19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Amin canım inşallah. birçok kişiden daha şanslıyız evet hiç olmazsa yaşımız genç :) yumurtalarımız var

Amin canım inşallah. birçok kişiden daha şanslıyız evet hiç olmazsa yaşımız genç :) yumurtalarımız var
ben duamı Rabbım yıllarca bekleyene ve yaşı ileride olan kadınlara nasip etsin diye ediyorum... ben 18 aydan beri bekliyorum... 18 yıl bekleyen ve hala ümidini kaybetmemiş insanlar var... Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Rabbim kabul etsin dualarını canım benim.. Gecende hastanede 50 yasında bugune kadar hep bebek beklems olmamıs 50 yasında nasip olmus. Hamileydi sevincten ucuyordu adeta :)

Rabbim kabul etsin dualarını canım benim.. Gecende hastanede 50 yasında bugune kadar hep bebek beklems olmamıs 50 yasında nasip olmus. Hamileydi sevincten ucuyordu adeta :)
işte bu tam mucize Rabbim isterse er yada geç nasip ediyor.... bizede yakın bir zamanda nasip etsin inş

kızlar ben hala adet olmadım ay cıktı dün test yaptım ama negatıf çıktı daha 26 ocakta adet görmem lazımdı kahferengı lekelenme oldu artık umudumu kaybettim kist falan ola bılır dıye korkuyorum

kızlar ben hala adet olmadım ay cıktı dün test yaptım ama negatıf çıktı daha 26 ocakta adet görmem lazımdı kahferengı lekelenme oldu artık umudumu kaybettim kist falan ola bılır dıye korkuyorum
Bende 17 sinde adet olmam lazımdı en gec 20 sin de ama hala olmadım. Bu ay çok grip ilaçları iğneleri ve migren iğneleri vuruldum ona yoruyorum cnm sende eğer benim gibi ilaç iğne fln kullandıysan ondan kaynaklanabilir yada stres yapmışsındır ondandır cnm kafana takma elbet bir gün gelecek :)

İyiyim kuzucum sen nabiosun seni gördüğüme çok sevindim :) bebis nasıl anlat bakayım hamişlik nasıl gidio
bbde çok sevibdim. Bi ara hiç girmiodun artık gelmezsin sandım.. Valla hiç hamiş olduğumu bilmiorum desem yaln olmaz , bitk usgde gorunce inanıorum gobek fln çıksa anca o zmn bilirim.. Sende nevar ne yok. Son durum nedr canm.. Bizim o oteki arkadaş varya oda fuşuk yaptı sanırım adını unuttum

Valla cnm kürtaj dan sonra korunmayi bırakalı 4 ay oldu istisnasız 4 ay da çatlama dönemlerini kaçırdım bu ay da çok fazla iğne ilaç fln kullandim adet olamadım ama olmak üzereyim bi an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum hayırlısıyla durumlar böyle bende . Senin bebis cinsiyeti belli oldumu kuzucum ? Düşük yapan kim kız Black hayit mi yoksa

hah evet o. Oda tup bebek yaptrmıştı ama duşmuş sanırım. Bi kç yorumuna denk geldim de.. Canm hiç uzulme karamsarlığa kapılma. Bak benm bu hamileliğimle bi onceki arasında tam 13 ay var. Artık olmaz diye inandrmıştım kendimi ama en ummafdığın anda,gelio bebiş.. İki hfta sonra gdcem kontrole o zmn cinsiyt belli olur muhtemeln

Yaa çok üzüldüm yarın bi konuşayım onunla inş dusmemistir ya belki tehlike fln vardır. Baya da oldu aslında onun hamileliği diye hatırlıyorum 2-3 aylık fln mi düştü ki . Vallahi üzüldüm cnm ya rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin kayıplar daha çok üzüyor insanı . Bende hic üzülmuyorum cnm en azından eşimde bende sağlıklıyız elbet bir gün hamile kalabilirim rabbim ne imkansız denilen kisilere nasip ediyor.sabrın sonu selamettir sabır edicem başka çaresi yok.bebişin cinsiyetı belli olunca msj at bakim kız hissediyorum doğru çıkacak mı :)

soylerm mutlaka .. Valla onun profiline ve son mesajlarına bak istersen. Bebeğimi kaybettim faln yazmış ama inşllh dediğin gibidir. hiraminelim den hhiç haberin var mı.. O eski gunler ne guzeldi demi. Çok ozlediğimi farkettim şuan

O kadar güzeldi ki cnm bende arada sırada düşünüp hep kulaklarınızı cinlatiyorum .hiraminelim face de ekli bende ama çok uzun zaman oldu konuşmayalı en son konuştuğumuz da tamamen ümidini yitirmişti sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi konuşuyordu birde hiç doktora da gitmemiskenn hiç bir tedavi henüz uygulanmamisken biraz konuşmuştuk o zaman ama sonra bir daha konuşmadık inş rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat lâ sınamasın kimseyi . Çok zor beklemesi. Bende Black hayit in Son mesajlarına fln baktım bebeğinin kalbi durmus 12 haftalikken sanırım yarın bir konusayim ne kadar yıkılmıştır kimbilir ...

ozelden faln konuşacaksan benmde geçmiş olsun dileklerimi ilet. Gerçkten bnde çok uzuldum çok opuyorum seni canm. Ara ara haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…