19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum
Oo süpersin ya iyi akıl ettin cnm bende bi battaniye oreyim bali can sıkıntısına iyi gelir :)

Aynen öyle inşallahhhhhhhhhh tedavi sürecinize zarar vermez
insallah cnm ya tek tereddut ettigim konu su an tedaviyi erteletsemmi ?yoksa iyilesirmi bilemiyorum.
iyim diyor iki haftaya kadar coktan ayaka kalkmis olurum diyor ama bilemedimki bu bir sinyalmi acaba zamani degilmi bakalim neler olacak adet gunume az kaldi ins gecikir biraz

haftasonu pek giremedim topiğe yoğundum cnm... onun haricinde bat'a 6 gün kaldı merakla beklemedeyim,,, sen nasılsın
saol canım benim iyiyim ALLAH A şükür inşallah iyi gelir bu şubat ayı sana ve hamiş olursun.

saol canım benim iyiyim ALLAH A şükür inşallah iyi gelir bu şubat ayı sana ve hamiş olursun.
inş cnm merak içerisindeyim ama diğer aylarda ki gibi içimde bir heyacan, kıpırtı sabırsızlık yok... Rabbim hayırlısını nasip etsin... Sen doktora gittnmi

inş cnm merak içerisindeyim ama diğer aylarda ki gibi içimde bir heyacan, kıpırtı sabırsızlık yok... Rabbim hayırlısını nasip etsin... Sen doktora gittnmi
yok canım en son geçen çarşamba günü gittim iki hafta sonra gel dedi daha bekliyorum canım

kizlar esim kaza gecirdi sag ayagini araba ezdi dun.
bugunde ben onun kanini gorunce kotu oldum dusup bayilmisim.
bugun hep konusma konumuz SAGLIK ti.geln giden cok oldu.
bugunumuzede sukur.RABBIM beterinden korusun.
cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…