19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

iyiyiz cok sukur annisim siz nasilsiniz
(bu arada buyuk yazi yazmak yasakmis cnm .hepsini buyuk yazma yakalanirsin benim gibi)
mide bunaltılarım çok kötü bide artık geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıyom tvlte gidiyom bide çok hararetim oluyor hararetim olduğunu koçişime söylediğimde ARABA mısın diyo:)

yapıcak birsey yok kuzum rahat olmak dışında eşim iyi olsunda gerisi önemlı değil dün bayaği üzüldüm onu öyle görünve
cok gecmis olsun tatlim ya bizde atlattik grip falan mahfetti bizi.
herseyin basi saglik valla o olmadimi gerisi yalan.
senin yumurtlama gunu baya gecmis cnm insallah tutunma olmustur simdiye dek.
bugunde benim gunum sali aksami degerlendirdim bide bugun olursa
esim diyoki delimisin bu ay tupe gidicez sen halaa hesap yapiyon ne bileyim iste umut dunyasi

mide bunaltılarım çok kötü bide artık geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıyom tvlte gidiyom bide çok hararetim oluyor hararetim olduğunu koçişime söylediğimde ARABA mısın diyo:)
askim motor yaniyoooodesene kisaca.hemen su getirsin
bol su ic cnm bide mide bulantisina tuzlu kraker iyi geliyormus. bulundur evde istersen.

tesekkur ederim canım inş geçicek... sen eşini dinleme denemeye devam edin... ben çok kez duydum tam tüp bebeğe gidecekken hamile olanı... sende inş onlardan olursun tatlım

tesekkur ederim canım inş geçicek... sen eşini dinleme denemeye devam edin... ben çok kez duydum tam tüp bebeğe gidecekken hamile olanı... sende inş onlardan olursun tatlım
insallah cnm ya insallah oyle olur.
6 yila girdik hic bisey yasayamadim arasira gecikmeler olunca havalara uctum sonra yere cakildim
hamisligin "ha"sini yasayamadim bari tup olsun insallah

insallah cnm ya insallah oyle olur.
6 yila girdik hic bisey yasayamadim arasira gecikmeler olunca havalara uctum sonra yere cakildim
hamisligin "ha"sini yasayamadim bari tup olsun insallah
inş olucak tatlım türkiyede 1 embriyo koyuyorlar... Fransada durumlar nasıl canım ...

inş olucak tatlım türkiyede 1 embriyo koyuyorlar... Fransada durumlar nasıl canım ...
Valla tam dil bilmiyorum fakat sozlesme imzalattilar kalite dusuk olursa iki embriyo istedik.
iyi olursada tek yeterli dedik sonra biraz pisman oldum iki demedigime ama hayirlisi olsun tutar insallah...

askim motor yaniyoooodesene kisaca.hemen su getirsin
bol su ic cnm bide mide bulantisina tuzlu kraker iyi geliyormus. bulundur evde istersen.
:) ben tuzlu kraker hiç sevmiyorum bitanem onun yerine tuzlu çekirdek yiyorum eşimde doktura gittiğimizde çekirdek çok yiyor sorun olmaz mı dedi dok.yok bişey olmaz dedi yesin:)

Valla tam dil bilmiyorum fakat sozlesme imzalattilar kalite dusuk olursa iki embriyo istedik.
iyi olursada tek yeterli dedik sonra biraz pisman oldum iki demedigime ama hayirlisi olsun tutar insallah...
Fransada değişikmiş sistem burda eğer yaşın 35 'in üstündeyse 2 embriyo, 35' in altındaysa 1 embriyo transfer ediyorlar... çoğul gebeliği artık ne doktorlar ne de devlet istiyor; hatta bazı kişiler Türkiye' de şansım düşer diye Kıbrısa gidiyorlar tüp bebek için Kıbrısta çiftin isteğine göre 3 embriyo koyuyorlar

yok cnm yapmicam ya evdede test yok zaten de benim cikmiyo hamileligim anca 7 gunden snra cikio gec yumurtlama oldugu icin bide hasta olcakmisim gibi hissediyorum ya
hamileyken de hep adet ağrısı gibi ağrı oluyor ağıyı kafana takma canım inş hamilesindir

hala gelmedi benim yavrucum testte de bişey yok dün gece yaptım artık çok sıkıldım ya bir an önce adet olup önümüzdeki aylara devam etmek istiyorum

Mrb ben yeni uyeyim bence teste pek guvenmeyim biraz daha bekleyin bende olumlu çıktı büyük bir sevinçle doktora gittim olmadığını söyledi ağlayarak eve döndüm inşallah vardır

cnm yenı adet yeni umut demek üzülmek yok yola devam ben bu ay adet olursam infolic kullanmayı düşünüyorum
yok cnm morel olarak cokta kotu sayilmam gayet iyiyim hatta bu ay olmamam iyi oldu annem ameliyat olcak ona bakmam gerekiyo :) hakkimizda hayirlisi olsun

Mrb ben yeni uyeyim bence teste pek guvenmeyim biraz daha bekleyin bende olumlu çıktı büyük bir sevinçle doktora gittim olmadığını söyledi ağlayarak eve döndüm inşallah vardır
1 hafta daha gelmezse bir daha yaparım işte canım kfamda karışık ama hamile olmadığımı hissediyorum bi an önce adet olup yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorum.rabbim hepimize gönlümzdekini versin. senin test te çift çizgi çıktıysa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…