- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 31
Sağol canımYeni hamis olan arkasadsmzJaponbalikk tebriklerrr canmm
ALLAH razı olsun bitanem iyiyiz ikimzde sen nasılsıngunaydin cnmmm bebis nasill sen nasilsin
amiinnn ...sagol cnm cok tesekkurler...cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin
ALLAH acil şifalar versin bitanem benim ALLAH beterinden sakınsın.
sagolun kizlar ...amin insallah...RABBIM bekleyen herkese sifa versin...GURBET KUSU geçmiş olsun cnm Rabbim acil sifalar versin...
yasin kac cnm.bende 17 yasinda evlendim 5 yildir istiyorum...Konuda 19-25 yaş yazılmış ben 17 yaşımdan beri bebek istiyorum
ne kadar genç evlenmişsiniz... şimdi kaç yaşındasınız ...
yasin kac cnm.bende 17 yasinda evlendim 5 yildir istiyorum...
RABBIM DAHA FAZLA BEKLETMESIN INSALLAH...
kısmet cnm üzülme daha yaşın çok genç olursun inş anne.... ben 24 yaşında evlendim şu an 26 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz fakat olmadı... bizimkisi sebebsiz inferlite siz de bir sorun var mı canım ...şimdi 21 yaşındayım canım keske genc evlendiğim gibi genc annede olabilseydim
kısmet cnm üzülme daha yaşın çok genç olursun inş anne.... ben 24 yaşında evlendim şu an 26 yaşındayım 18 aydan beri istiyoruz fakat olmadı... bizimkisi sebebsiz inferlite siz de bir sorun var mı canım ...
zaten soz zamanlarda kısırlıkların çoğu sebebsiz... inan sorunu olan tanıdıklarım daha kolay ve çabuk hamile kaldı... sebebsiz olduğunda tedaviye başladığına bile sevinemiyorsun... bir belirsizlik oluyor... ama herzaman ümt var; Rabbim inş fazla bekletmez hepimizisağol canım sende daha çok gençmişsin inşallah Rabbim daha fazla bekletmez bizleriii. Benden kan alıp hormonlarıma baktılar hormonlarımın hepsi normal cıktı. Yumurtalıklarımda sayı ve kalite olarak normal cıktı. 1 ay sonra tüplerim tıkalımı değil mi diye baktıracağm işte böyle bizde araştırma içerisindeyiz. Daha sonrasındada eşimi ürolojiye götüreceğim benimde içime bizimkide sebepsizdir diye doğuyor...
zaten soz zamanlarda kısırlıkların çoğu sebebsiz... inan sorunu olan tanıdıklarım daha kolay ve çabuk hamile kaldı... sebebsiz olduğunda tedaviye başladığına bile sevinemiyorsun... bir belirsizlik oluyor... ama herzaman ümt var; Rabbim inş fazla bekletmez hepimizi
cnm ilk önce yumurtayı kaliteleştirici ve birden fazla olmasını sağlayan ilaç tedavisi veriyorlar (femara, klomen gibi ) bu ilaç tedavisini 3-6 ay arası uyguluyorsun, doktorun önerisine göre çatlatma iğnesi oluyorsun, yada gün aşırı ilişki tavsiye ediyor... bana iğne vurmadı gün aşırı ilişki dedi... bu ay beş tane yumurtam var... eğer ilaç tedavisi işe yaramazsa aşılama oluyorsun, aşılama ise erkeğin spermini alıyorlar yıkama işleminden sonra kadının tüplerine yakın bir yere spermi bırakıyorlar... böylece spermin gidecegı yol kısalıyor ve hamilelik şansı artıyor... bu aşılama yöntemi 3 kez yada en fazla beş kez tavsiye ediyorlar... aşılamada işe yaramazsa malesef tüp bebek kalılyor geriye... ama tüp bebek için en az 23 yaşında olman gerekiyor cnm ... umarım yardımcı olabilmişimdir ,)Haklısın canım hastanede bi ablayla tanısmıstım oda sebepsizdi. En zoruda sebepsiz olmak diyordu. Sebepsiz olsa bi dert sorun olsa bi dert bizi bu dertlerden kurtarında gelin bebişler :) Moralimizi yüksek tutup ümidimizi kaybetmeyelim olacak bir gün bizde anne olacağız Allahın izniyle.. Tedaviyede sevin, inancını yüksek tut inşallah olur.. Ben henüz fazla bilgi sahibi değilim bu konularda sebepsiz olunca ne tedavi uyguluyorlar
allah a sukur iyiyim cnm sagol bulantilarin devam ediyomu nasil oldunALLAH razı olsun bitanem iyiyiz ikimzde sen nasılsın
cnm ilk önce yumurtayı kaliteleştirici ve birden fazla olmasını sağlayan ilaç tedavisi veriyorlar (femara, klomen gibi ) bu ilaç tedavisini 3-6 ay arası uyguluyorsun, doktorun önerisine göre çatlatma iğnesi oluyorsun, yada gün aşırı ilişki tavsiye ediyor... bana iğne vurmadı gün aşırı ilişki dedi... bu ay beş tane yumurtam var... eğer ilaç tedavisi işe yaramazsa aşılama oluyorsun, aşılama ise erkeğin spermini alıyorlar yıkama işleminden sonra kadının tüplerine yakın bir yere spermi bırakıyorlar... böylece spermin gidecegı yol kısalıyor ve hamilelik şansı artıyor... bu aşılama yöntemi 3 kez yada en fazla beş kez tavsiye ediyorlar... aşılamada işe yaramazsa malesef tüp bebek kalılyor geriye... ama tüp bebek için en az 23 yaşında olman gerekiyor cnm ... umarım yardımcı olabilmişimdir ,)
az var bu aralar canım benim yavaş yavaş geciyor gibi:)allah a sukur iyiyim cnm sagol bulantilarin devam ediyomu nasil oldun
canım her kadının o ay birden fazla yumurtası olur fakat çoğu zaman sadece birisi çatlar ve RABBİM OL DERSE DÖLLENİR... adetimin üçüncü gününde gittiğimde küçük küçük yumurtalarım vardı sayısı şu an aklımda değil yumurtlama ilacı kullandım ve beş tanesi büyüdü biri 20mm diğerleri 16-19 mm arası değisiyordu.. yumurtalar genellikle 20-22mm arasında çatlıyor... bakalım en azından sadece birisi çatlamıştır inş... soğan kürünü ben iki ay kullandım bende işe yaramadı fakat bazı kişilerde işe yarıyor canım... yap istersen en azından zararı yok birsey kaybetmezsin için temizlenir... soğan kürünü adetin bittikten sonra başlıyorsun ve 14 gün uyguluyorsun... canım zaten tüp bebeğe geçme süresindeki tedaviler hepsini peş peşe yapsan dahil en az 1 sene sürüyor.... yasın çok genç tedaviler arası bir ay ara verirsen tam iki sene olur ve 23 yaşında olursun... inş tüp bebeğe ihtiyaç duymazsın canım...Allah razı olsun güzel kardeşim bilgilerini paylaştığın için.. Tüp bebek için 23 yaş olması üzücüymüş demek ki tüp bebek desek 2 sene daha beklemek gerekecek.. Bu arada sen soğan kürü uyguladın mı ? benim dün reglim bitti. Bugün uyandıgımda bi bardak ictim ac karnımla. Gerçi adet bitiminden 1 hafta sonra diyorlar ama bi arkadas adet bitiminde icmis hamile kalmıs bilemedim.. Ben bu yumurta işinide çözemedim doktor bana sağında 8 solunda 10 yumurta var dedi yani toplam 18 tane yumurtam var bu ay. Çok mu ya bu kötü mü senin 5 miş benim niye böyle acaba zararlımı bu kadar olması
buyumeye devam oh superr hemen gecer ins.az var bu aralar canım benim yavaş yavaş geciyor gibi:)
canım her kadının o ay birden fazla yumurtası olur fakat çoğu zaman sadece birisi çatlar ve RABBİM OL DERSE DÖLLENİR... adetimin üçüncü gününde gittiğimde küçük küçük yumurtalarım vardı sayısı şu an aklımda değil yumurtlama ilacı kullandım ve beş tanesi büyüdü biri 20mm diğerleri 16-19 mm arası değisiyordu.. yumurtalar genellikle 20-22mm arasında çatlıyor... bakalım en azından sadece birisi çatlamıştır inş... soğan kürünü ben iki ay kullandım bende işe yaramadı fakat bazı kişilerde işe yarıyor canım... yap istersen en azından zararı yok birsey kaybetmezsin için temizlenir... soğan kürünü adetin bittikten sonra başlıyorsun ve 14 gün uyguluyorsun... canım zaten tüp bebeğe geçme süresindeki tedaviler hepsini peş peşe yapsan dahil en az 1 sene sürüyor.... yasın çok genç tedaviler arası bir ay ara verirsen tam iki sene olur ve 23 yaşında olursun... inş tüp bebeğe ihtiyaç duymazsın canım...
süreç zor tatlım... insanı yıpratıyor, hayal kırıklığına uğratıyor ama sonra daha çok güçleniyorsun... tedavi oldukça beklentinde yükseliyor... bizim en büyük avantajımızın yaşımızın genç olması... inş tüp bebeğe ihtiyaç duymayız canımCanım bende adetimin 3. günü gitmiştim toplam 18 yumurta cıkmıstı. Demek ki onlar kucuk yumurtalar :) sen büyüyen yumurtalarından bahsettin hee anladım simdiii :) İNŞALLAHH ÇATLAMIŞTIRR SENİNKİLER :) soğan kürü evet canım işe yaramasada en azından içimi temizler dediğin gibi.. amin canım haklısın inşallah ikimizde tüp bebeğe ihtiyaç duymadan hamile kalırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?