• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Klomen kullandım catlatma ignemi oldum iftarda var çıktı ama Bisi yok kan tahlilinde

Benim bu ayda yumurtalar addetten 2. Gün önce çatlamış tabi değerlendirdik ama adet gördüm sizce Bisi olur mu ki önce yumurta çatladı 2 gün sonra adet oldum

Kızlar bu sabah doktora gittim muayene etti, solda bir yumurta 18.6 ya ulaşmış bunu kaçırmayalım akşam beşte yine gelin dedi. Klomen 4*1 devam ayrıca rahim duvarını kalınlaştıralım dedi, günde 3 estrofem başlayalım dedi. Tamam dedim. Bugün alt karın Ağrı'm azaldı. Gaz yapar mı dedim evet dedi. Dün şişmiştim adet olcak gibi bugün şişim indi :KK70:sanırım sonra da :KK69:çalışmalara devam.

Kilim ve tohum Kilim ve tohum cnm çok fazla bünyeni yorma bizim sorunumuz psikolojik , fizyolojik değil o yüzden çokda fazla ilaç kullanmaya gerek yok... ben bu ay adet olursam femara birkaç ay ara verecegım kuzum... biraz vücudum dinlensin.... sadece vitamin takviyesi olarak infolic kullanacagım ve bol bol incir yiyecegım :KK66:
Doktorla konuşup endişelerimi anlatıyorum artık senli benli olduk. Hormon tedavisinden çekindiğimi falan anlattım. Korkmayın bu tarz ilaçları bir defa iki defa kullanmakla hormonlarınızla oynamıyoruz sadece daha çok uyarıyoruz ve her ay adetle yenileniyor beden diyor. Evet kuzum sebepsiz olanı daha zormuş hiç ummazdım!doktor da bu ay da deneyelim olmadı biraz dinlenip bir sonraki aşamaya geçeriz diyor. Afiyet bal şeker olsun.

seni cooookk iyi anliyorum.tek degilsin .bizde her ay ayni seyleri yasiyoruz malesef.
ama biraz daha guclu ol lutfen ya bak kendinide esinide cocuk icin yipratma degmez.
sen ben suan nerdeyiz anne babamiz nerdeee demi yani sonucta yine eslerle birlikte kalicaz.
eslerimiz bize destek olmaya calisiyor.erkekler bizim gibi belli etmesede en az bizim kadar uzuluyorlar yipraniyorlar.
biraz daha sabret insallah sonu guzel olucak.cnm bide sen neden ignelere gecmiyorsun doktoruna sordunmu?
Evet Canımmm soruyorum o kadar soru soruyorum ki kadıncağız gülümsüyor bazen.sebepsiz diyor bir sebep olsa da tedavi etsek biz sadece hormon ilaçlarıyla uyarıp şansı artırıyoruz diyor. İğneler normal prosedürde bir sonraki aşama imiş. Beni ilk defa geçen ay ilaç kullandım. Bu ay ikinci!

benım folik asitim bitti daha önce folbiol kullanıyordun cnm ... pko'lulara tavsiye edilyor ama sebebsiz inferlite olanlarda kullanıyor... inofolic kullanmayı düşünüyorum bu ay :KK66: sen daha önce kullandın mı ?
Yok Can'ım ben kullanmadım yurt dışında bir arkadaşım kullanmıştı, o söylemişti.fazlaca bilgim yok Can'ım.

Benim bu ayda yumurtalar addetten 2. Gün önce çatlamış tabi değerlendirdik ama adet gördüm sizce Bisi olur mu ki önce yumurta çatladı 2 gün sonra adet oldum
Çok ilginç ya tam adet olacağın vakit çatlamaları. Doktorla yumurta ( folikül) takibi yaptırdın mı hiç?

Ewet adetten 2 gün önce çatlama oldu ama adet oldum 6 günde oluşum tamamlanıyor diye Biliyom ama adet olumsuz etkiler mi

Ewet adetten 2 gün önce çatlama oldu ama adet oldum 6 günde oluşum tamamlanıyor diye Biliyom ama adet engeller mi ki

Ewet adetten 2 gün önce çatlama oldu ama adet oldum 6 günde oluşum tamamlanıyor diye Biliyom ama adet engeller mi ki
Valla Canımmm bilgim de yok fikrimde çünkü yumurtlama ve çatlaması bir süreç ve bu süreçkişiden kişiye değişiyor.

Benim doktor da bi tuhaf ilaç verip gönderiyo ama bu ay bi tuhafım akintimda bi damla kan vardı

benım folik asitim bitti daha önce folbiol kullanıyordun cnm ... pko'lulara tavsiye edilyor ama sebebsiz inferlite olanlarda kullanıyor... inofolic kullanmayı düşünüyorum bu ay :KK66: sen daha önce kullandın mı ?
Canm ben kullandm asiri uyku yapmsti :)

ANNE ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
Japonbalikk Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 betul225 =21 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim..

Kizlar tarih gecenlei kaldrdm sezenorhan sezenorhan semsel semsel yeni evli 97 yeni evli 97 mavikara mavikara hadinur hadinur M melsa9387 yeni batlarinizi yazn cnmm

Son düzenleme:
Back