- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Can'ım aynı hızla büyümediler bu ay kaldılar.ee bu super cnm degerlendir bkac gun.yarin catlar buyuk ihtimalle.insallah guzel sonuclar alirsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım aynı hızla büyümediler bu ay kaldılar.ee bu super cnm degerlendir bkac gun.yarin catlar buyuk ihtimalle.insallah guzel sonuclar alirsin...
ay cnm bende bebegime battaniye ormeye basladim hadi bakalim ugur getirsin insallah...Aynen ya valla unuttular bizivalla canım ne yapak evdeyim hava soğuk dışarı cıkılmıyor sen neler yapıyosun canım ben bebişime battaniye örüyorum sıkılınca kitap aldım okuyorum
gercektenmi niyeki .cnm neyse hayirlisi nasilsa oyle olsun.vardir bir zamani elbet.hersey olacagina varir.Can'ım aynı hızla büyümediler bu ay kaldılar.
gozun aydin cnm hamisler cogaliyor cok sukurHamileyim bennnnnn/:)
İnşallah hayırlısı ile battaniyeye sarıp sarmalarsın canım benim inşallahhhh uğur getirir rabbim hepimize mucizelerimizi nasip etsinay cnm bende bebegime battaniye ormeye basladim hadi bakalim ugur getirsin insallah...
bitince paylasalim aytenimmm
Büyük geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur canımkizlar esim kaza gecirdi sag ayagini araba ezdi dun.
bugunde ben onun kanini gorunce kotu oldum dusup bayilmisim.
bugun hep konusma konumuz SAGLIK ti.geln giden cok oldu.
bugunumuzede sukur.RABBIM beterinden korusun.
sagol bebegim amin insallah...Büyük geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur canım
Geçmiş olsun Can'ım iyi mi eşin şimdi?kizlar esim kaza gecirdi sag ayagini araba ezdi dun.
sagol cnm.cok sukur iyi degnekle biraz yurudu bugun.valla sagliktan baska hersey yalanmis diyor.Geçmiş olsun Can'ım iyi mi eşin şimdi?
5 ay mi cok yeni cnm rahat ol.adete 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ve negatifi gördüm aldım boyumun ölçüsünü. oysa baya heveslenmiştim bu ay. yıllardır deneyenleriniz var, bense daha 5 ayda ümidimi kaybetmeye başladım. yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen hormonlarım düzenli olmasına rağmen yok yok yok
İngiliz karbonatına dikkat et canımmmmm mide asidini arttırıyor. Bu arada geçmiş olsun kuzum.İyi Akşamlar canlarm ben kistler için 3 ay iğne oldm bitti yarnda heyet raporu cikarmk icn doktra gidicm sonrda tüp bebek tedavisine baslicam kismetse bide bugn ingiliz karbonati omega 3 ve beta glukan aldm onlari da denicem :)
Aynen öyle inşallahhhhhhhhhh tedavi sürecinize zarar vermezsagol cnm.cok sukur iyi degnekle biraz yurudu bugun.valla sagliktan baska hersey yalanmis diyor.
RABBIM'in verdikleri en buyuk hazinemiz.biri gidince insan eksik kaliyor.allahim butun sifa bekleyenlere sifa versin...
Sağol cnm günde iki bardak içerim bide bol bol su icerim fazla yan etksi yok dye duymuştumİngiliz karbonatına dikkat et canımmmmm mide asidini arttırıyor. Bu arada geçmiş olsun kuzum.
Geçmiş olsun canım benim Allah eşinin yardımcısı olsun umarim ciddi bişey yokturkizlar esim kaza gecirdi sag ayagini araba ezdi dun.
Can'ım kalp atışlarını duydun mu bebeğinizin?Geçmiş olsun canım benim Allah eşinin yardımcısı olsun umarim ciddi bişey yoktur
Üzme kendini canım benim vardır Allah ın bir bildiğiadete 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ve negatifi gördüm aldım boyumun ölçüsünü. oysa baya heveslenmiştim bu ay. yıllardır deneyenleriniz var, bense daha 5 ayda ümidimi kaybetmeye başladım. yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen hormonlarım düzenli olmasına rağmen yok yok yok
Yok canım benim doktora gittim Geçen hafta çarşamba günü doktor 2 hafta sonra gel o zaman tam belli olur dedi 15 Şubat ta gidecez tekrar bakalım hayırlısıyla duyarız inşallahCan'ım kalp atışlarını duydun mu bebeğinizin?