- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
Neden yasak ki bitanemiyiyiz cok sukur annisim siz nasilsiniz
(bu arada buyuk yazi yazmak yasakmis cnm .hepsini buyuk yazma yakalanirsin benim gibi)
bagirmak anlamina geliyormus kusumNeden yasak ki bitanem
mide bunaltılarım çok kötü bide artık geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıyom tvlte gidiyom bide çok hararetim oluyor hararetim olduğunu koçişime söylediğimde ARABA mısın diyo:)iyiyiz cok sukur annisim siz nasilsiniz
(bu arada buyuk yazi yazmak yasakmis cnm .hepsini buyuk yazma yakalanirsin benim gibi)
anladım bitanem:)bagirmak anlamina geliyormus kusum
ben uyari aldim ondan soyleyeyim dedim.
cok gecmis olsun tatlim ya bizde atlattik grip falan mahfetti bizi.yapıcak birsey yok kuzum rahat olmak dışındaeşim iyi olsunda gerisi önemlı değil dün bayaği üzüldüm onu öyle görünve
mide bunaltılarım çok kötü bide artık geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıyom tvlte gidiyom bide çok hararetim oluyor hararetim olduğunu koçişime söylediğimde ARABA mısın diyo:)
tesekkur ederim canımcok gecmis olsun tatlim ya bizde atlattik grip falan mahfetti bizi.
herseyin basi saglik valla o olmadimi gerisi yalan.
sen yumurtlama gunu baya gecmis cnm insallah tutunma olmustur simdiye dek.
bugunde benim gunum sali aksami degerlendirdim bide bugun olursa
esim diyoki delimisin bu ay tupe gidicez sen halaa hesap yapiyonne bileyim iste umut dunyasi
insallah cnm ya insallah oyle olur.tesekkur ederim canıminş geçicek... sen eşini dinleme denemeye devam edin... ben çok kez duydum tam tüp bebeğe gidecekken hamile olanı... sende inş onlardan olursun tatlım
inş olucak tatlım türkiyede 1 embriyo koyuyorlar... Fransada durumlar nasıl canım ...insallah cnm ya insallah oyle olur.
6 yila girdik hic bisey yasayamadim arasira gecikmeler olunca havalara uctum sonra yere cakildim
hamisligin "ha"sini yasayamadim bari tup olsun insallah
Valla tam dil bilmiyorum fakat sozlesme imzalattilar kalite dusuk olursa iki embriyo istedik.inş olucak tatlım türkiyede 1 embriyo koyuyorlar... Fransada durumlar nasıl canım ...
:) ben tuzlu kraker hiç sevmiyorum bitanem onun yerine tuzlu çekirdek yiyorum eşimde doktura gittiğimizde çekirdek çok yiyor sorun olmaz mı dedi dok.yok bişey olmaz dedi yesin:)askim motor yaniyoooo desene kisaca.hemen su getirsin
bol su ic cnm bide mide bulantisina tuzlu kraker iyi geliyormus. bulundur evde istersen.
ayaklarında sanki ağırlık hissi geliyor bide adet olmaya yakın kendimizi huzursuz hissederiz ya aynı öyle oluyor bitanemOmur kagan cnm hararet dedigin el ve ayaga ates basmasi gibi biseymi oluyo yada ayakta sisme oluyo oylemi?
Fransada değişikmiş sistem burda eğer yaşın 35 'in üstündeyse 2 embriyo, 35' in altındaysa 1 embriyo transfer ediyorlar... çoğul gebeliği artık ne doktorlar ne de devlet istiyor; hatta bazı kişiler Türkiye' de şansım düşer diye Kıbrısa gidiyorlar tüp bebek için Kıbrısta çiftin isteğine göre 3 embriyo koyuyorlarValla tam dil bilmiyorum fakat sozlesme imzalattilar kalite dusuk olursa iki embriyo istedik.
iyi olursada tek yeterli dedik sonra biraz pisman oldum iki demedigime ama hayirlisi olsun tutar insallah...
hamileyken de hep adet ağrısı gibi ağrı oluyor ağıyı kafana takma canım inş hamilesindiryok cnm yapmicam ya evdede test yok zaten de benim cikmiyo hamileligim anca 7 gunden snra cikio gec yumurtlama oldugu icin bide hasta olcakmisim gibi hissediyorum ya
hala gelmedi benim yavrucum testte de bişey yok dün gece yaptım artık çok sıkıldım ya bir an önce adet olup önümüzdeki aylara devam etmek istiyorumsezenorhan = 17 OCAK
@melsa9387 = 21 OCAK
@hadinur = 22 OCAK
@semsel = 22 OCAK
@mavikara = 25 OCAK
KIZLARvarmi bi degisiklik???
hala gelmedi benim yavrucum testte de bişey yok dün gece yaptım artık çok sıkıldım ya bir an önce adet olup önümüzdeki aylara devam etmek istiyorum
evet yumurtlama haplari adetimi zamaninda getirdi buda iyi bir gelisme hayirlisi cnm :)yaa oylemi hayirlisi cnm yaa
gununde olmanda iyi bir gelisme sanirim gecikme oluyordu sende degil mi?
yok cnm morel olarak cokta kotu sayilmam gayet iyiyim hatta bu ay olmamam iyi oldu annem ameliyat olcak ona bakmam gerekiyo :) hakkimizda hayirlisi olsuncnm yenı adet yeni umut demek üzülmek yok yola devamben bu ay adet olursam infolic kullanmayı düşünüyorum
1 hafta daha gelmezse bir daha yaparım işte canım kfamda karışık ama hamile olmadığımı hissediyorum bi an önce adet olup yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorum.rabbim hepimize gönlümzdekini versin. senin test te çift çizgi çıktıysa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin cnm.Mrb ben yeni uyeyim bence teste pek guvenmeyim biraz daha bekleyin bende olumlu çıktı büyük bir sevinçle doktora gittim olmadığını söyledi ağlayarak eve döndüm inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?