemiş yarım saatten sonraki sonuçları ciddiye almamak lazımmış, yarın bizi merakta bırakma.

Neden cnm ee bat 21 i ise o zaman catlaman daha yeni oluyordur olmamıştır bile hatta neden ümidin yok
Geçen ay çok ümitliydim olmadı sarsıldım bu ay kendimi nötr tutuyorum ve başarıyorum da sanırım ondan. Bir de tam yumurtlama vaktim kuzum ama Ağrım var

Geçen ay çok ümitliydim olmadı sarsıldım bu ay kendimi nötr tutuyorum ve başarıyorum da sanırım ondan. Bir de tam yumurtlama vaktim kuzum ama Ağrım var
en doğrusunu yapıyosun cnm zaten olacağı varsa bile stresten olmuyor . ağrın da varsa günaşırı ilişki olarak hiç oldu mu olmadı mı demeden kafaya takmadan yani devam edin allahın izniyle olur inş

Back