• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:KK70:Aynen ya valla unuttular bizi:KK67:valla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım :KK69:ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum :confused::KK36:
ay cnm bende bebegime battaniye ormeye basladim hadi bakalim ugur getirsin insallah...
bitince paylasalim aytenimmm:KK69::KK68:

kizlar esim kaza gecirdi sag ayagini araba ezdi dun.
bugunde ben onun kanini gorunce kotu oldum dusup bayilmisim.
bugun hep konusma konumuz SAGLIK ti.geln giden cok oldu.
bugunumuzede sukur.RABBIM beterinden korusun.

ay cnm bende bebegime battaniye ormeye basladim hadi bakalim ugur getirsin insallah...
bitince paylasalim aytenimmm:KK69::KK68:
İnşallah hayırlısı ile battaniyeye sarıp sarmalarsın canım benim inşallahhhh uğur getirir rabbim hepimize mucizelerimizi nasip etsin

Büyük geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur canım

adete 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ve negatifi gördüm aldım boyumun ölçüsünü. oysa baya heveslenmiştim bu ay. yıllardır deneyenleriniz var, bense daha 5 ayda ümidimi kaybetmeye başladım. yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen hormonlarım düzenli olmasına rağmen yok yok yok:mad:

Geçmiş olsun Can'ım iyi mi eşin şimdi?
sagol cnm.cok sukur iyi degnekle biraz yurudu bugun.valla sagliktan baska hersey yalanmis diyor.
RABBIM'in verdikleri en buyuk hazinemiz.biri gidince insan eksik kaliyor.allahim butun sifa bekleyenlere sifa versin...

adete 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ve negatifi gördüm aldım boyumun ölçüsünü. oysa baya heveslenmiştim bu ay. yıllardır deneyenleriniz var, bense daha 5 ayda ümidimi kaybetmeye başladım. yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen hormonlarım düzenli olmasına rağmen yok yok yok:mad:
:KK57: 5 ay mi :KK57: cok yeni cnm rahat ol.
sen boyle simdiden stres yaparsan olacagi varsada olmaz.
tibben ilk bir yil olmamasi normal karsilaniyor.tadini cikar evliligin ilk aylari cok zevklidir:KK66::KK56::KK28::KK68:

İyi Akşamlar canlarm ben kistler için 3 ay iğne oldm bitti yarnda heyet raporu cikarmk icn doktra gidicm sonrda tüp bebek tedavisine baslicam kismetse bide bugn ingiliz karbonati omega 3 ve beta glukan aldm onlari da denicem :)

İyi Akşamlar canlarm ben kistler için 3 ay iğne oldm bitti yarnda heyet raporu cikarmk icn doktra gidicm sonrda tüp bebek tedavisine baslicam kismetse bide bugn ingiliz karbonati omega 3 ve beta glukan aldm onlari da denicem :)
İngiliz karbonatına dikkat et canımmmmm mide asidini arttırıyor. Bu arada geçmiş olsun kuzum.

sagol cnm.cok sukur iyi degnekle biraz yurudu bugun.valla sagliktan baska hersey yalanmis diyor.
RABBIM'in verdikleri en buyuk hazinemiz.biri gidince insan eksik kaliyor.allahim butun sifa bekleyenlere sifa versin...
Aynen öyle inşallahhhhhhhhhh tedavi sürecinize zarar vermez

Geçmiş olsun canım benim Allah eşinin yardımcısı olsun umarim ciddi bişey yoktur

Üzme kendini canım benim vardır Allah ın bir bildiği

Back