Doktorla konuşup endişelerimi anlatıyorum artık senli benli olduk. Hormon tedavisinden çekindiğimi falan anlattım. Korkmayın bu tarz ilaçları bir defa iki defa kullanmakla hormonlarınızla oynamıyoruz sadece daha çok uyarıyoruz ve her ay adetle yenileniyor beden diyor. Evet kuzum sebepsiz olanı daha zormuş hiç ummazdım!doktor da bu ay da deneyelim olmadı biraz dinlenip bir sonraki aşamaya geçeriz diyor. Afiyet bal şeker olsun.Kilim ve tohum cnm çok fazla bünyeni yorma bizim sorunumuz psikolojik , fizyolojik değil o yüzden çokda fazla ilaç kullanmaya gerek yok... ben bu ay adet olursam femara birkaç ay ara verecegım kuzum... biraz vücudum dinlensin.... sadece vitamin takviyesi olarak infolic kullanacagım ve bol bol incir yiyecegım
Evet Canımmm soruyorum o kadar soru soruyorum ki kadıncağız gülümsüyor bazen.sebepsiz diyor bir sebep olsa da tedavi etsek biz sadece hormon ilaçlarıyla uyarıp şansı artırıyoruz diyor. İğneler normal prosedürde bir sonraki aşama imiş. Beni ilk defa geçen ay ilaç kullandım. Bu ay ikinci!seni cooookk iyi anliyorum.tek degilsin .bizde her ay ayni seyleri yasiyoruz malesef.
ama biraz daha guclu ol lutfen ya bak kendinide esinide cocuk icin yipratma degmez.
sen ben suan nerdeyiz anne babamiz nerdeee demi yani sonucta yine eslerle birlikte kalicaz.
eslerimiz bize destek olmaya calisiyor.erkekler bizim gibi belli etmesede en az bizim kadar uzuluyorlar yipraniyorlar.
biraz daha sabret insallah sonu guzel olucak.cnm bide sen neden ignelere gecmiyorsun doktoruna sordunmu?
Süpersin canımmmmm senin pozitif tavrına hayranımgayet iyiyim sikinti yok hayirlisi boyleymis canim
Yok Can'ım ben kullanmadım yurt dışında bir arkadaşım kullanmıştı, o söylemişti.fazlaca bilgim yok Can'ım.benım folik asitim bitti daha önce folbiol kullanıyordun cnm ... pko'lulara tavsiye edilyor ama sebebsiz inferlite olanlarda kullanıyor... inofolic kullanmayı düşünüyorum bu aysen daha önce kullandın mı ?
Çok ilginç ya tam adet olacağın vakit çatlamaları. Doktorla yumurta ( folikül) takibi yaptırdın mı hiç?Benim bu ayda yumurtalar addetten 2. Gün önce çatlamış tabi değerlendirdik ama adet gördüm sizce Bisi olur mu ki önce yumurta çatladı 2 gün sonra adet oldum
Valla Canımmm bilgim de yok fikrimde çünkü yumurtlama ve çatlaması bir süreç ve bu süreçkişiden kişiye değişiyor.Ewet adetten 2 gün önce çatlama oldu ama adet oldum 6 günde oluşum tamamlanıyor diye Biliyom ama adet engeller mi ki
İlşki sırasında tahriş olabilir, ya da enfeksiyon doktorla konuş.Benim doktor da bi tuhaf ilaç verip gönderiyo ama bu ay bi tuhafım akintimda bi damla kan vardı
Canm ben kullandm asiri uyku yapmsti :)benım folik asitim bitti daha önce folbiol kullanıyordun cnm ... pko'lulara tavsiye edilyor ama sebebsiz inferlite olanlarda kullanıyor... inofolic kullanmayı düşünüyorum bu aysen daha önce kullandın mı ?
Tatlm sen listeyi yeniledn mi hamisimizirahat ol kusum hersey olacagina varir.
evdeki hesap carsiya uymaz valla bunu hep denedim olmuyooo
Amiiinnnnnn insallahh isteyeennn herkeseeeCanımmmmm inşallahhhhhhhhhh gecikme sebebin gebelik olur.
Canm aramiza hosgeldn beklenen adetini yaz listeye ekleyelm beeaber bekleyelmmmBenim doktor da bi tuhaf ilaç verip gönderiyo ama bu ay bi tuhafım akintimda bi damla kan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?