- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Benide ekleyin bat 2 subat :)
yandım o zaman zaten uykusuz uykusuz dolasıyorum... infolic kullsnırsam ne olu acabaCanm ben kullandm asiri uyku yapmsti :)
Hosbuldum canim iyim sen nasilsin 14 aylik evliyim hic korunmadik ama olmadi bende pco cikti evet ilk bebisim olcak olursa klomen kullandm bu ay ilk defa iste sonuc bekliyorumCanmmm hosgeldiinnhemen ekliyorum nasilsn ne kadrdr ewlisin ne kadrdir bebis istyosn ilk bebisinmi olick cokmu soru sordm
Ayyy bnde 14aylk ewlym kasimdami ewlndn kacindaHosbuldum canim iyim sen nasilsin 14 aylik evliyim hic korunmadik ama olmadi bende pco cikti evet ilk bebisim olcak olursa klomen kullandm bu ay ilk defa iste sonuc bekliyorum
Canm bndw ole olmsstu esim hatta sasrmsti normalde her sesi duyan ben ne alrm ne bse duymydm uyurken umarm fayda eder dr.uma soledm kullandigimi baska dr vermsti.. oda cok zengin bi ilac dedi iimis yani fayda etsn ins..yandım o zaman zaten uykusuz uykusuz dolasıyorum... infolic kullsnırsam ne olu acaba
yan etkisi uyku yapması benı düşündürüyor... ben çalısıyorum ve sabah erken kLKIYORUM... ama yinede deneyeceğim... sen hala kullanıyormusun acabaCanm bndw ole olmsstu esim hatta sasrmsti normalde her sesi duyan ben ne alrm ne bse duymydm uyurken umarm fayda eder dr.uma soledm kullandigimi baska dr vermsti.. oda cok zengin bi ilac dedi iimis yani fayda etsn ins..
Canm aramiza hosgeldn beklenen adetini yaz listeye ekleyelm beeaber bekleyelmmm
Aminn canim 5 kasim nikahim 29 kasim dugunum insallah hepimizin olsunnnAyyy bnde 14aylk ewlym kasimdami ewlndn kacindabbde gecen ay ilk klomen kullandm olmadii insallah hayrli saglikli bir ewldn olur hosgeldn tekrar
Canm hayr kullnmym zaten prospektusunde yazio calisanlar araba kullananlar dikkat etmeli die uyku yaltigi icin ins idare edebilrsn canm bn bu ay bal tarcn corekotu yaptm yaki yapistrdmbbekliom suan yarn adet gunum ve hc bi belrti yok ne adet ne hamislikuyegım...
yan etkisi uyku yapması benı düşündürüyor... ben çalısıyorum ve sabah erken kLKIYORUM... ama yinede deneyeceğim... sen hala kullanıyormusun acaba
Bnm karisikAminn canim 5 kasim nikahim 29 kasim dugunum insallah hepimizin olsunnn
Bnm karisik3kasim imam nikahi 12 kasm resmii nikah 22 side dugunum kac yasndasn peki canm
ihş yarın kırmızılar gelmez tatlımCanm hayr ullnmym zaten prospektusunde yazio calisanlar araba kullananlar dikkat etmeli die uyku yaltigi icin ins idare edebilrsn canm bn bu ay bal tarcn corekotu yaptm yaki yapistrdmbbekliom suan yarn adet gunum ve hc bi belrti yok ne adet ne hamisliksaskinim ilk defa test bile almdm
20 ,21 canim sen :)
Ona halin olurihş yarın kırmızılar gelmez tatlımbize müjdeli haberi vermen nasip olur buğün kan testi bile yapabilirsin... ama bekle biraz zaten gebelik olsa bile bu kadar erken gebelik hissedilmez benım korkum iş yerinde bir sekilde idare ederimde, aşırı uyku hali yapar gece eşimle ilişkiye giremezsem ben ne anladım o zaman bu ilaçtan
.Yok benc
Ona halin olurcanm bn test gecerse yapicmda hic belrtisiz hmis olan varmiki ilk hamileligm dusuk olmstu.. ruyamda gormustm onu gcen aksamda gordum adi yusufdu biraz karin ve kasik agrim var normalde adete yakin gogus hsasiyetm our oda yok ?? bakalm yaa :-( canm bence fazla takma bak uyku halindeyken cok daliyosun uyku yogun oluo sen yaparsin o isi ;-)
Stres yapmaaaa insallah olmussu bi damla yetio bliosn ama icinde kalmasin kandir enistyi.
. zaten aksilikler peşimi bırakmıyor eşim ağır grip oldu bu hafat benden fayda bekleme diyor en son adetimin
17.günü ilişkiye girdim, dünmalesef olmadı bakalım bu akşam kandırabilecek miyim
kandıracak gücümde olmasada hersey bebiş içinTatlm sikinti
Stres yapmaaaa insallah olmussu bi damla yetio bliosn ama icinde kalmasin kandir enistyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?